2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Amin insallah canim.sen de insallah kisa zamanda guzel haberler alirsin

Arkadaşlar nst ye kacıncı haftada baslanılıyor. Benım doktor nst yapalım dedi anlamadım erken degılmı

Bana 32den sonra nst ye giricen dedi doktorum ilk kez de 33.haftamdaki kontrolumde girdim ve her gidisimde girecekmisim artik yani erken degil seninde 34.haftalardasin sanirim

Benimki cok koyulmadi rengi eskiye gore tabiki koyu da etrafi esit aralikli gibi cikintilarla dolu bence normal

Kızlar bende özelde doğum yapmayı düşünüyorum doğumdn sonra 1 gece kalınıyormuş o sırada bebeğin altını değiştirme işini hemşireler yapmıyor mu ?
[/QUOTE]
Küvezde kalırsa herşeyiyle ilgileniyolar ama Allah korusun inşallah öyle bişey olmaz

Benimde dün öleydi o kadar sakinini normalde hareketleri canını yakıyordu dün inat etti hareket etmemi için allaha şükür bu sabah tekrar aynı modda devam

Günaydın kızlar genel bir kan istedi doktorum sonuçları bekliyorum. Ve yine oğlum yüzünü göstermedi hiçbirini göremedik ayakları ve kordonu hariç. Inanır mısınız sadece 20.haftalarda yan bi resmi var başka yok çok heyecanlı gelmiştim göremedik göstermiyor doktorum bu oğlan çok inat olacak dedi

Günaydın kızlar ben de yarın 32 hafta çalışamaz raporu almak için doktora gideceğim. Biraz geç kaldım raporu almakta. 30 haftada da gitmiştim kontrole. İyi oldu aslında sık sık gitmek Bebişi görürüm ;]

Şaka gibi aşağıda a 56 gün kaldı diyor doğuma omg :)))
Zamanında neler konuşuyorduk yok kese oluşdumu yok kalp atışı varmı cinsiyet ikili tarama derken şimdi doğuma 2 ay bile kalmadı zaman çok çabuk geçti valla sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah

Merhaba kızlar
Bebişin kıyafetlernı yıkıcam fakat ne marka ne alsam bilemedim. Çamaşır deterjanı ne aldınız önerileriniz neler ??
Bir de şampuan ve biberon temızleyıcı ne marka aldınız ??
Çamaşırlar için duru granül sabun
Şampuan mustela
Biberonlar için bende birşey almadım henüz.

Ben kapak aldigim icin krem almayacam canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…