2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben çok güzel bir gecelik sabahlık takımı aldım beyaz fransız dantel Allah nasip ederse çekim istiyorum orda kullanıcam eminönü havuzlu handan 200₺ ye aldım.

Cuma günü kontrolümüz vardı 29+2 ama bebek 30+1 çıktı hep bir hafta öndeydi zaten. 42 cm 1526gr dedi suyu her şeyi iyi dedi ne güzel geldik hergün gümbür gümbür vuran bebe bugün bi sessiz bi hali yok hareketleri bile o kadar cılız ki nasıl böyle bir günde değişti baş aşağı dönmüş dedi ondan mı hareketler neden daha güçsüz kalırmış bilen var mı? Yeri mi kalmadı tekmeleyecek

way be nasil anladin hamile oldugunu adet gecikmesindenmi
Inanir misin yumurtlama testinden anladim ben 6 gun oncesi bir yapayim test dedim 2.kez koyulu cikinca gebelik testi yaptim bir baktim hamileyim hep husrana ugramistim bu sefer adet gecikmemi bekliycem deyip sans eseri ogrendim

Ay ben yer daralmasi lafina inanmiyorum artik 35.haftama girdim bebis karnimdan cikacak kolayini bulsa sen takipte ol yine de hareketleri baktin yine ayni git bir nst ye gir icin rahatlasin ama bazi bebekler arada uslaniyormus bikac gune normale donebiliyormus saglikli dogumlar hepimize insallah zamani gelince

Yalancı kasılmalar tam olarak nasıl oluyor kızlar ya ağrı sancı şeklinde mi yoksa karın sertleşmesi mi?

Bende kaç tl ye aldığımı hatırlamıyorum bir kac ay oldu indirime girmişti ama benimki çok güzel fermuarlar falan kaliteli kenar kısımlar lastikli ici termoslu sabırsızlanıyorum kullanmak için ben bi bakayım da bnmkinden al istersen sende uygundu da 90 tl mi neydi ama tam hatırlamıyorum dediğim gibi epey oldu sen iade et onu linkine bakayım bende

Inanir misin yumurtlama testinden anladim ben 6 gun oncesi bir yapayim test dedim 2.kez koyulu cikinca gebelik testi yaptim bir baktim hamileyim hep husrana ugramistim bu sefer adet gecikmemi bekliycem deyip sans eseri ogrendim
way be bnm ovulasyon testim bitti gecikip duruodu stres yapiodum oyuzden almadim ii yani bir ayda iki kez yumurtladigimi ögrenmem oldu gerci asilamada demislerdi ama her ay oldugunu bilmiodum keske bnmde olsa pat die ögrenebilsem bebeğim olsa bndeki hayal iste ts ederim bilgiler icin rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin herkeze

Benimde bazen biraz hareketli bazen daha sessiz oluyor. Az da olsa hareketi varsa endişelenecek birşey yok bence, hic hareket etmezse kadın doğum acilden giriş yaparsınız bir bakarlar ultrasonda

Akşam oldu benim karnım yine davul böyle son bir ayı nasıl geçireceğim bakalım.

Kizlar daha once bi arkadas almisti sanki bundan bende aldim az once hastane icin umarim olur

Eklentiler

• Screenshot_20200920-234926_Trendyol.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 63
Aa öylemi linkini bulabılırsen cok sevınırım gerçekten aynen iade edicem begenmedık cok sert fermuarı dandık gordum ıcıne bırsey koysam fermuarı atıcak gibi. Lınk atarsan senınkınden alırım cnmyada modelin ısmını falan markasını soylersen

Kizlar gumus gogus kapagi alanlar ayriyeten neden kremde aliyor gogus kalkani tek basina işe yariyor kreme gerek yokki

Kizlar eylul ve ekim annelerini dolandim geldim artik eylül bitiyor.Ekim ayi kontrollerimiz daha degisik gecicek kismetse cok merak ediyorum bir an once ekim gelsin bizede nst konusma sirasi gelicek

Kizlar gumus gogus kapagi alanlar ayriyeten neden kremde aliyor gogus kalkani tek basina işe yariyor kreme gerek yokki
Ben lansinoh aldim ama bu seferki kontrolumde garmastan yazdiricam o cok iyi geliyo kapak almadim ben oglumda hic yara olmadi kizimda tek gogsum oldu oda kizariklik ve kabariklik oldu sadece insallah bundada olmaz Garmastani dogum yapmadan once hergun kullanmistim hic yara olmadi

Arkadaşlar nst ye kacıncı haftada baslanılıyor. Benım doktor nst yapalım dedi anlamadım erken degılmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…