2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aynen bende gümüş kapak aldım ilk bebeğim olacağı için kestiremiyorum ne olur olmaz kullanıcam

İyi yapıyosn canım benzer durumu yaşayanları okudum mu bak benimde böleydi demekki olacak zamanla der umutlanırdım Evet inş doğumlarımıza az kaldı artık çektiğimiz acılar bebişimize kavuşmak için anı olacak. Sonra gazdı uykuydu olacak muhabbetlerimiz

Günaydın minnoş anneleri
Burun tıkanıklığı biraz rahatsız etse de artık geceleri uyuyabiliyorum. Mide yanmalarım azaldı bu ara sanırım bebeğin konumuyla mideye baskı yapmasıyla alakalı yanma çünkü yandığı zaman ne yapsam çare olmuyordu.

Ya yere eğilmek falan doğum sonrası insan ne biçim rahatlıyor hemde benim hemen gitmiyor maalesef göbek, zaten zor kilo veririm ben, siz zayıfsınız tabi dümdüz olur karnınız
Biz senle buradan diyet gruplarına zaten

Bende annemle gitmekten çok korkuyorum kronik hastalıkları var evde kayınvalidem olacak onun hastalıklar daha beter anneme ihtiyacım var ilk bebeğim hiç bir şey bilmiyorum kayınvalideme de gelme diyemiyorum heves ediyor. Hastanelerde bişi olmadan sağ Salim gelelim diye dua ediyorum sürekli

Valla ben de gün içinde sürekli eğil kalk yapıyorum mecbur evde küçük çocuk var, yerlere döküyor. Sürekli onun arkasını topluyorum. 14 kilo onu kucağıma alıyorum indir kaldır dolaştır. Tarlada çalıştım zaten tüm yaz Pazar günü mısır biçtim baya doğuma faydası olur diye. Tabi ki abartmıyorum rahatsız olunca bırakıyorum.
Hiç bir şey de olmuyor valla riskli hamilelik olmadıktan sonra.

Bende markete alışverişe gidiyorum sonra aldıklarımı taşıyorum hamilelik sürecinde taşındığımızda oldu ordada yeri geldi kutu kaldırdım illa ki oluyor

Bende markete alışverişe gidiyorum sonra aldıklarımı taşıyorum hamilelik sürecinde taşındığımızda oldu ordada yeri geldi kutu kaldırdım illa ki oluyor
Aynen Geçen BANU çiftçinin videosunu izledim youtubeda. Diyor ki kendinizi hasta gibi görmeyin, çoğu şeyi yapabilirsiniz çok abartmadıktan sonra.

Aynen Geçen BANU çiftçinin videosunu izledim youtubeda. Diyor ki kendinizi hasta gibi görmeyin, çoğu şeyi yapabilirsiniz çok abartmadıktan sonra.
Bende hala çalışıyorum gün içinde illaki eğil kalk sürekli ayaktayım eve gidiyorum yemek hazırla ye iç toparla uzandığımda saat 9 u bulmuş oluyor ee bu durumda benim bebeğin koşarak cıkması lazım kesisiz acısız tüm gün bi şekilde geciyor ama gece uykularımı cok özledim simdiden kac kez kalkiyorum kimbilir ayrica boynumda yağ bezeleri çıktı minik minik dün gece uyurken terliyorum kaşınmaya basladi sabahi zor ettim

Katılıyorum hamilelik hastalık değildir ama günümüzde öyle bir algılama oluşmuş durumda. Sokağa çıktığımda insanların bana yazık der gibi bakması hoşuma gitmiyor herkes karnıma dikkat kesiliyor ya da elimde bir poşet olsa yardım edelim diye teklif edenler oluyor kötü niyetli olmadıklarını biliyorum ama bunlar kendimi kötü hissetmeme sebep oluyor.

Sen sezaryen bekliyordun ama de mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…