2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Oo bol bol olmuş sende de bence güzel Bi hediye olur, bunda da denersin Bi belki bu sefer daha kullanışlı olur senin için.
Evet yine bi denerim belki bu sefer hoşuma gider :)
Aşağı indi başı sanırım canım artık normal 34 haftalıksın.

Kizlar hastane cantasina pişik kremi koymaya gerek varmı dogum sonrası henen bebişe krem surecekmiyiz alt değiştirmede falan birde bir gece kalacaklar depend kilotla cocuk bezi kac adet koyacak
Canım ben saf soguk skm zeytinyağı kullanicam,benim ailem hep bu şekilde kullandı,hiç pisik olmamışlar.depent 6 tane koydum.cocuk bezi 15 tane koydum.kucuk keseler yapmıştım.onlarin içine yerleştirdim

Kizlar gogus pompasi reflu yatagi gogus ucu kremini almaya acele etmiym diorm belki ihtiyac olmz alip elinde kalam çok olmuş. Sonucta hemen bulunan seyler. Aldinz mi siz
Göğüs ucu kremini 6 haftadır kullanıyorum canım.pompayi da hemşire al demişti aldim.hemen sutun gelmezse ,bebek hemen emmezse sağarsın dedi nolur nolmaz diye...ben riske atmadım.erken dogum riskim vardı da

Bizde konyadayız kışın bebekle nasıl olacak diyoruz birde hasta olmamak için kaloriferleri ne zaman açmak en iyi zamandır hava kaç dereceye düşünce?

Kızlar ben bebişin çamaşırlarını 30 derecede yıkamama rağmen sanki biraz çekti ya eşimde öyle diyor böyle bir durum yaşayan var mı ?

Peki bu aşı doğduktan sonra yapılan karma aşının içinde yok mu? Öyleyse ben yaptırayım. Biraz korkuyorum aşıdan yan etki gelişir falan diye ama kendi pimpirikligim yüzünden bebeği etkilemeyeyim
Valla canim.asiyla ilgili pek bi bilgim yok yanlis cevap vermek istemem ama cok cektim cocuk resmen nefessizlikten boguluyodu

Sabır. Ben de benzerim. Hem çok mutluyum hem de yaşam kalitem sifir. Huzursuz bacak sendromu, uykusuzluk, kalça bel ağrısı ne ararsan var. Ne uzanıp kitap okuyabiliyorum ne oturabiliyorum doğru düzgün. Geçecek ama az kaldi

Benim en başından beri kalçamın üstünde ağrı oluyor. Ama hareketler aşağılarda çok hissetmeye başladım bende. Bazen aşağıdaki hareketiyle kasıgım vajina çevresi o kadar çok acıyor ki korkutuyor beni

Seninde çok zorlu olmuş kuzum ama çok şükür mükafatı alacağız inş bu konuda bizler ne kadar yıpransakta hem bedenen hem duygusal olarak eşlerdeki hayal kırıklığı onların üzüntüsü çok başka oluyor. Eşim resmen çökmüştü bendeki ufacık ümitlere bile kızmaya başlamıştı sonra daha çok üzülüyoruz diye. Ben evdeki gebelik testlerim bitince ovulasyon testlerinden de baktım ondada ikinci çizgi çıktı hep Artık doktorlarda bekleyişimizi yaşadıklarımızı görünce anlıyolar bizi

Amin canim hayirlisiyla insallahkesinlikle oyle eşlerinki bambaska oluyor canim insallah dogumlarimizi artik konusacagiz yaa hep derdim acaba bigun bende hamilelik bolumune yazabilecekmiyim diye simdi nerden nereyee geldik cok sukurtabi ben diger topiklerede yine umut olsun diye yazmistim arada orayida unutmuyorum

Kizlar gogus pompasi reflu yatagi gogus ucu kremini almaya acele etmiym diorm belki ihtiyac olmz alip elinde kalam çok olmuş. Sonucta hemen bulunan seyler. Aldinz mi siz
Sadece kremi aldim reflu alacağım ama çok rahat oluyor süt mak.ihtiyac olursa alırım şimdilik kalsin

O zaman çarşıya git orda kesin bulursun canım bak bunların 3 de artış in ortadakininde sabahligi var sade ama mavili biraz süslü yani benim için en fazla bu kadar huyluyum dantel vs kaşıntı yapıyor diye sadece kol kısımlarında aldım. Fiyatlarıda indirimdeydi beyaz 105 mavi 190 diğeri 180 diye hatırlıyorum

Eklentiler

• 20200922_015048.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 48
  • 20200922_015318.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 49
  • 20200922_015308.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…