2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
kızlar gozlerm doldu benım de okurken. ben de esime 2 yıl kesinlikle dusunmuyorm dedim esimi iki yıl oyaladım hazır değilm diye 2. yıldan 4 5 ay once korunmayı bıraktık 2. yıldonumumuzden bir gun once gebe olduğumu oğrendım ^^ 9 mart.

Son düzenleme:
Sizdee de var mı kızlar tembellik yapma isteği. Koysalar şöyle akşama kadar koltukta yatsam.
Olmazmi canim koltuga uzandimmi kalkasim gelmiyor normalde affedersin popomun ustune oturamayan ben yillarca calistim hep isim geregi ayaktaydim ofis masa başi işi kesinlikle bana gore degildi o yuzen hep ayakta fink attim simdi gel gorelim hep yatasim geliyor eee buda hamileligin guzelligi diyelim

İyi bari yalnız değilim. Çok kötü ya içimden bir şey yapmak gelmiyor resmen.

Arkadaşlar nst ye kacıncı haftada baslanılıyor. Benım doktor nst yapalım dedi anlamadım erken degılmı
Ben de bu hafta gittiğim de başladılar 32. Haftadan itibaren alıyormuş nst ye benim gittiğim hastane. Sanırım doktorun yada hastanenin genel tutumu ile ilgili.

Valla gün geçtikçe artıyor sanki doğmak üzere sanıyorum yeri daraldıkça öyle bir hareket ediyor artık oturup izliyoruz karin duvarımı bir geriyor itiyor yamuluyor için bi tuhaf oluyor çok hareketli benim

Ben bi kere nst girdim hiç hoşuma gitmedi hiç kipirdamadan yatmak sanırım mutsuz mutsuz gidicem o surec de
Evet cocuk nstde daha kasiliyo sıkısıyo kuzular beni bugun aradilar medipolden gebe poliklinigime ugrayin fiyat bilgisi yogun bakim aklinizdaki sorulari cevaplayalim diye randevu olusturmak istedi kabul etmedim bem nobetci oldugu zaman gidiyorum o zaman ugrarim dedim

Ben de yatiyom valla is yerindeki 2 kat merdiven disinda hic harekt etmiyorm nasi norml doğurcaksam.

Bugün uzun süre kaldım hast tahlil sonuçları çıksın diye çok rahatsız oldum en iyisini yaparsın canım. Bu arada kızlar raporumu aldim 32+1 tahlil sonuçlarından demirim düşük cıktı demir hapimi günde 2 ye çıkardı lokasitim yine 11 değerim .Kilosu da 2250 kilo şekerime baktı bebeğin kilosu fazla diye tokluk 95 cıktı iyiymiş. Bebeğin kilosu meden böyle diye sormayı unuttum ☹Makat pozisyonunda ayakları vurunca idrarın geliyordu zaten 3 hafta sonraya kontrole çağırdı. Sanırım yüzünü doğumda gorucem ☺

Kizlar ďependin hepsini koyun isterseniz ablam gecen yil dogum yapti ben 4 tane koydurdum oda yetmez bakarsin diye paketi koymustu iyiki koymus anca yetti herkesin bunyesi farkli kanamasi farkli bama hastane ped vermisti kizimin sezeryaninda cok olmamisti kanama ama ben yinede depend aldim tabikide

Bende tüm gün isyerinde uyuzlanıyorum evde olsam yatsam diyorum eve gidince enerji patlaması oluyor dün aksam yatak odasının tozunu alayım diye kalktım biara baktim cam siliyorum dedim hoppp napiosun biraktim

Bende aldım canım da bi kaç tanesini koydum bnm çok olmuyor kanama 1 pk de gece pedi koydum en uzundan ben pede hemen geçiyorum zaten en kötü ihtimal hastane veriyormuş benim ama gerek olmaz hep tek hastanesinden sonra pede gectim

Evet zaten hastane giydirmeye gelince yanimda getiriyo yetmezse hemsireden istenilebilir

Sağlıkla doğar inşallah

Aynen bizde is arkadaslarimiza falan kendi yakin cevremize osekilde yapariz cikolata da koyacakmisin dagitirken canim cunku bende cikolata siparisi verecem ama dagitilirmiki bilemedim ben kendi ailemiz falan kendi kendimize ikram ederiz diye dusundum
Hastane de belki dağıtırım diye çikolata bir kutu götüreceğim hemşirelere hastane arkadaşlarına obur doğumlarda koridorda yürüyüşe çıktığımda hep konusmustuk diğer annelerle onlarada dağıtırım gerci o zaman virüs yoktu ama paketli çikolatadan da bisey olmaz

Evet öyle canım bebek emdikçe çok kısa sürede açılıyor o renk pespembe oluyor bir ayda ben normalde çok beyazım göğüs uçları pembe ilk kahverengiye dönük rengi görünce nasi korkmuştum sonra emzirmeye başlayınca gün güne açıldı düzeldi bu sefer sasirmadim bile duygulandım yaşadığımız değişime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…