2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sizdee de var mı kızlar tembellik yapma isteği. Koysalar şöyle akşama kadar koltukta yatsam.
Kız ebnde de inanılmaz bir temizlik yapma isteği var sana anlatamam hiç oturmak yatmak istemiyorum
Sürekli brl yerleri temşzlesem sonra karsısına geçip baksam mis gbi koksa filan.. Normalde de hayatta o kdr titiz değilimdir bende temizliğe aşeriyprum sanırm

annem görünce şoka girdi
3Kizim oldu dedi rengi değişmedi dedi
Benim kapkara
Birde göbeğim karnımda karardi lekeelr oluştu vs
Canım bende kızımda kararmıstı simdi erkek bunda da kara bunda daha cok sanki.. Ama göbek çizgisi kızımda çok koyu ve belliydi bunda değil hafif

annem görünce şoka girdi
3Kizim oldu dedi rengi değişmedi dedi
Benim kapkara
Birde göbeğim karnımda karardi lekeelr oluştu vs

göbeğimde tüylersiyahlaştı hafif, onlar da geçer inşallah ya, zaten bıktım koca karnımdan, rahatça fit halimi istiyorum bu ne böyle yaaa

Babys green dedıklerı file markette satılan mı bugün annemi bize getirdim apar topar fileye ugradım orda onu gorunce aldım birde rocy granul beyaz sabun bardı bebek ıcın doğal aldım ıns bırsey olmaz guzel kalıteli yorumları

Benim ilk iki çocukta bişi olmamıştı ama bunda kapkara oldu, gördükçe kendim bile garip oluyorum. Düzelsin lütfen hiç beğenmedim
Iki kizdan sonra oğlun mu oluyor aa ondan mi kararıyor acaba benim üçüde erkek öyle kapkara olmadı ama eskiye göre baya koyu demek erkek bebek te oluyor

Ben kızımda almadıydım bunda aldım...
Almadğıma çol pişman oldum kızımda çünkü bneim gögüs lerim dik ve öne doğru ebebği yukarı kaldırmak gerekiyor emzirmek için... Memeye bebeği kapıyorum resmen
Bu nedenle kızımda çol kolum ağrıdı belim büküldü resmen.. Kamburum çıkmıstı
Bunda daha temkinliym..

göbeğimde tüylersiyahlaştı hafif, onlar da geçer inşallah ya, zaten bıktım koca karnımdan, rahatça fit halimi istiyorum bu ne böyle yaaa
Ahahaha hem bugünleri özleme düşüncesi geliyor çatıyor hemde bi an evvel fit hallerine dönmek istiyorm bende

Kizlar gogus pompasi reflu yatagi gogus ucu kremini almaya acele etmiym diorm belki ihtiyac olmz alip elinde kalam çok olmuş. Sonucta hemen bulunan seyler. Aldinz mi siz
pompam ilk doğumumdan var. olmasa alırdım kesin. çünkü ben kalan sütü sağmayı tercih ediyorum.
göğüs kremi aldım. yara olmasa da bakım için sürüyorum.
reflü yatağı almadım bu sefer. gerek görmedim.

Artışın bende bir tane aldım. Ama boyle hastanede çekim için aşırı sade 80₺ ye almıstım evde annemler olursa giyerim diye. . Hastane ıcınn şık birsey bakıyorum suwene gittim hiç beğenmedim modelleri cok sade artısın da pahalı ya hıc ucuza denk gelemedim

Bende bıktım ama boyle demek istemiyorum çıkar erkenden doğar gelir diye ama artık çok zor oluyor bende zayıf güzel halimi istiyorum önceleri hamilelik için alış veriş yapardım ilk aylar şimdi doğum.sonrasi için çok güzel.seyler aldım herşeyimi yeniledim desem yeridir
oğlum doğsun giymek için çok sabırsızlanıyorum karnim dümdüz olsun yeniden diye

boğmaca mı kaldı şu devirdegribi zatürreyi anlarım şu dönemde türkiyede de öneriliyor da boğmacayı bilemedim.

Benimde canım aşırı temizlik çekiyor ama bekliyorum biraz daha durup.annemle yapacağız heryeri söyle bir elden geçireceğim yavaş yavaş dinlene dinlene büyük temizliği oda oda yapıyorum ben
Şimdi günlük toparla bi süpürge tut işlerini anca yapıyorum

Valla benim öyle dümdüz karnım olması için ohoo çok yolum var, zaten 2. Gebeliğin kilosunu verememiştim daha, 3.de tuz biber oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…