Kizlar hastane cantasina pişik kremi koymaya gerek varmı dogum sonrası henen bebişe krem surecekmiyiz alt değiştirmede falan birde bir gece kalacaklar depend kilotla cocuk bezi kac adet koyacak
Ben depend in tüm paketini koydum ayrıyetten bir pakette ped koydum. Belki çok kanama olur diye önlem amaçlı. Pişik kremi de koydum bebeğin cildi bez e nasıl tepki vericek bilmiyorum çünkü. Bebek için 10 tane bez koydum
Kizlar hastane cantasina pişik kremi koymaya gerek varmı dogum sonrası henen bebişe krem surecekmiyiz alt değiştirmede falan birde bir gece kalacaklar depend kilotla cocuk bezi kac adet koyacak
Bence pişmeden sürmeye gerek yok krem. Hind. cevizi yağı ile nemlendirebilirsin popişi :) Islak pamukla temizleyince çok hassas cilt olmadığı sürece sorun olmaz.
Ben her ihtimale karşı 15 tane koyarım bez Ped külot da paketi ile koyarım muhtemelen. 10 tane var içinde. Baby and me nin lohusa pedini aldım.
Bana ilk gittigim doktor yuzume karsi demisti sen erken menepoza gireceksin halbuki ben tuplerimkapali diye gitmistim beynimden vurulmusa donmustum o gunu hic unutmuyorum deli gibi aglamistim sonrasi zaten o doktora bir tup bebek denemesi malum sonuc husran 2 ameliyat 3 tup bebek denemesi son iki deneme cok yumurta toplamak icin havuz islemi ben en sonkibde calisiyordum isten cik sanki carsiya gidiyormusum gibi otobuse bin 5 saatlik yol ertesi gun kontrol ayni gunntekrar bin 2 saat uyu işe gel surec bu sekilde gecti tabi gecen yilki ankara seruvenini hic anlatmayim ayni sekilde gitgel yaptik 1 yil boyunca test yap hep negatif hayatimda bir defa pozitifi gordum oda suan mucizem benimle umarim sagliklica kucagimada alirim her gittigimde kapida beklerken acaba kalbi atiyormu acaba yasiyormu diye diyeeee bugunlere geldik binşukur
Kizlar o zaman bende onlem amacli yinede pisik kremi koyayim yagda koyayim nasil olsa bir valiz bir bakim cantasiyla gidecem hastaneye ben alt temizliginde islak mendil ilk 4 ay kullanmayacam mustelanin dogal jel suyu var bebek pamuguyla birlikte onu kullanacam
kızlar bebişin kıyafetlerini anca yıkayacağım. Kıyafetleri renklerine göre ayırmalı mıyım? İlk yıkamada 30 derecede yıkacağım. Mesela beyaz ile kırmızı, mor , koyu pembe yıkarsam boyar mı ? Boya çıkarıyor mu bebiş kıyafetleri hiç bilmiyorum
Kizlar o zaman bende onlem amacli yinede pisik kremi koyayim yagda koyayim nasil olsa bir valiz bir bakim cantasiyla gidecem hastaneye ben alt temizliginde islak mendil ilk 4 ay kullanmayacam mustelanin dogal jel suyu var bebek pamuguyla birlikte onu kullanacam
Bende virus olmayip misafir kabul edilseydi bi tanede macrome anahtarlik siparis ederdim malum durumlar kotu ama son anim belli olmaz belki ondanda veririm
Bende virus olmayip misafir kabul edilseydi bi tanede macrome anahtarlik siparis ederdim malum durumlar kotu ama son anim belli olmaz belki ondanda veririm
Aynen bizde is arkadaslarimiza falan kendi yakin cevremize osekilde yapariz cikolata da koyacakmisin dagitirken canim cunku bende cikolata siparisi verecem ama dagitilirmiki bilemedim ben kendi ailemiz falan kendi kendimize ikram ederiz diye dusundum
Bende aldım gögüs kremi.. Kalkan almadım kızımda hiç gerek kalmadı.. Bunda da olmaz inşallah ama bir sey diyeceğim bu gebeliğimde benim gögüs uclarım bayagı koyu ve böle pütürlü pütürlü.. Girintili çıkıntılı.. Yani tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum..
Sizin de öyle mi?
Aynen bizde is arkadaslarimiza falan kendi yakin cevremize osekilde yapariz cikolata da koyacakmisin dagitirken canim cunku bende cikolata siparisi verecem ama dagitilirmiki bilemedim ben kendi ailemiz falan kendi kendimize ikram ederiz diye dusundum
Ben de kendim makromeden anahtarlık yaptım minnoş icin. Kimseyle görüşemeyiz hemen, ama sonra veririm diye önceden hazırlamak istedim. Eki Görüntüle 2694150