2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Amin cnim ben aşılar olmasa halimiz ne olurdu diyenlerdenim cok sukur ki aşılar antibiyotikler bulunmus.

Ben sanirim korkudan odadan disari cikamam canim
benimde ilk aldigim eşya emzirme yastigiydi hastanede dogumada gotursemmi acaba lazim olurmu
canim kalan sutunu biberonlami iciriyordun cunku ilk zamanlar biberon önerilmiyormus onun icin sordum

Ne güzel aserme o

biberonla içirdim. zaten benim kız ilk 1ay emmedi beni. sağım yaparak biberonla besledim sürekli mecburiyetten. şimdi de 2.el ama hiç kullanılmamış medela biberon aldım. oğlumda onu kullanacağım gerekirse. şırınga ile beslemek çok zor çünkü.

Amin cnim ben aşılar olmasa halimiz ne olurdu diyenlerdenim cok sukur ki aşılar antibiyotikler bulunmus.
Antibiyotikler ve zamanında yapılan bulunan asılar için bende hemfikirim.. Ama günümüz aşıları için aynı seyi söyeleyemeyeceğim...

Herkes hikayelerini paylaşmış ne güzel Rabbime şükürler olsun ki mucizelerimizi bekliyoruz. Bende 1 yıl boyunca ilaç kullanıp normal yolla hamilelik olsun diye uğraştık hangi doktora gitsem bişeyin yok deyip gönderdi ben zorladıkça ilaç verdiler ama yine de olmadı aşılama oldum yine olmadı sonra tüp bebek karar verdik 3 embriyo konmasına rağmen ilki başarısız oldu doktor rahimde polip gördü histereskopi oldum. Bi yandan bana sürekli destek olan eşimde de artık umutsuzluğu görmeye başladım. 2. Tüp bebek denemesinde yine iyi kalite 3 embriyo kondu. doktor bana eğer 3 ü tutarsa birini almak zorundayız taşıyamazsın Bunu kabul edersen 3 embriyo koyacağız şansın artacak dedi. Birde kalbi attığında iğne vurup birinin kalp atışını sonlandıracak diye duyunca ben yıkıldım nasıl böle karar verilir ki. Koyma desem şansım azalacak koyup 3 olsa biri ölecek. 3 kondu ve 12 gün bana ne zor geçti. eşimde hiç umut yoktu konuyu konuşmak bile istemiyordu sonuca kadar. O benden daha büyük hayal kırıklıgı yaşıyordu. 12. Güne test bekleyemeden evde 7. Gün idrar testlerine başladım silik çizgi gördüm sonra sabah akşam test yapıyodum 4 günde 8 test yaptım eşim kızıyordu ona bakıp umutlanma ilaçların etkisidir deyip hep kenara çekildi kanda çıkana kadar inanmak istemedi sonra çok şükür tek kese gördük tabi kalp atışı duyulana kadar hala bi korkuyla bekledik Rabbime binlerce kere şükür bugünlere geldik sağlıkla kucagımıza da alalım inş

Biri sonlandırıldı mı 3ünden? İkiz gebelik mi simdi bebişler

bende tüp bebekçilerdenim. kızımı 5 sene bekledik. yumurta takipleri, iğneler, haplar, aşılama, iç kanamayla sonuçlanan dış gebelik derken o kadar yorulmuştumki artık tüp bebeğe karar verdik. ilk denemede kızıma hamile kaldım. sağlıkla kucağıma aldım çok şükür.oğlum da dondurulmuş embriyo transferiyle geldi. inşallah onu da sağlıkla alırım kucağıma.

Bogmaca o kadar kotu biseyki 11 sene once oglum dogdu 2 ay sonra bronsit oda boğmaca cevirdi yani öksürük krizi nefes alamiyodu hatta salliyodum boguluyodu siddetli öksürük canim o doktora goturdum bogmacaya çevirmiş demisti

benimde ilk aldigim eşya emzirme yastigiydi hastanede dogumada gotursemmi acaba lazim olurmu
Yani normal mi sezaryen mi bilmiyorum seninki ama hastanede kullanmadım hiç zaten hafif yatar pozisyonda emzirmiştim, sezaryen olunca da karnıma bişi koyma fikri bile ürkütücü zaten, Bi de ne gerek hastanede kirlenir o, boşver 2 gün sonra kullanmaya başlarız.
Benimde karnım çok tüylendi gördükçe sinirlerm bozuluyor doktor karnıma baktıkça utanıyorum
Ya geçen kontrole giderken eşim alsan mı tüyleri dedi, gerçekten benden utanıyorum o görüntüden, inşallah doğum sonrası dökülür kurtuluruz.

Bende aldırmak istedim doktora sordum karnına şuan öle bi müdahale olmasın genelde doğumdan sonra dökülüyor dökülmezse o zaman lazere gidersin dedi.

Merhaba kızlar uzun zamandır yazamamıştım çünkü 22 aylık kızım iyice zorlamaya başladı beni, 2 yaş sendromumuza girdik gibi :) Şimdi 31+5'teyim çarşamba doktor kontrolüm var ve 32 hafta raporumu alacağım.
Benim kızımda kasımda doğmuştu şimdi oğlumda kasımda doğacak inşallah bir sıkıntı olmazsa. Ay olarak iki hamileliğimde aynı dönemlere denk geldiğinden şunu tavsiye etmek istedim, ben Ankara'da yaşıyorum. Hamileliğimizin çoğu sıcak zamanlarda geçiyor bir de üstüne hormonlarda eklenince dahada bir sıcak geliyor hava burda bir iki gündür serinledi. İlk hamileliğimde bu serinliklerde çok sık üşütüyordum hem ishal hem kusma şeklinde 2,3 kere de acile gidip ilaç ve serum yemişliğim var. Bebekte malesef çok etkilenmişti, kilosu o yüzden beklenenin baya altında olmuştu. Siz soğuk sıcak dengesine dikkat edin serinliğe aldanmayın. Artık zamanımız az kaldı umarım hepimiz hiç hasta olmadan yavrularımıza kavuşuruz. İyi akşamlar

Kizlar gogus pompasi reflu yatagi gogus ucu kremini almaya acele etmiym diorm belki ihtiyac olmz alip elinde kalam çok olmuş. Sonucta hemen bulunan seyler. Aldinz mi siz
Ben hepsini aldim canim gogus pompasi elektrikli almistim ise gidecegim icin lazim olacak krem yerine gumus kalkan aldim ama yara olmadan kullaniliyor zaten krem vs ve bence cok onemli yara olmasini beklememek lazim cnm reflu yatagida bir arkadasim cok onerdi diye bime uygun gelmisti ordan aldim karar yine de senin

Peki bu aşı doğduktan sonra yapılan karma aşının içinde yok mu? Öyleyse ben yaptırayım. Biraz korkuyorum aşıdan yan etki gelişir falan diye ama kendi pimpirikligim yüzünden bebeği etkilemeyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…