Ben sormuştum tuzu azalt ayaklarını yükseğe koyarak yat demişti. Havalar serinleyince ödem kendiliğinden geçti benim.G gunesli gunler benim yeni başladı ödemim yaa, 2-3 gündür ayaklarım ellerim şiş, kızlar yazmışlar benim de elim parmağım uyuşuyor yatarken falan, haftaya doktoruma sorarım ama ne yapmak lazım acaba bu ödeme.
İnşallah Allah razı olsunGüle güle sağlıkla büyütün inşallah
Kesinlikle.. Su sürecte bu tr de bu dünyada 1cocuk bile çok ama işte3 çocuk Ben de istemem sanırım. Bu ilk olacak hadi zar zor ikinciyi yaptık diyelim. Onun için bile iyi bir gelir, biraz daha geniş bir ev falan lazim bize. Su anki sartlarimda zor benim. Aileden falan da uzak olunca, bakımı okulu hep masraf.
Yazdıklarıni birebir yasadim canım ya film seridi gecti hayatim gözümün önünden .Bende dokuz sene ugrastim çocukluğum gençliğim gecti rabbim isteyen herkse nasip etsin cok zor gerçekten tedavi maddi manevi yıpratıyor insani mahvediyor hele esler nasıl üzülüyor rabbim kimseyi bu yolda zorda koymasın cok zorAyyy kiyamam yaa canim benim sende zor dureclerden gecmissin bak ben polipi unutmusum 2 defada polip aldirdim 1 yil arayla birde bende her tup bebekte bu sefer kan yaptırmadan idrar testi erkenden yapmayacam demistim herdefasibda dayanamayip yapiyordum bu seferkinide ben 6.gunu basladim yapmaya bi baktim cok silik ertesi gun yine yaptim biraz daha belli birde ustune gunu gunune yazdim dizdim siraya gore ertesi gün yine yaptim yine aynisi tabi esime once soylemedim cunku kiziyordu erken yapmamayinede bi cesaret gosterdim inanmadi aksam tesaduf evin ordaki eczane nobetciydi erken gebelik testi aldi yaptik ve hemencik kirmizi cizgi belirdi biz haala inanamiyoruz esim kadindogumcu arkadasina foto atti dediki gebelik var kan testi yaptirin biz ertesi gun kan testi yaptirdik doktorumuza ve sonucu soylediginde odada esimle ben hungur hungur agladik doktorumuzda baya duygulankisti az cok biliyordu ve bizi ilk tup bebege baska sehire o yonlendirmisti hikayemiyazsam roman olur valla
Tamam canım doğumdan sonra konuşalım birlikte gidelim, gerekirse destek olalım birbirimize. Ben de artık tamamen kurtulmak istiyorum kilolardan. YeterValla mecburen bende yapıyorum ama binbir zorlukla, ödem kaynaklı mı neyse büyük kızımı yıkarken bile yoruluyorum artık.
Deve eti minerden buldunuz onu, tadı güzel miydi bari
Direkt emziren anneler topiğine gidelim, ben böyle kalmak istemiyorum yaaaçok mutsuzum acilen 60-65 bandına inmem lazım.
Amin canım, inşallah güzelce doğurur geliriz, stres yapmayalım.
Bence en güzeli biraz akışına bırakmak, sezaryen dersin sabahına suyun sancın gelir, bi bakmışsın doğmuş, normal dersin açılma olmaz acil sezaryen, hiç stres yapma canım, bebiş kendi belirliyor zaten nasıl gelmek istediğini, sende akışına bırak zamanı gelince karar verirsiniz.
Ben genelde resimli falan yaptırıyodum magnetleri ama bebek magneti mi yaptıracaksın sen?
Yapacak pek bir şey olmuyor, ilkinde benim çok vardı. Bolll Bolll su içmek gerekiyor ödem atmak için.G gunesli gunler benim yeni başladı ödemim yaa, 2-3 gündür ayaklarım ellerim şiş, kızlar yazmışlar benim de elim parmağım uyuşuyor yatarken falan, haftaya doktoruma sorarım ama ne yapmak lazım acaba bu ödeme.
Valla mecburen bende yapıyorum ama binbir zorlukla, ödem kaynaklı mı neyse büyük kızımı yıkarken bile yoruluyorum artık.
Deve eti minerden buldunuz onu, tadı güzel miydi bari
Direkt emziren anneler topiğine gidelim, ben böyle kalmak istemiyorum yaaaçok mutsuzum acilen 60-65 bandına inmem lazım.
Amin canım, inşallah güzelce doğurur geliriz, stres yapmayalım.
Bence en güzeli biraz akışına bırakmak, sezaryen dersin sabahına suyun sancın gelir, bi bakmışsın doğmuş, normal dersin açılma olmaz acil sezaryen, hiç stres yapma canım, bebiş kendi belirliyor zaten nasıl gelmek istediğini, sende akışına bırak zamanı gelince karar verirsiniz.
Ben genelde resimli falan yaptırıyodum magnetleri ama bebek magneti mi yaptıracaksın sen?
ay yanlis yerpleksi istiyorum aslinda , hep ayni seyler ..
Aklımdaki şeyler, yapalım bakalım.Ben sormuştum tuzu azalt ayaklarını yükseğe koyarak yat demişti. Havalar serinleyince ödem kendiliğinden geçti benim.
Kesinlikle kötü hissettiriyor. Geçen yürüyüşe çıktığımda kadının biri taa uzaktan başladı bakmaya, yanımdan geçene kadar gözü sürekli karnımdaKatılıyorum hamilelik hastalık değildir ama günümüzde öyle bir algılama oluşmuş durumda. Sokağa çıktığımda insanların bana yazık der gibi bakması hoşuma gitmiyor herkes karnıma dikkat kesiliyor ya da elimde bir poşet olsa yardım edelim diye teklif edenler oluyor kötü niyetli olmadıklarını biliyorum ama bunlar kendimi kötü hissetmeme sebep oluyor.
dilini ısır benceBen bu hamileliğimde hiç ödem tutmadım henüz çok mutluyum. Erken konuşmuş olmam inşallah bundan sorna da tutmaz. Ödem çok fena bir şey cidden.
Nazardan bende çok korkuyorum. Bu konuda özellikle kadınların bakışından rahatsız oluyorum. Her dışarı çıktığımda eve gergin bi şekilde dönüyorum. İstisnasız herkes özellikle de kadınlar çok bakıyorlar.Kasa sırası beklerken kasiyer kadının kaç aylık cinsiyeti ne gibi soruları bile oldu. O şekilde dik dik bakanlara ne bakıyorsun demek gerekiyor heraldeKesinlikle kötü hissettiriyor. Geçen yürüyüşe çıktığımda kadının biri taa uzaktan başladı bakmaya, yanımdan geçene kadar gözü sürekli karnımdayüz ifadesi de gayet kaşlar çatık nemrut bir ifade, hani sevecen falan olsa neyse. Ayıp ama ya, dik dik suratına baktım rahatsız olduğumu anlasın diye ama yok, kesin dönüp arkamdan da bakmıştır. Bu kadarı terbiyesizlik artık, kim bilir ne geçirdiyse içinden. Hayır orda küçücük bir bebek var nazar değer eder vs hiç mi düşünmüyorsun acımıyorsun yani. Çok sinirlendim ya.
Canim benim ya amin rabbim evlatsizlikla kimseyi sinamasin rabbim dileyen usteyen herkese kolaylikla nasip etsin tabiki tedavi surecleri maddi manevi insani cok yipratiyor eşlerimiz bize fazla yansitmasada onlar bizden daha cok uzuluyordur tedaviye baslayacak durumu olmayanlara allahim kendiliginden nasip etsin ne guzel rabbim sanada nasip etmis demekki zamani varmis canim bende senin gibi inan evliliginden bisey anlamamistimYazdıklarıni birebir yasadim canım ya film seridi gecti hayatim gözümün önünden .Bende dokuz sene ugrastim çocukluğum gençliğim gecti rabbim isteyen herkse nasip etsin cok zor gerçekten tedavi maddi manevi yıpratıyor insani mahvediyor hele esler nasıl üzülüyor rabbim kimseyi bu yolda zorda koymasın cok zor
Canim ben 5 aylik hamileyken esimle aksam yuruyusten geliyorduk komsuyu gordum konsusuyla balkonda oturuyordu esim onden gidiyor ayakustu konustuk diger kadini tanimiyorum bana demezmi cok yurume bebegin düşer ben oan şokKesinlikle kötü hissettiriyor. Geçen yürüyüşe çıktığımda kadının biri taa uzaktan başladı bakmaya, yanımdan geçene kadar gözü sürekli karnımdayüz ifadesi de gayet kaşlar çatık nemrut bir ifade, hani sevecen falan olsa neyse. Ayıp ama ya, dik dik suratına baktım rahatsız olduğumu anlasın diye ama yok, kesin dönüp arkamdan da bakmıştır. Bu kadarı terbiyesizlik artık, kim bilir ne geçirdiyse içinden. Hayır orda küçücük bir bebek var nazar değer eder vs hiç mi düşünmüyorsun acımıyorsun yani. Çok sinirlendim ya.
bak o konuda bende memnunum dedim ne guzel yer vermeler falan bi kere hesabima para gecmemis postaneye yatirmislar postanede bi kuyruk sonubelli degil guvenlik hemen buyrun siz gecin dedi allahim dedimBen rahatsiz olmadım hiç hamileyken bakışlardan. Türkiye'de de burda da sağ olsun insanlar anlayışlı yaklaştı, siradaysam öne geçirdi, oturuyorsa kalkıp yer verdi. Hatta ne güzelmiş böyle hayat dediğim de çok oldu. Hele burda restorant tuvaletlerine girmek zorunda kaldim dışarda yururken, normalde müşteri dışına kapalı buralarda ama lütfen buyrun falan gibi konuşmalarla karşılaştım :)
Bana mı denk geldi hamilelere mi anlayisli insanlar bilmiyorum
Wendy bende 5.senemde kizima kavustum oyle bir caresizlikki Rabbim kimseye yasatmasin aratmasin hamile kalmamda bi problemin yoktu ama kalp atislarini alamiyoduk karsi komsumda kurutulmus deve eti getirdi nerden bulduysa bilmiyorum nasil yedim iyyy yine olmadi
Aslında mantıklı eşin doğrusunu demiş ama işte ilk çocuk ya herseye hevesleniyor insan ben hiç başlarda böyle şeyler düşünmezdim şimdi de acaba almakta geç mi kaldım kapı süsü hediyelik isimli tulumlar ...vs hepsini yetiştirme telaşına girdimGünaydın canım bende gördüm bu sayfayı yorumlarda iyi gerçekten alınabilir aslında çok süslü flexi isimliler falan istiyordum eşim yiyen kabını atacak ne gerek var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?