- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Evet de mi zaman çok acımasız :) Sağlıkla gelsinler artık çok az kaldı.Zamanında neler konuşuyorduk yok kese oluşdumu yok kalp atışı varmı cinsiyet ikili tarama derken şimdi doğuma 2 ay bile kalmadı zaman çok çabuk geçti valla sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah
Ben burdan verecem canim magnetle beraber cikolata siparisi verecem cikolatanin markasi Pelite valonia sitenin adinida vereyim birde yaptiracagim ornegi atayim sanakızlar çikolata sipariş eden varmı
Evet cidden :) hele benim hepsi geç oluştu geç döllenmeden dolayı. Meğer regli olacağım günlerdr yumurtlama olmuş öyle hamile kalmışımZamanında neler konuşuyorduk yok kese oluşdumu yok kalp atışı varmı cinsiyet ikili tarama derken şimdi doğuma 2 ay bile kalmadı zaman çok çabuk geçti valla sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah
Aslinda deterjan olarak tam tersini duymustummvede arastirmistim sivi deterjanlar pek onerilmiyorMerhaba anneler :)
Ben yıkadım ütüledim bebişin herşeyini. Renklere göre ayırmadan yıkadım ve 30 derecede yıkadım kesinlikle renklerde ne solma ne de birbirine karışma oldu ki her renk var bende olsa kesin olurdu. ben bir sıkıntı yaşamadım. bir de deterjan olarak da granüllü ve toz deterjanlar kesinlikle önerilmiyor bilginiz olsun ben friendly parfümsüz sıvı deterjan kullanıyorum ve artı bir durulama programı daha yapıyorum.
Ne güzel bir hikaye yaaaEvet cidden :) hele benim hepsi geç oluştu geç döllenmeden dolayı. Meğer regli olacağım günlerdr yumurtlama olmuş öyle hamile kalmışımo zamanlar buraya yaziyor muydım bilmiyorum ama ben hamile olduğuma çok geç ikna oldum, regl olmayınca erken menepoza girdim herhalde diye internette araştırıyorum
PGT yöntemiyle tüp bebek dusunuyorduk yazın, ona gerek kalmadan hamile kalivermistimne günlerdi. Şükürler olsun
Masallah canim rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin gergece ettigim dualardan biridir ben cok ugrastim cok doktora gittim ne Adıyaman ne ankara ne adanadaki doktorlar kaldi gitmedigim ameliyatlar falan derken tedaviyle 5.yilimizda rabbime sukur oldu en buyuk destekcim eşimdi cok pes etmeye kalktim duştum yildim esim hep kaldirdi o yuzden biliyorumki bizi bebek sahibi olmak istyenler burdan takip ediyor onlara diyorumki kesinlikle pes etmeyin herseyin zamani var sabir umudunuzun tukendigi anda rabbim oyle bir mucize veriyorki işte orda birkez daha şükrediyorsunuz bolll duaa kabul olmayacak hicbir dua yok sadece zamani varEvet cidden :) hele benim hepsi geç oluştu geç döllenmeden dolayı. Meğer regli olacağım günlerdr yumurtlama olmuş öyle hamile kalmışımo zamanlar buraya yaziyor muydım bilmiyorum ama ben hamile olduğuma çok geç ikna oldum, regl olmayınca erken menepoza girdim herhalde diye internette araştırıyorum
PGT yöntemiyle tüp bebek dusunuyorduk yazın, ona gerek kalmadan hamile kalivermistimne günlerdi. Şükürler olsun
Boya atar canım. Beyazları orta renkleri koyuları ayrı yıka her zaman. 30 soğuk olur bir de. 40ta yıkasan daha iyi olur.kızlar bebişin kıyafetlerini anca yıkayacağım. Kıyafetleri renklerine göre ayırmalı mıyım? İlk yıkamada 30 derecede yıkacağım. Mesela beyaz ile kırmızı, mor , koyu pembe yıkarsam boyar mı ? Boya çıkarıyor mu bebiş kıyafetleri hiç bilmiyorum
Bende aynı şekilde eşimle boşanma aşamasındayken araya büyükler girdi bi aile dostu vasıtasıyla doktorumla tanıştım kapıdan girdim kadına dedim ki tüp bebek yap bana durum bu. Kadın dediki yok yapmam ağladım kadın inat etti gerek yok bi ilaç var kullan dedi olucak drdim hocam ben ne ilaçlar kullandım olmadı olmuyor. Neyse başladık ilk kutuya olmadı yine regl oldum gittim doktora dedi bi kutu daha hadi dedim battı balık yan gider bi ay daha denim ama diorum ki buda olmıcak acaba tüp bebek ne kadar tutar arabayı satarsak nası eve gidip gelicez kullandım ilacı çatlatma iğnesini vurdum 12. Gün test yapmam lazım inatla yapmıyorum o sıradada bırda bi topicte bir arkadaşla konuşuyorum hatta oda şimdi hamile bu sayfaya yazıyo A Asdiyorki hatırlar mı bilmem bi cuma akşamı git dedi bi test al ne kaybedersin saat 8 i geçiodu eşim evde yoktu ondan gizli yapıcaktım testi bi baktım alt sokaktaki eczane nöbetçi aldım geldim yapmamla ikinci çizginin belirmesi bir oldu sonra bugünlere kadar geldik işte. Sağlıkla kucağımıza alalım inşAllahEvet cidden :) hele benim hepsi geç oluştu geç döllenmeden dolayı. Meğer regli olacağım günlerdr yumurtlama olmuş öyle hamile kalmışımo zamanlar buraya yaziyor muydım bilmiyorum ama ben hamile olduğuma çok geç ikna oldum, regl olmayınca erken menepoza girdim herhalde diye internette araştırıyorum
Ayy bende yaa valla gözlerim doldu ama mutluluktan şimdi minişlerimize kavuşacağız sayılı gün kaldı Allah'ım isteyen herkese nasip etsin ben bu hayatta en çok anne olmayı sevdim bin sükürKızlar ne kadar güzel hikayeleriniz var okurken duygulandım :)
Yeşil alan, park falan varsa çıkın bence. Bizde şimdi eşimle botanik bahçesine gideceğizKızlar çok sıkıldım evde oturmaktan dışarı çıkıp gezip dolaşmak istiyorum ama covidden korkuyorum birde çok çabuk yoruluyorum
Bana ilk gittigim doktor yuzume karsi demisti sen erken menepoza gireceksin halbuki ben tuplerimkapali diye gitmistim beynimden vurulmusa donmustum o gunu hic unutmuyorum deli gibi aglamistim sonrasi zaten o doktora bir tup bebek denemesi malum sonuc husran 2 ameliyat 3 tup bebek denemesi son iki deneme cok yumurta toplamak icin havuz islemi ben en sonkibde calisiyordum isten cik sanki carsiya gidiyormusum gibi otobuse bin 5 saatlik yol ertesi gun kontrol ayni gunntekrar bin 2 saat uyu işe gel surec bu sekilde gecti tabi gecen yilki ankara seruvenini hic anlatmayim ayni sekilde gitgel yaptik 1 yil boyunca test yap hep negatif hayatimda bir defa pozitifi gordum oda suan mucizem benimle umarim sagliklica kucagimada alirim her gittigimde kapida beklerken acaba kalbi atiyormu acaba yasiyormu diye diyeeee bugunlere geldik binşukurBenim hikayemde enteresan6 düşük yaşadım 3 yılda. Tüp bebek bile yaptım düşünün. Bir Dr benden 40 bin istedi umutsuz vakasın sen dedi. Olacağı da malum dedi. Eve geldim ağla ağla. Eşim çok üzüldü. İş yerinden bi arkadaşının tavsiyesi ile beni zorla dra götürdü. Randevu da almış. Neyse gittik. Adam ne dese benimle uyuşmuyor.iğne kullanmam lazım pıhtılaşma varmış diyorum yok öyle bişi diyor. Tüpüm tıkalı dış gebelik oluyorum diyorum tıkalı mıkalı değil diyor. Ne desem tersini diyor dr.. Eşim de bu zamana kadar hep seni dinledim ağzını açma ne diyorsa yap dedi. Yaptım dediklerini ben de umutsuz vaka denilmişti ya zerre umudum yoktu. Çok rahat girdim ultrasonlara nasıl olsa bu da düşecek derken. 12.haftada bebeğimin hareketlerini görmek. Mucizem çok şükür benimle sağ salim de kucağıma alırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?