2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Maviş maviş çok yakışmış, güle güle giy.

Ben de 2 pijama aldım lcwden. Hastanede 1 tane yeterli olur gibi geliyo. İlk bebede tek gecelik yetmişti hastane için. İkinciyi evde giyerim değişik değişik diye aldım. İnşallah normal doğum olur da tek gece kalırım. Sezaryen olursa iki gece kalmıştım. Bu hastanede de aynı mı prosedür bilmiyorum.

İİlkinde gecelik almıştım ama bunda pijama takımı aldım daha rahat bence. Dikiş olursa da etkilemiyor öyle düşünüldüğü gibi.

Doğumdan sonra en hoşuma gitmeyen şey de karnın hemen inmemesi olmuştu. Bildiğim halde öyle olacağını çok tuhaf gelmişti hala hamile gibi göbekli olmak.

Teşekkür ederim canım hiç de sevmezdim oğlan anası olucam diye mavi aldim Gözüm hep pembelerdeydi yoksa .sen de mi uyuyamadin
Ay niye mavi de tam uyku rengi :) Pijamaya ben çok yakıştırırım huzur verici. Bi tane de pembe alsaydın ne olacaktı ki :)

Teşekkür ederim canım hiç de sevmezdim oğlan anası olucam diye mavi aldim Gözüm hep pembelerdeydi yoksa .sen de mi uyuyamadin
Uyku tutmuyor artık beni sanki ya valla. Yatsam da reflü mahvediyor. Çok da yiyince akşam yemeğinde perişan oluyorum. Yatasım gelmiyor. Sağa dön sola dön...

Bir de şöyle havlu çorap ya da patik tavsiye ederim hastane için. Vücudunuz üşümese de ayaktan üşüyorsunhz nedense doğum sonrası ayak önemli.

Eklentiler

• Screenshot_20200922_021843_com.lcwaikiki.android.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 58
G gunesli gunler
seninkilerde çok güzel canım güle güle giyin puantiyeli den bende alacaktım çok beğenmiştim burdan alınca hepsi bi yerden alınıp çıksın dedim
Pembe alicam deyince ama senin bebeğin oğlan olmaz ki dediler bende almadım
Çorap almam lazım evdekiler çok sıkıyor lastik izi kaşıntı yapıyor havalar biraz serinlerdi esimjnkini giydim bu modeller yumuşacık olur almak lazim liste eksik bitmiyor ☹
Gözlerim kapanıyor ama kursak yanmasindan yatağa giremiyorum ya ne kötü biseymis

Bence güzel yazı çok anlamlı gelmişti bana kaça yaptırdın herkes farklı fiyat verdi senin yaptirdigin güzel kimisi azıcık örüp sacaklarini uzun bırakıyor
Kancali paketli 3.5 dedi ama 3e anlastik. Evt bende baya baktm guzeller hep 5 liradn baslioyordu. Bu hem guzel hem ucuz

Sağ ol canım hepimiz güle güle kullanalım. Çorap evet ben de temiz bi kaç çift aldım hastane için filan da. Liste cidden al al bitmiyor

Kancali paketli 3.5 dedi ama 3e anlastik. Evt bende baya baktm guzeller hep 5 liradn baslioyordu. Bu hem guzel hem ucuz
Bana 4.5 dan aşağı veren olmadı o da örgüsü böyle değil hep saçak ip tüh ya bugün magnetin eft yaptım 1 gün önce paylaşsaydın ya bende bundan alırdım .
Bundan sipariş verdim 3 tl ye çok anlamlı bisey değil ama maksat hatıra olsun dedim .Hangi site canım takip edeyimde belki lazim olur

Eklentiler

• Screenshot_20200922-022557_Instagram.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 42
Bende gece 11de verdm siparisi valla. Ani kararla hhobigunlugum adi. Ama soyleme 3e inmissin fln die. Elinde olan renklerdn istedm de ondnda dustu biraz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…