2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bu pis korona yuzunden hic biseyi yappamiycaz istedigimiz gibi
Sorma diyorum kırk yılın başı bi anne olucam dünyayı salgın kapladı sonra tövbe ediyorum nankörlük etme halen vücuduna iğneleri de yüklüyor olabilirdin Ben her şeyi yapicam ama çekirdek aileme göre 4 kişi benim ailem 7 kişide eşimin ailesi

Valla bu senenin tek ii yani bebisler :) ben cekirdnk aileyi bile cagirsm 30 kisi oluruz. Sonra ay bizi cagirmadilar etmediler diyenler baslar o yuzdn bise yapmiycm

Ben süt ıctim kızlar artık bende ise yaramıyor bide demir hapini yatmadan alıyorum sonra kalkıp süt içiyorum acıkıyorum diye ilacın etkiside gudiyör fitil atıyorum gezindigim için iç çamaşırına almış aldığım ilaçlar da boşa gidiyor

keske banada iyi gelse hic iyi glmyo sut , normalde geliyo hamilelikte hc ii gelmedi.. hic bole bsy gormedm ben uyunmuo resmen
Bnm geçiriyor çok şükür ya. Bide belim uzun bnm o yuzdn cok rahatsz etmio bebek sanirim sadece yatinca midemde yanma oluyor

günaydın herkese

instada şu sayfada 100lü çikolata 89tl kızlar. modelleri güzel. yorumları iyi. bir bakın isterseniz.

Eklentiler

• Screenshot_20200922_073207_com.instagram.android.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…