2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Nasıl yatacağız ben sırt üstü yatamıyorum ki çocuk kas kas kasılıyor

ya Bi şekilde idare ediliyor, bazen bebeğin pozisyonuna göre hafif yanda yatırabiliyorlar, of 30dan sonrası su gibi geçip gidiyor yaaaa

Kızlar ben bebişin çamaşırlarını 30 derecede yıkamama rağmen sanki biraz çekti ya eşimde öyle diyor böyle bir durum yaşayan var mı ?

canım bence de ütüleyince açılacaktır, zaten 1 ay 40 gün ancak giyiyorlar merak etme idare eder o bebişte minicik doğacak.

pandemi yüzünden sezaryeni de 1 gece yatırıyorlar sanırım artık yaa, annem kalacak ondan korkuyorum bende, başına Bi iş getirmeyim kadının Bi de ben ameliyatlı 2 çocuk 1 yenidoğan en çok anneme ihtiyaç duyduğum dönem. Bende o karnın inmemesine sinir oluyorum, Bi de hamile geceliği giyince hoop daha da Bi kocaman duruyo, herkesin De doğmadı mı daha diye şaka yapası geliyor

Son düzenleme:
Yaa çok iyi o zaman 1 gece olursa. Odadan hiç çıkmayız zaten, odada gezeriz ne yapalım. Benim de annem kalacak ben de korkuyorum ondan.
Ay sorma doğurmamış gibi duruyorsun denmesi sinir bozucu oluyor. Bir de dayım demişti ilk doğumda. Sanki hiç yeni doğuran kadın görmemişler. Ziyaretçi gelmemesi süper aslında bu yüzden :)

Günaydın kızlar kasığımda bir ağrı var adet sancısına benzer. Birde ne tarafa doğru yatsam o taraf kalçam bacağım ağrıyor
Benim de öyle kuzum 2 gündür böyle belde karında ağrı sanki regl olmuşum ara ara oluyor gün içinde terletiyor ayakta kalınca daha bi artıyor . Korkmuyor değilim doğurmayız erkenden inşallah

Aynen öyle valla, bana da hastanede ziyaret eden hemşire ablalar demişti, düşün çoğu ebe bunların Bi de Ne zaman giriyorsun doğuma dediler dedim doğdu içerde gerçi ilk gün gerçekten bayaa Kocaman duruyo maalesef ki

Ahaha yok artık kadınlar kadınlara bunu neden yapıyo yaa

Günaydın hanımlar azıcık kaldı haftalarımız
ay evet 38 de doğarlarsa 5 haftack kaldı :) kızlar 38de doğar kırkı beklemez dıyorlar 38 olursa benım ıcın iyi olur ise geri doneceğm icin. ama manda yoğurdu yediğimden korkuyorm bir de benimki hala donmedi dr bisi demedi ama hala ilk pozisyonda sırtı asağı bakıyo ayaklar yukarda kafası da solda buyudukce donmeleri zorlasıyor. ben de donmemisim annem sezaryen doğurmus ben normal normal diyorum ama sezaryen de olablr gibi gelmeye basladı. ikisinden de korkuyom zten hangisi hayırlısıysa o olsun

Allah allah neden öyle oluyor bnmde biraz olurdu ama hiç hamile gibi değil hafif tümsek hatta yatarken dümdüz icine kaçıyor ya kac ay sırt üstü yatamayinca doğum sonrası sırt üstü yatıp dümdüz karnına dokunmak çok güzel

acaba cok yurumuyorum diye mi donmuyor. nefesim kesliyor cok hareket edemiyorum gun icinde.

Ya yere eğilmek falan doğum sonrası insan ne biçim rahatlıyor hemde benim hemen gitmiyor maalesef göbek, zaten zor kilo veririm ben, siz zayıfsınız tabi dümdüz olur karnınız

Evet bnm sezaryen olunca 38 de olucak dr duralım diyor ama bnm durmuyor o kadar 38 doldu mu sancılanıyorum o yüzden şu anda 5 hafta kalmış olarak hesaplıyorum son haftayı saymıyorum 2 3 hafta kala da zaten hazırlıklar temizlikler var ay Allahim gelsin o günler

Ya yere eğilmek falan doğum sonrası insan ne biçim rahatlıyor hemde benim hemen gitmiyor maalesef göbek, zaten zor kilo veririm ben, siz zayıfsınız tabi dümdüz olur karnınız
ya ben hala yere falan cok rahat eğiliyorum zten hamile olduğumu unutup yerde gordğum seylerı alıyorum ayakkabımı bağlıyorum sonra aklıma gelınce acaba bisi olmus mudur diye yarım saat dusunuyorum

Evet ya bir doğursaydık ben de çok zayıf değilim canım hele şu sıralar 68 kiloyum boyum da 160
kilo aldığım dönemde hamile kaldım bende doğumdan sonra ilk hareket ederken karnim dışarı fırlayacakmış gibi olma hissinden icim çekiliyor hani rahim toplanmadan önceki ilk gün ki haller

ya ben hala yere falan cok rahat eğiliyorum zten hamile olduğumu unutup yerde gordğum seylerı alıyorum ayakkabımı bağlıyorum sonra aklıma gelınce acaba bisi olmus mudur diye yarım saat dusunuyorum
Bende daha öyleyim herkes kızıyor kendini biraz esirge dikkat et diye ama canım tez aşağı yukarı demiyorum ya bide o hareketin azaldığı günler biraz daha ilerki haftalarda o zaman biraz daha kısıtlanıyor

günaydın herkese

instada şu sayfada 100lü çikolata 89tl kızlar. modelleri güzel. yorumları iyi. bir bakın isterseniz.
Günaydın canım bende gördüm bu sayfayı yorumlarda iyi gerçekten alınabilir aslında çok süslü flexi isimliler falan istiyordum eşim yiyen kabını atacak ne gerek var dedi

Gunaydin guzel annisler bende yarin izne ayrilacam insallah bu hamileligim biraz agirlastim veya digerleri uzun zaman gecti hatirlamiyorum

Bence o da batil bir inanc bana 3.hamileligimde dusmesin diye deve eti yedirmislerdi yine durmadi insallah zamaninda kucagimiza almak dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…