Bende sampuan ıcın mustelayı duydm onu alıcam sanırım. Bebısın kıyafetlernı yıkadın mı pekı nasıl sıveno kokusuz muBen çamaşır deterjanı olarak siveno şampuan mustela köpük yenidoğan şampuanı sabunu da mustela aldım. Pişik kremi bübchen. Önceden mustela pişik kremi kullanıyodım ama uçmuş fiyatı. Biberon temizleyici de unibaby
Hangi modeli aldın cnm fıyatları nasıl. Icı bolmelı varsa bende bakayımben nike sırt çantası aldım bölmesi fazla olanlardan. daha sonra da kullanırım.
Cnm benım gogus uclarım koyulasmıstı ve kasıklarımda muthıs bır agrı olmustu. Ama herkesin belırtısı farklı oluyor sanırım ıns allah ıstedıgın zamanda nasıl eder bebişihamislere bisi sorabilirmiyim bacaklari goguse cekip oturunca tam karnimin alti ortasi acio gergin ve bi tuhaf ya tarif edemiorum bugun kasigim cok acimio 3 gun fln acidi gecti gibi, goguslerim cok fazla hassas durdugu yerde acio kipirdamasam bile 4 5 gundur böle garip seyler oluyo, hefeslenmek istemiorum sizde bolemi oldu yoksa yumurtlamami? bide erken miki ya gerci yumurtlama zamanimi bilmiorum. 25 adet olcam
Aslinda ben birsey hisseetmedim ama beni goren goren gobegin asagiya inmis dogum yaklasmis falan diyorHastane çantasında bebek kıyafetlerin hepsini kilitli posete koydum. Kendime ait olanları da yine ayrı posete koydum öyle yerlestirdim. Eşim direk ebeye minik posetlerden verecek takım olarak hazırladık. İçinde gerekli herşey var öyle giydirirler.
Bu arada karnınızın aşağı indiğini hissediyor musunuz? Benimki öyle, sanki butun ağırlık kasiklarimin üzerine geldi, idrar torbama baskı yapıyor. Önceden mideme doğru yukarda hissederdim, şimdi aşağıda.
Insallah bebis biraz daha dayanirda kuveze falan bile gerek kalmazKızlar bneim arkadaşım hastanede gozetim altinda
Erken dogum olmasin diye ugrasiyrolarmis
Doktor 1ay erteleyebilrisek ertelemeye calisalim demis
Serum ve ntsde
Benim hic belirtim olmamisti erkenden adetim gectigi zaman goguslerim hassaslasti bulantilarim bile 2.ayda falan baslamistihamislere bisi sorabilirmiyim bacaklari goguse cekip oturunca tam karnimin alti ortasi acio gergin ve bi tuhaf ya tarif edemiorum bugun kasigim cok acimio 3 gun fln acidi gecti gibi, goguslerim cok fazla hassas durdugu yerde acio kipirdamasam bile 4 5 gundur böle garip seyler oluyo, hefeslenmek istemiorum sizde bolemi oldu yoksa yumurtlamami? bide erken miki ya gerci yumurtlama zamanimi bilmiorum. 25 adet olcam
insallah o kadar dikkat etmiorum kaptirmayim die cok net ve ilk yasadigim belirtiler var oyuzden sordum insallah vardir ya tek duam rabbim saglikla nasip etsin sanadaCnm benım gogus uclarım koyulasmıstı ve kasıklarımda muthıs bır agrı olmustu. Ama herkesin belırtısı farklı oluyor sanırım ıns allah ıstedıgın zamanda nasıl eder bebişi
way be nasil anladin hamile oldugunu adet gecikmesindenmiBenim hic belirtim olmamisti erkenden adetim gectigi zaman goguslerim hassaslasti bulantilarim bile 2.ayda falan baslamisti
bunu aldım. 170tl ye almıştım boynerdenHangi modeli aldın cnm fıyatları nasıl. Icı bolmelı varsa bende bakayım
ben şu geceliği var pijamacıdan 50tl ye aldım. pijamada trendyoldan 107tlkıxlar bir de gecelık ne aldınız trendyolda artışa bakıyorum ama şstediğim gibi üstü hafif dantel tarzları muthıs pahalı 400-450 aralıgında. Siz nasıl nerden aldınız emınonunde bir pasaj varmıs orda herşey varmıs gitsem mi bılemmedim
hemşirelerin hiç alt değiştiğini görmedim. sadece emzirmede destek oluyorlardı benim doğum yaptığım hastanedeKızlar bende özelde doğum yapmayı düşünüyorum doğumdn sonra 1 gece kalınıyormuş o sırada bebeğin altını değiştirme işini hemşireler yapmıyor mu ?
Yeni doğan bir bebeğe alınabilecek ilk oyuncaklar yatak dönencesi, yumuşak, renkli fazla detay şekilli olmayan çıngırak yada el oyuncakları, yatak kenarı oyuncakları, ışık ve şekil yansıtıcıları, bebek müzikleri olabilir. Titraşimli müzikli anakucakları yada ev tipi salıncaklar bu aydaki bebeğiniz için sakinleştirici olabilir..2 aylık bir bebeğe tutma becerisini geliştirmesi için çıngıraklı dişlikli onun minik el ve parmaklarına uygun el ve puset oyuncakları, büyük desenli, zıt ve parlak renkli, hışırdayan farklı dokudaki peluş oyuncaklar, dikkatini çekmek için ziller, dönenceler, bütün vücut kaslarını harekete geçirmek için oyun halıları alınabilirKızlar yeni doğan bebeklerine nasil oyuncak kullanabiliriz
Ve nezaman kullaniriz kaç ayliktan sonra
not alıyorum teşekkürlrYeni doğan bir bebeğe alınabilecek ilk oyuncaklar yatak dönencesi, yumuşak, renkli fazla detay şekilli olmayan çıngırak yada el oyuncakları, yatak kenarı oyuncakları, ışık ve şekil yansıtıcıları, bebek müzikleri olabilir. Titraşimli müzikli anakucakları yada ev tipi salıncaklar bu aydaki bebeğiniz için sakinleştirici olabilir..2 aylık bir bebeğe tutma becerisini geliştirmesi için çıngıraklı dişlikli onun minik el ve parmaklarına uygun el ve puset oyuncakları, büyük desenli, zıt ve parlak renkli, hışırdayan farklı dokudaki peluş oyuncaklar, dikkatini çekmek için ziller, dönenceler, bütün vücut kaslarını harekete geçirmek için oyun halıları alınabilir
Ben de bunu aldım trendyoldankıxlar bir de gecelık ne aldınız trendyolda artışa bakıyorum ama şstediğim gibi üstü hafif dantel tarzları muthıs pahalı 400-450 aralıgında. Siz nasıl nerden aldınız emınonunde bir pasaj varmıs orda herşey varmıs gitsem mi bılemmedim
Benim karşı komşuda 38haftalık onlar kadar heyecanlıyım bebek gelecekdiye evlerine. Bizimkide gelince ağlamaları yarıştırırız artıkBenim suan karsi dairemde yenidogan bebek var gorsen hic susumuyor.
Kadin delirdi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?