2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kizlar hastane cantasina pişik kremi koymaya gerek varmı dogum sonrası henen bebişe krem surecekmiyiz alt değiştirmede falan birde bir gece kalacaklar depend kilotla cocuk bezi kac adet koyacak
Ben depend in tüm paketini koydum ayrıyetten bir pakette ped koydum. Belki çok kanama olur diye önlem amaçlı. Pişik kremi de koydum bebeğin cildi bez e nasıl tepki vericek bilmiyorum çünkü. Bebek için 10 tane bez koydum

Kizlar hastane cantasina pişik kremi koymaya gerek varmı dogum sonrası henen bebişe krem surecekmiyiz alt değiştirmede falan birde bir gece kalacaklar depend kilotla cocuk bezi kac adet koyacak
Bence pişmeden sürmeye gerek yok krem. Hind. cevizi yağı ile nemlendirebilirsin popişi :) Islak pamukla temizleyince çok hassas cilt olmadığı sürece sorun olmaz.
Ben her ihtimale karşı 15 tane koyarım bez Ped külot da paketi ile koyarım muhtemelen. 10 tane var içinde. Baby and me nin lohusa pedini aldım.

Çok şükür iyi bilirim o hisleri. Allahım kimseye yaşatmasın

Kızlar çok sıkıldım evde oturmaktan dışarı çıkıp gezip dolaşmak istiyorum ama covidden korkuyorum birde çok çabuk yoruluyorum
Ben de dolaşmak istiyorum koronadan ziyade beni en çok korkutan aniden gelen wc isteği nasıl baskı yapıyor anlatamam hapşırmaktan korkuyorum.

Kizlar o zaman bende onlem amacli yinede pisik kremi koyayim yagda koyayim nasil olsa bir valiz bir bakim cantasiyla gidecem hastaneye ben alt temizliginde islak mendil ilk 4 ay kullanmayacam mustelanin dogal jel suyu var bebek pamuguyla birlikte onu kullanacam

çıkabiliyor. hiç beklemediğin bir ürün boya verebiliyor. ben renk mendili attım o şekilde yıkadım açık renkliler ve koyular olarak

Ben burdan verecem canim magnetle beraber cikolata siparisi verecem cikolatanin markasi Pelite valonia sitenin adinida vereyim birde yaptiracagim ornegi atayim sana
sağol cnm. ben anahtarlık yaptırdım makrome. belki bunda da açacaklı olarak sipariş edebilirim.

dependin hepsini koyucam bezi de 10koyarım

sağol cnm. ben anahtarlık yaptırdım makrome. belki bunda da açacaklı olarak sipariş edebilirim.
Bende virus olmayip misafir kabul edilseydi bi tanede macrome anahtarlik siparis ederdim malum durumlar kotu ama son anim belli olmaz belki ondanda veririm

ben de kimseyi almicam da göndercem eşimle arkadaşlara falan.
Aynen bizde is arkadaslarimiza falan kendi yakin cevremize osekilde yapariz cikolata da koyacakmisin dagitirken canim cunku bende cikolata siparisi verecem ama dagitilirmiki bilemedim ben kendi ailemiz falan kendi kendimize ikram ederiz diye dusundum

Ay canim benim de 1 aydır falan öyle , hem koyulasti, öyle pütür pütür,:) hem de ara ara kaşınıyor süte hazırlıktır ins

Hemen pişik kremine gerek yok canim, 1 gece icin 10 tane falan bebek bezi yeterli olur canim, depend de 3 4 tane yeter canim.

Aynen bizde is arkadaslarimiza falan kendi yakin cevremize osekilde yapariz cikolata da koyacakmisin dagitirken canim cunku bende cikolata siparisi verecem ama dagitilirmiki bilemedim ben kendi ailemiz falan kendi kendimize ikram ederiz diye dusundum
çikolatayı da eşimin işyerine yollicam bir kısmını. kalan da eve gelen olursa onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…