Bebegin Kalp atisi ve sancina bakiyorlar canimPEKi girdiğinde nst ye ne yapıyorlar yani neye bakıyorlar kalp atıslarına mı ne ogrenılıyor ordan:)
Yaa bende de var evde hic vakit gecmiyo ben surekli etraf topluyorumm ev hamile degilken bu kadar temiz degildi resmen birtek camlar cok pis onlara da cesaret edemiyorum bu isleri bile esimden gizlice yapiyorum sil supur toz al nerdeyse hergun yapacamKız ebnde de inanılmaz bir temizlik yapma isteği var sana anlatamam hiç oturmak yatmak istemiyorum
Sürekli brl yerleri temşzlesem sonra karsısına geçip baksam mis gbi koksa filan.. Normalde de hayatta o kdr titiz değilimdir bende temizliğe aşeriyprum sanırm
Ya bendede acayip burun tıkanıklıgı varGünaydın minnoş anneleri
Bende burun tıkanıklığıyla uykuya zor dalıyorum. Normalde yok soluma yattığımda başlıyor nefes zor alıyorum
Böyle doguma az kalanları kıskanıyom ya benim kasım sonu yaEvet canım ya nasıl geçti çok şükür sezaryen olacağı için benim 45 gün en fazla var 38 doldu mu her an tetikte
Ellerimde benimde ağrı varEllerim o kdr sis ve agriyo ki dogru durust yazamiyorum
Mochi nedir ki yaKızlar benim 2. Kızımdaki şubat annelerinde mochiden çok memnunlardı, zaten birini emzirirken diğeri akıyor terbiye olana kadar, o süt mochi sayesinde boşa gitmiyor, ben zaten manuellerle hiç yapamadım, kopacak gibi acıtıyor manueller, otomatikler güzel, ona da ayrı Bi vakit ayırıp Bi de sağma yapmak gerekli, mochide bebişi emzirirken o da aradan çıkmış oluyor.
Benim bebis bir kere uyuyodu diye sola yatirdilar ama artik sirtustu okdar rahatsiz oluyorum ki o da durmuyo uyaniyor hemenSol tarafıma yatırdılar beni nts de. Neredeyse uyuyacaktim, dinlendim
Canim bende suan 63 kiloyum doguma kadar67-68kg olsam diye dusunuyorum m aldim ben kv kullanmis o 90 kg L beden kullaniyorum m olur dedi bende oyle aldim zaten esnekler olur bence mKızlar şu an 62 kiloyum kaç beden depend almalıyım
File markette var mı bilmiyorum ben trendyoldan almıştım.Babys green dedıklerı file markette satılan mı bugün annemi bize getirdim apar topar fileye ugradım orda onu gorunce aldım birde rocy granul beyaz sabun bardı bebek ıcın doğal aldım ıns bırsey olmaz guzel kalıteli yorumları
Merhaba arkadaşlar aklıma bişey takıldı sormak istiyorum. Benim son adet tarihime göre 30+3'üm ama ultrasonda 31+1 gözüküyorum bebeğimin kilosu da 1780 gram bana azcık az geldi 1900lerde hesaplamıştım çünkü şimdi bu kilo hangi haftaya göre olabilir acaba bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi(az geldi dediğim biraz takıntılıyım doktor normal dedi ama 3 hafta önce 1100dü)
Bende bende vallaYaa bende de var evde hic vakit gecmiyo ben surekli etraf topluyorumm ev hamile degilken bu kadar temiz degildi resmen birtek camlar cok pis onlara da cesaret edemiyorum bu isleri bile esimden gizlice yapiyorum sil supur toz al nerdeyse hergun yapacam
Son hafta enerjim düştü ama kızıma tuvalet alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum hiç oturma fırsatım olmuyo.Sizdee de var mı kızlar tembellik yapma isteği. Koysalar şöyle akşama kadar koltukta yatsam.
Kizlar gogus pompasi reflu yatagi gogus ucu kremini almaya acele etmiym diorm belki ihtiyac olmz alip elinde kalam çok olmuş. Sonucta hemen bulunan seyler. Aldinz mi siz
Benim de kızımda kararmamıştı fazla ama bu sefer bay koyu oğlan beklerkenben hic tahmn etmedim cinsiyetle alaksi varmi
Annemin 3kizioldu hic kararmamis
bende de öyle3. Erkek karardı valla, annenin teori bende oldu
Yaaa hatırlamazmıyımBende aynı şekilde eşimle boşanma aşamasındayken araya büyükler girdi bi aile dostu vasıtasıyla doktorumla tanıştım kapıdan girdim kadına dedim ki tüp bebek yap bana durum bu. Kadın dediki yok yapmam ağladım kadın inat etti gerek yok bi ilaç var kullan dedi olucak drdim hocam ben ne ilaçlar kullandım olmadı olmuyor. Neyse başladık ilk kutuya olmadı yine regl oldum gittim doktora dedi bi kutu daha hadi dedim battı balık yan gider bi ay daha denim ama diorum ki buda olmıcak acaba tüp bebek ne kadar tutar arabayı satarsak nası eve gidip gelicez kullandım ilacı çatlatma iğnesini vurdum 12. Gün test yapmam lazım inatla yapmıyorum o sıradada bırda bi topicte bir arkadaşla konuşuyorum hatta oda şimdi hamile bu sayfaya yazıyo A Asdiyorki hatırlar mı bilmem bi cuma akşamı git dedi bi test al ne kaybedersin saat 8 i geçiodu eşim evde yoktu ondan gizli yapıcaktım testi bi baktım alt sokaktaki eczane nöbetçi aldım geldim yapmamla ikinci çizginin belirmesi bir oldu sonra bugünlere kadar geldik işte. Sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah
Benim çok aşırı kalça ağrım var hem de neredeyse hamileliğin başından beri evde hep oturma simidine oturuyorum o biraz iyi geliyor ama yinede çok zorluyor beniBebeği artık sanki kalcalarimda ve kasıklarımda taşıyorum gibi. Ne oturabiliyorum rahat ne yatabiliyorum. Herhalde aşağı indi. İdrar torbama baskı yapıyor. 5 Ekim'de ultrasona gireceğim. Çok merak ediyorum kafası asagimi döndü diye. Böyle kalça ağrısı yaşayan varmı?
Tabiki canım benim en önemli sağlıklı olması eli ayağı düzgün olsunda kuzumunBenimki de 30+6 da 1890gr mis cnm banada doktor 1hafta onde demisti ozaman bence seninkide normal ve onde gibi kilosu ama onemli olan saglikla buyumesi bu kilo alimlari her hafta degisebiliyor takilma doktorun birsey olsa soyler zaten saglikli olsunlar yeterki
Emzirme yastığının üstüne oturuyorum ben kuyruk sokumundaki ağrıya çok iyi geldi ortası boş olan ortopedik yastıklar gibi iş gördüMochi mi ne oyle bi manuel var ya alirsm onu alirm ztn. Ama intrnettn bile alsn 2 gune gelio. Emzirme yastigi alicm ama onu koydm kafaya
Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım canım inşAllah vakti zamanındaYaaa hatırlamazmıyımBekleyen herkese nasip etsin inşAllah bambaşka duygular o zamandan bu zamana 7- 8 ay dile kolay Zaman geçiyor inşAllah sağlıkla kucağımıza alırız
İlk kez sana önerildiğini duydum bence iyi düşün gerek var mı direk antikor geçiyır diye düşünme bebişler o aşıya tepki de verebiliyorantikor olana kadar boşuna sıkıntıya sokmaya gerek var mı bilemedimArkadaşlar şimdi aile hekiminden geldim. Burda bir hafta doğumdan sorumlu aile hekimi bakıyor diğer hafta kadın doğum Hastanesi'nde ebe ya da hemşire. Boğmaca ve grip aşısı önerdi bana. Benim için değil bebeği korumak içinmiş. Antikorlar bebeğe geçiyormuş onu koruyormus. Gribi anladım da boğmaca nedir. Siz de vuruldunuz mu boğmaca aşısı. Son bir kaç senede herkese oneriliyor herkes vurduruyor düşün taşın 36.haftaya kadar gel yapalım dedi
Ya boğmaca diye hastalık mı kaldı ben bilemedim. Belki de ben duymadım hiç
Bu arada tansiyonum da düşük çıktı ama benim zaten hep düşük.
Nasıl yatacağız ben sırt üstü yatamıyorum ki çocuk kas kas kasılıyorBenim doktorum 37. Haftaya kadar sorun yoksa nst önermiyor, en sevdiğim özelliğinst ne kötü ya, sırt üstü en az 20 dk boş boş yat.
Ayyy kiyamam yaa canim benim sende zor dureclerden gecmissin bak ben polipi unutmusum 2 defada polip aldirdim 1 yil arayla birde bende her tup bebekte bu sefer kan yaptırmadan idrar testi erkenden yapmayacam demistim herdefasibda dayanamayip yapiyordum bu seferkinide ben 6.gunu basladim yapmaya bi baktim cok silik ertesi gun yine yaptim biraz daha belli birde ustune gunu gunune yazdim dizdim siraya gore ertesi gün yine yaptim yine aynisi tabi esime once soylemedim cunku kiziyordu erken yapmamaHerkes hikayelerini paylaşmış ne güzelRabbime şükürler olsun ki mucizelerimizi bekliyoruz. Bende 1 yıl boyunca ilaç kullanıp normal yolla hamilelik olsun diye uğraştık hangi doktora gitsem bişeyin yok deyip gönderdi ben zorladıkça ilaç verdiler ama yine de olmadı aşılama oldum yine olmadı sonra tüp bebek karar verdik 3 embriyo konmasına rağmen ilki başarısız oldu doktor rahimde polip gördü histereskopi oldum. Bi yandan bana sürekli destek olan eşimde de artık umutsuzluğu görmeye başladım. 2. Tüp bebek denemesinde yine iyi kalite 3 embriyo kondu. doktor bana eğer 3 ü tutarsa birini almak zorundayız taşıyamazsın Bunu kabul edersen 3 embriyo koyacağız şansın artacak dedi. Birde kalbi attığında iğne vurup birinin kalp atışını sonlandıracak diye duyunca ben yıkıldım nasıl böle karar verilir ki. Koyma desem şansım azalacak koyup 3 olsa biri ölecek. 3 kondu ve 12 gün bana ne zor geçti. eşimde hiç umut yoktu konuyu konuşmak bile istemiyordu sonuca kadar. O benden daha büyük hayal kırıklıgı yaşıyordu. 12. Güne test bekleyemeden evde 7. Gün idrar testlerine başladım silik çizgi gördüm sonra sabah akşam test yapıyodum ☺ 4 günde 8 test yaptım eşim kızıyordu ona bakıp umutlanma ilaçların etkisidir deyip hep kenara çekildi kanda çıkana kadar inanmak istemedi sonra çok şükür tek kese gördük tabi kalp atışı duyulana kadar hala bi korkuyla bekledik Rabbime binlerce kere şükür bugünlere geldik sağlıkla kucagımıza da alalım inş
450 tl mikıxlar bir de gecelık ne aldınız trendyolda artışa bakıyorum ama şstediğim gibi üstü hafif dantel tarzları muthıs pahalı 400-450 aralıgında. Siz nasıl nerden aldınız emınonunde bir pasaj varmıs orda herşey varmıs gitsem mi bılemmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?