Al benden de o kadar, tüm arkadaşlarımı ailemi çevremi çok özledim, çıkıp gezmeyi, alışveriş yapmayı özledim, yeter artık bıktım gerçekten bu covidden, bitmiyor bilmediği gibi de artık burnumun gerçekten dibinde
Orada isimli yapmıyorlardı en son, çok hediye geliyor zaten çarşıbaşından, ben isimli olsun diye hacışeriften almıştım tadı çok daha değişik ve lezzetliydi, çok pahalı da değil.
Yapiyorlar yapmazlar mi o kadar çok çeşitli yapiyorlar ki magnet kokulu taş vs onlarida hepsini yapiyorlar camii kebirin ordaki sekercilerin hepsi çok taze ve cok kaliteli çikolatadan yapiyorlar günlük oluyor nerdeyse biz hep ordan yaptırırız başka zamanda parasına bisey diyemiycem kalitesine göre oluyor biraz pahalı olabilir tane hesabı gibi oluyor daha çok tanesi 2 3 liradan yapıyorlardı en son asker imiz için yaptırmıştık
Öyle deme yaa, emzirme yastığı candır :) benim acayip işimi kolaylaştırmıştı, hatta az büyüyünce memede uyuyodu, çaktırmadan yanıma yastığın üstünde bırakıyordum, yoksa uyanıyordu onun üstünde farketmiyordu yazık :)
Yapiyorlar yapmazlar mi o kadar çok çeşitli yapiyorlar ki magnet kokulu taş vs onlarida hepsini yapiyorlar camii kebirin ordaki sekercilerin hepsi çok taze ve cok kaliteli çikolatadan yapiyorlar günlük oluyor nerdeyse biz hep ordan yaptırırız başka zamanda parasına bisey diyemiycem kalitesine göre oluyor biraz pahalı olabilir tane hesabı gibi oluyor daha çok tanesi 2 3 liradan yapıyorlardı en son asker imiz için yaptırmıştık
doğru söylüyosun yapıyorlardı, valla kim gelecekki kafasındayım, ortalık böyleyken kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum ki, duruma göre 37 gibi eşimle karar veririz bakalım ya.
Eczanelerden alınır canım hiç zor olmaz o zaman 2 gün değil 2 saat bile uzun bir süre göğsün şişerse açılmazsa yada aniden fazla süt gelip bebek karşılayamazsa sütü hemen çare gerekiyor çünkü ateş yapıyor birikince süt yani internetten 2 güne gelmesini bekleyemezsin ama eczanelerden hemen alınır
Ben çok güzel bir gecelik sabahlık takımı aldım beyaz fransız dantel Allah nasip ederse çekim istiyorum orda kullanıcam eminönü havuzlu handan 200₺ ye aldım.
Aynen öyle, anneme falan gittiğimde emzirirken belim ağrıyodu, emzirme minderinde hiç öyle olmuyo tabi, Bi de 30-40 dk emiyorlar ilk zamanlar, off ömrümüz memede geçecek, neyse emsinler de meme reddi daha zor.
Hays Kadın Taş Kısa Kollu Dantel Ve Pat Detaylı Gecelik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
m.trendyol.com
Linki ekledim. Ben M beden aldim. Baktım şimdi fiyati artmis 85tlue almıştım Ağustos başında şimdi baktım 150 yazıyor.
Çok güzel yumuşacık rahat rengi de çok güzel. Normalde S giyiniyorum ama hamilelikten dolayi M aldim
Tarzı da göğüsten aşağısı bol
doğru söylüyosun yapıyorlardı, valla kim gelecekki kafasındayım, ortalık böyleyken kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum ki, duruma göre 37 gibi eşimle karar veririz bakalım ya.
Evet öyle canım bebek emdikçe çok kısa sürede açılıyor o renk pespembe oluyor bir ayda ben normalde çok beyazım göğüs uçları pembe ilk kahverengiye dönük rengi görünce nasi korkmuştum sonra emzirmeye başlayınca gün güne açıldı düzeldi bu sefer sasirmadim bile duygulandım yaşadığımız değişime
Kızlar benim 2. Kızımdaki şubat annelerinde mochiden çok memnunlardı, zaten birini emzirirken diğeri akıyor terbiye olana kadar, o süt mochi sayesinde boşa gitmiyor, ben zaten manuellerle hiç yapamadım, kopacak gibi acıtıyor manueller, otomatikler güzel, ona da ayrı Bi vakit ayırıp Bi de sağma yapmak gerekli, mochide bebişi emzirirken o da aradan çıkmış oluyor.
Küvezde kalırsa herşeyiyle ilgileniyolar ama Allah korusun inşallah öyle bişey olmaz
[/QUOTE]
Benımde sıyah kısmu genısledi boyle lekeli gibi degısık tuhaf oldu 80 takardım sımdı 90 ancak oluyor . Bide söndüler içi boş baya sımdı ıns dolar
Arkadaşlar şimdi aile hekiminden geldim. Burda bir hafta doğumdan sorumlu aile hekimi bakıyor diğer hafta kadın doğum Hastanesi'nde ebe ya da hemşire. Boğmaca ve grip aşısı önerdi bana. Benim için değil bebeği korumak içinmiş. Antikorlar bebeğe geçiyormuş onu koruyormus. Gribi anladım da boğmaca nedir. Siz de vuruldunuz mu boğmaca aşısı. Son bir kaç senede herkese oneriliyor herkes vurduruyor düşün taşın 36.haftaya kadar gel yapalım dedi
Ya boğmaca diye hastalık mı kaldı ben bilemedim. Belki de ben duymadım hiç
Bu arada tansiyonum da düşük çıktı ama benim zaten hep düşük.
Amin insallah canim.sen de insallah kisa zamanda guzel haberler alirsin
Bana 32den sonra nst ye giricen dedi doktorum ilk kez de 33.haftamdaki kontrolumde girdim ve her gidisimde girecekmisim artik yani erken degil seninde 34.haftalardasin sanirim