2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ne dedi dr canım.nasil geçti
Kızlar bende koyuluk var ama pütür pütür olma durumu yok düz benim

Kizlar gogus pompasi reflu yatagi gogus ucu kremini almaya acele etmiym diorm belki ihtiyac olmz alip elinde kalam çok olmuş. Sonucta hemen bulunan seyler. Aldinz mi siz

2. Bebişimde hacışeriften isimli çikolata almıştık 2 günde ulaşmıştı elimize, tadı da şahaneydi, acele etmeye gerek yok bence, hacışerife de bakabilirsin.
Evet şimdilik çok erken ben burdaki çarşıbaşından yaptirmistim canım yine oralardan yaptıracağım süs malzemelerini de ordan alırım diyorum

Canım adına ne karar verdiniz

Kizlar gogus pompasi reflu yatagi gogus ucu kremini almaya acele etmiym diorm belki ihtiyac olmz alip elinde kalam çok olmuş. Sonucta hemen bulunan seyler. Aldinz mi siz
Reflü yatağı iyi bir şey aslında onu alırsan kullanırsın. Diğerleri için erken gibi evet. İhtiyaca göre hızlıca alınır.

arkadasım gogus pompasını vermeyi onerdi iyice kaynatırz dedi ben de ihtiyacım olup olmayacağı bile belli değilken almak yerine kabul ettm sıkıntı olmaz heralde biberon alcam altına o marka.

arkadasım gogus pompasını vermeyi onerdi iyice kaynatırz dedi ben de ihtiyacım olup olmayacağı bile belli değilken almak yerine kabul ettm sıkıntı olmaz heralde biberon alcam altına o marka.
Varsa alabilecegn tabi al evde dursn ama ztn en az 1 sene evde olcz ne kdr ihtiyac olur bilemedm duruma gore krr vericm bende napim artk

Ben almıştım kızıma, yatınca aklım kalmıyordu kustu mu etti mi diye. Az gaz olmasını da sağlıyor aslında. Sen bilirsin tabi
Soyle dusunuyorm. Ana kucagi ayarlaniyor ztn odna sikinti olmaz. Besiginde kendi yatagi çok ince icine battiye koyucam buyuk bi taneyi katlayip onubda reflubyatai gibi yapabilirm die dusunuyorm

Pompam var elektriksiz bi şekilde ihtiyaç oluyor ben fazla sütü çocuğun genzine kaçıyor hızlı geliyor diye sagip biriktirirdim o yüzden almıştım 2. Oglumdada çok ememedi yorgundu ilk günler süt düğümlendi birikti açılmadı göğüs pompayla bi sağdım açıldı arkası güzel geldi ilk başlar kullandım aynı elektriksiz pompam steril ettim kaynattım onu hazırladım steril poşete

Göğüs ucu kremi de ilk bebekte olmuştu olunca hemen eşim eczaneden garmastan krem alıp gelmişti ikincide olmamıştı tecrübeli olunca tutturmayı güzel başardım ikincide bundada lazım olursa alicam olmaz diye düşünüyorum

Reflu yatağı hiç kullanmadım ve hic ihtiyacım olmadi

Hepside lazim olunca kolaylıkla ulaşılabilecek şeyler ister al istersen o zamana bırak gerekirse al

Kızlar çok sıkıldım evde oturmaktan dışarı çıkıp gezip dolaşmak istiyorum ama covidden korkuyorum birde çok çabuk yoruluyorum

Al benden de o kadar, tüm arkadaşlarımı ailemi çevremi çok özledim, çıkıp gezmeyi, alışveriş yapmayı özledim, yeter artık bıktım gerçekten bu covidden, bitmiyor bilmediği gibi de artık burnumun gerçekten dibinde
Evet şimdilik çok erken ben burdaki çarşıbaşından yaptirmistim canım yine oralardan yaptıracağım süs malzemelerini de ordan alırım diyorum
Orada isimli yapmıyorlardı en son, çok hediye geliyor zaten çarşıbaşından, ben isimli olsun diye hacışeriften almıştım tadı çok daha değişik ve lezzetliydi, çok pahalı da değil.

Mochi mi ne oyle bi manuel var ya alirsm onu alirm ztn. Ama intrnettn bile alsn 2 gune gelio. Emzirme yastigi alicm ama onu koydm kafaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…