2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar bneim arkadaşım hastanede gozetim altinda
Erken dogum olmasin diye ugrasiyrolarmis
Doktor 1ay erteleyebilrisek ertelemeye calisalim demis
Serum ve ntsde
Ne olmus da canım problem neymiş

Mühendis beyden mı araştırdın cnm ınstagramda . Bebek sampuanı mustela alayım diyorum yenı doğan ıcın ama çamaşır ıcın karar veremedim uninbaby ıceriği temizmi
Evet o sayfadan araştırdım mustela da sorunsuz diye hatırlıyorum ama biraz pahalı diye almadım ben .unibaby sıvı çamaşır sabunu diye geçiyor beyaz kapak onda kimyasal yok ama hic kokuda yok benim vücudum cok alerjik yumuşatıcı vs hic kullanamam ama keske biraz huzel koksaymış koku adina bosey yok Diger ürünlerinde kimyasal var mavi pembe kapaklı olanlarda .Birde yazdığım gibi incia marka aldım deterjan onu daha denemedim ama bacak aram pişmişti ben Bide kaşıdım kanlar akiyordu neredeyse diz kapagima kadar morarmıştı incia pişik kremini sürdüm geçti bir kaç seferde inş bebeğimi de iyi gelir. Memnun kalırsam o markadan devam ederim pahalı da değil

Ben artış collection kendi sitesinden aldim resmini eklemiştim 3 takım pijama takımları gevelik almadım ama indirim vardı 390 tl pijama 190 a inmişti mesela onların kampanyanlari çok oluyor bazen 1 alana 1 bedava gibi .Eminönü ne düğün alışverişi için gittim en son ben tovbeliyim

Kizlar eylul ve ekim annelerini dolandim geldim artik eylül bitiyor.Ekim ayi kontrollerimiz daha degisik gecicek kismetse cok merak ediyorum bir an once ekim gelsin bizede nst konusma sirasi gelicek
Ben bi kere nst girdim hiç hoşuma gitmedi hiç kipirdamadan yatmak sanırım mutsuz mutsuz gidicem o surec de

Yaklaşık 1.5 saattir lavaboya kalktım uykum gitti .Acıkmışım 1 bardak süt bide ekmegimin içine peynir koydum azcik yedim ☺Yarın sabah kontrolüm var okullar açılıyor diye malum trafikten erkenden yola çıkacağız yine uykusuz bi gün beni bekliyor

günaydın herkese

iyi bir hafta olsun hepimize.

ben kapak ve kalkan almadım bu sefer. ihtiyaç olursa e bebek yakın ordan temin ederim. mustela krem aldım onu sürüyorum 2günde1 şimdlik. ilkinde ilk 1 ay sağım yapmama rağmen haşat etmemiştim uçları inş bu da öle olur.

Bende sampuan ıcın mustelayı duydm onu alıcam sanırım. Bebısın kıyafetlernı yıkadın mı pekı nasıl sıveno kokusuz mu
Parfümü yok zaten sıvı sabun diye geçiyo. Henüz bebeğinkileri yıkamadım ama diğer çamaşırlarda kullandım memnun kaldım. Temiz içeriklilerin birçoğunu kızım için kullandım güzel yıkıyolar ama fazla leke çıkarmıyolar. Leke olur olmaz ıslatıp çitileyip yıkamak lazım

Bende aldım gögüs kremi.. Kalkan almadım kızımda hiç gerek kalmadı.. Bunda da olmaz inşallah ama bir sey diyeceğim bu gebeliğimde benim gögüs uclarım bayagı koyu ve böle pütürlü pütürlü.. Girintili çıkıntılı.. Yani tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum..
Sizin de öyle mi?

evet halkalarında öle uçları da

Günaydın kızlar
Hamileliğim boyunca ilk defa bugün bu kadar geç kalktım
Benim de göğüs uçlarım pütürtülü kabarık bir şekilde kafama takılıyordu sizde de olunca rahatladım
Bu hafta kontrolüm var doktor nst ye bakalım demişti ilk defa gireceğim

Günaydın kızlar Bebek deterjanı ben babys green aldım arkadaşım önermişti trendyolda da yorumları hep iyiydi kokusuz doğal içerikli. Biberon temizleyici siveno, bebek bakımı mustela set, göğüs ucu krem mustela, gümüş kapakta aldım çünkü çok korkuyorum yara olmasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…