2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Boğmaca burdaki tetanozun içinde var burda tetanoz vuruldun mu iki çeşit tetanoz var td ve tdap td olanda tetanozdifteri tdap olanda ekstra boğmaca var aile hekimini bi ara sor ben tdap kullaniliyodiye biliyorum. daisyyy

İnceliyorum hemen , fiyatı 89 iken görseymişim keşke

Bende öyle gardıroplları düzenledim... Kızımın küçülenlerini ayarladım... Onları vereceğim kardesime...
Kendi gardropumuzu temizledim hiyilmeyen verilecek atılacak hepsini ayarladım.
Halıları 2. Kez yıkatmaya verdim
Geldiler...
Bende öyle makina cekiyorum ve siliyorum şimdilik...
Can silecektm Dr izin vermedi annemi bekliyorum onun için.. Bu hafta koltuk kanepe yıkatıcam...
Valla perdeler camlar dilinin e yıkanack.
Artık sabrediyorum ne yapayım

Boğmaca burdaki tetanozun içinde var burda tetanoz vuruldun mu iki çeşit tetanoz var td ve tdap td olanda tetanozdifteri tdap olanda ekstra boğmaca var aile hekimini bi ara sor ben tdap kullaniliyodiye biliyorum. daisyyy
Yok yazın gelince olmadım tetanoz. Herkes kolum ağrıyor falan derken korktum vurdurmamistim nasıl olsa burda da istenmiyor diye. Şimdi burda karşıma çıktı

Yok yazın gelince olmadım tetanoz. Herkes kolum ağrıyor falan derken korktum vurdurmamistim nasıl olsa burda da istenmiyor diye. Şimdi burda karşıma çıktı
Tuh ya keske vurulsaydin o kadar ağrimiyo ya ben ruh hastasi gibi o asi acisini seviyorm. grip de cok oneriliyor ben zten doğum kasimda diye doğjmdan sknra vurulim diodm ama anne karnında bebeğe gecen antikorlr doğum sonrasi koruyoms gripten sanirm. Eğer öyleyse birwz daha arastircam vurulurm.

Ben bebeğime bile aşı yaptırır mıyım muallağındaym nicedir...
Kendime de Dr yaptırman sana baglı koruyuculuğu halen devam ediyor dedi önceki gebeliğimdekinin ama hatrlatma dozu olur vurunursan dedi ben vurunmadım.
Aşılarla ilgili o kadr sey okudum ki artık allak bullak kafam... Allah doğru yolu göstersin

Kizlar gogus pompasi reflu yatagi gogus ucu kremini almaya acele etmiym diorm belki ihtiyac olmz alip elinde kalam çok olmuş. Sonucta hemen bulunan seyler. Aldinz mi siz
Benim gebeliğimin ilk zamanları gögüs yaram oldu mecburen lansinoh aldım o duruyor birde gelinimin komşusu yolladı bi kutuda onları kullanıcam. Reflü yatağı annemlerin ilk aldığı şeylerden biriydi valla etrafımda kullanan herkes çok memnun. Gögüs pompasınıda kuzenim alıcak bana.
Foto var mı canım ? Çekim için ben de şık bişey bakınıyorum
Maalesef resim yok ben doğum zamanı anneme yerleşeceğim için aldığım herşeyi onda bırakıyorum. Resmini çekmedim hiç

Ama ilk oturmaya basladigi zmnlar fln cok rahat oluyomus
Ay demek ki herkesin kullanımına göre değişiyor. Kızımdan kalan var 1 tane, bu bebekte de yatağın yanında hediye göndermişler 2 tane oldu evde Arkadaşa hediye edeceğim diğerini sanırım.
Ollllduuuu o zaman kolay gelsin bacım

Kamuda idari izin kyllandiktan sonra 32. Haftada çalışabilir raporu alan var mi

KızLar ben.birtane acikmavi pijama takimi aldim ama penye ince yani
Sonra bride kalin birsey aldim ama onu cok beğenmedim
Hastane sicak olur düşündüm
Birde gecelik almadim gecelikle hic rahat edemmem diye

Ay demek ki herkesin kullanımına göre değişiyor. Kızımdan kalan var 1 tane, bu bebekte de yatağın yanında hediye göndermişler 2 tane oldu evde Arkadaşa hediye edeceğim diğerini
Oo bol bol olmuş sende de bence güzel Bi hediye olur, bunda da denersin Bi belki bu sefer daha kullanışlı olur senin için.

Bende elektrikli göğüs pompası aldım. Göğüslerimde yara çatlak vs problemler olmasın diye tüm göğüs ürünlerini aldım sayılır. Lansinoh krem gümüş kapak silikon kapak göğüs pedi. Amacım bir sıkıntı çıkmadan önleyerek ilerlemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…