2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benımde sıyah kısmu genısledi boyle lekeli gibi degısık tuhaf oldu 80 takardım sımdı 90 ancak oluyor . Bide söndüler içi boş baya sımdı ıns dolar
[/QUOTE]
Yaa benimkide sonduler torba gibi buzustu resmen cok sinir oldum insallah dolar ya acaba ne zaman sisecekler bidaha

PEKi girdiğinde nst ye ne yapıyorlar yani neye bakıyorlar kalp atıslarına mı ne ogrenılıyor ordan:)
Bebegin Kalp atisi ve sancina bakiyorlar canim

Yaa bende de var evde hic vakit gecmiyo ben surekli etraf topluyorumm ev hamile degilken bu kadar temiz degildi resmen birtek camlar cok pis onlara da cesaret edemiyorum bu isleri bile esimden gizlice yapiyorum sil supur toz al nerdeyse hergun yapacam

Günaydın minnoş anneleri
Bende burun tıkanıklığıyla uykuya zor dalıyorum. Normalde yok soluma yattığımda başlıyor nefes zor alıyorum
Ya bendede acayip burun tıkanıklıgı var cok huzursuz ediyor
Evet canım ya nasıl geçti çok şükür sezaryen olacağı için benim 45 gün en fazla var 38 doldu mu her an tetikte
Böyle doguma az kalanları kıskanıyom ya benim kasım sonu yagünler geçmiyorr

Ellerim o kdr sis ve agriyo ki dogru durust yazamiyorum
Ellerimde benimde ağrı varözellikle uykuda
Mochi nedir ki ya

ya kzlar bende acayip bi bıkkınlık oluştu böyle modum cok düşük günler geçmiypr hamilelik sıktı

Merhaba arkadaşlar aklıma bişey takıldı sormak istiyorum. Benim son adet tarihime göre 30+3'üm ama ultrasonda 31+1 gözüküyorum bebeğimin kilosu da 1780 gram bana azcık az geldi 1900lerde hesaplamıştım çünkü şimdi bu kilo hangi haftaya göre olabilir acaba bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi (az geldi dediğim biraz takıntılıyım doktor normal dedi ama 3 hafta önce 1100dü)

Bebeği artık sanki kalcalarimda ve kasıklarımda taşıyorum gibi. Ne oturabiliyorum rahat ne yatabiliyorum. Herhalde aşağı indi. İdrar torbama baskı yapıyor. 5 Ekim'de ultrasona gireceğim. Çok merak ediyorum kafası asagimi döndü diye. Böyle kalça ağrısı yaşayan varmı?

File markette var mı bilmiyorum ben trendyoldan almıştım.

Benimki de 30+6 da 1890gr mis cnm banada doktor 1hafta onde demisti ozaman bence seninkide normal ve onde gibi kilosu ama onemli olan saglikla buyumesi bu kilo alimlari her hafta degisebiliyor takilma doktorun birsey olsa soyler zaten saglikli olsunlar yeterki

Bende bende valla üstelik eşim diyor ki sana ne oldu hamile olunca mı ev kıymete geldi en yapılmayacak zamanda iş yapıyorsun diye adam hayret ediyor

Sizdee de var mı kızlar tembellik yapma isteği. Koysalar şöyle akşama kadar koltukta yatsam.
Son hafta enerjim düştü ama kızıma tuvalet alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum hiç oturma fırsatım olmuyo.
Kizlar gogus pompasi reflu yatagi gogus ucu kremini almaya acele etmiym diorm belki ihtiyac olmz alip elinde kalam çok olmuş. Sonucta hemen bulunan seyler. Aldinz mi siz

normal yatağının altına kitap gibi bişey koyduğun zaman reflü yatağı gibi oluyo. Ama tabi ciddi medikal bi durumda yeter mi bilemem. Ben emzirdikten sonra gazını alıp biraz uyanık tutup uyutmayı deniycem başından itibaren çünkü 2.5 yaşında kızım var sadece bebek uyutmaya gaz almaya sürekli vakit ayırmak istemiyorum. Göğüs ucu kremi de gerekirse alıcam doğru tutmayı öğrenirse ihtiyaç kalmaz diye düşünüyorum. Göğüs pompası önceden var ama ben yine de mochi aldım diğer arkadaşların söylediği gibi ilk aylarda birinden emzirirken diğeri de akıyo üst baş ıslanıyo hem de ziyan oluyo. Yabancı youtuberlar da benzer ürünleri tavsiye etmişler hep.
ben hic tahmn etmedim cinsiyetle alaksi varmi
Annemin 3kizioldu hic kararmamis
Benim de kızımda kararmamıştı fazla ama bu sefer bay koyu oğlan beklerken
3. Erkek karardı valla, annenin teori bende oldu
bende de öyle

Yaaa hatırlamazmıyım Bekleyen herkese nasip etsin inşAllah bambaşka duygular o zamandan bu zamana 7- 8 ay dile kolay Zaman geçiyor inşAllah sağlıkla kucağımıza alırız

Benim çok aşırı kalça ağrım var hem de neredeyse hamileliğin başından beri evde hep oturma simidine oturuyorum o biraz iyi geliyor ama yinede çok zorluyor beni

Tabiki canım benim en önemli sağlıklı olması eli ayağı düzgün olsunda kuzumun ama ana yüreği işte acaba yetmiyor muyum düşüncesi takıntılı bir annesi var

Yaaa hatırlamazmıyım Bekleyen herkese nasip etsin inşAllah bambaşka duygular o zamandan bu zamana 7- 8 ay dile kolay Zaman geçiyor inşAllah sağlıkla kucağımıza alırız
Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım canım inşAllah vakti zamanında

İlk kez sana önerildiğini duydum bence iyi düşün gerek var mı direk antikor geçiyır diye düşünme bebişler o aşıya tepki de verebiliyorantikor olana kadar boşuna sıkıntıya sokmaya gerek var mı bilemedim

Ayyy kiyamam yaa canim benim sende zor dureclerden gecmissin bak ben polipi unutmusum 2 defada polip aldirdim 1 yil arayla birde bende her tup bebekte bu sefer kan yaptırmadan idrar testi erkenden yapmayacam demistim herdefasibda dayanamayip yapiyordum bu seferkinide ben 6.gunu basladim yapmaya bi baktim cok silik ertesi gun yine yaptim biraz daha belli birde ustune gunu gunune yazdim dizdim siraya gore ertesi gün yine yaptim yine aynisi tabi esime once soylemedim cunku kiziyordu erken yapmama yinede bi cesaret gosterdim inanmadi aksam tesaduf evin ordaki eczane nobetciydi erken gebelik testi aldi yaptik ve hemencik kirmizi cizgi belirdi biz haala inanamiyoruz esim kadindogumcu arkadasina foto atti dediki gebelik var kan testi yaptirin biz ertesi gun kan testi yaptirdik doktorumuza ve sonucu soylediginde odada esimle ben hungur hungur agladik doktorumuzda baya duygulankisti az cok biliyordu ve bizi ilk tup bebege baska sehire o yonlendirmisti hikayemiyazsam roman olur valla

450 tl mi kızlar gerçekten gerek varmı ya ben aldım bi tane, kısa kol önden düğmeli uzun picama takımı 40 tl ye penye gayette güzel bişeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…