2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben sormuştum tuzu azalt ayaklarını yükseğe koyarak yat demişti. Havalar serinleyince ödem kendiliğinden geçti benim.

Kesinlikle.. Su sürecte bu tr de bu dünyada 1cocuk bile çok ama işte
Allahım sağlık versin evlatlarımıza... Geleceği onalr kurtarsın onalr sağlıkla hayırla özenle ve adalet ile inşaa etsinler

Yazdıklarıni birebir yasadim canım ya film seridi gecti hayatim gözümün önünden .Bende dokuz sene ugrastim çocukluğum gençliğim gecti rabbim isteyen herkse nasip etsin cok zor gerçekten tedavi maddi manevi yıpratıyor insani mahvediyor hele esler nasıl üzülüyor rabbim kimseyi bu yolda zorda koymasın cok zor

Tamam canım doğumdan sonra konuşalım birlikte gidelim, gerekirse destek olalım birbirimize. Ben de artık tamamen kurtulmak istiyorum kilolardan. Yeter

Yapacak pek bir şey olmuyor, ilkinde benim çok vardı. Bolll Bolll su içmek gerekiyor ödem atmak için.

pleksi istiyorum aslinda , hep ayni seyler ..

Hamilelik boyunca göğüslerimde ağrı hassasiyet olmadı. Sadece arada sarı süt geliyor bikaç damla. Ama bu ara göğüs uçlarımda ağrı var. Neye işaret acaba

Wendy bende 5.senemde kizima kavustum oyle bir caresizlikki Rabbim kimseye yasatmasin aratmasin hamile kalmamda bi problemin yoktu ama kalp atislarini alamiyoduk karsi komsumda kurutulmus deve eti getirdi nerden bulduysa bilmiyorum nasil yedim iyyy yine olmadi

Kesinlikle kötü hissettiriyor. Geçen yürüyüşe çıktığımda kadının biri taa uzaktan başladı bakmaya, yanımdan geçene kadar gözü sürekli karnımda yüz ifadesi de gayet kaşlar çatık nemrut bir ifade, hani sevecen falan olsa neyse. Ayıp ama ya, dik dik suratına baktım rahatsız olduğumu anlasın diye ama yok, kesin dönüp arkamdan da bakmıştır. Bu kadarı terbiyesizlik artık, kim bilir ne geçirdiyse içinden. Hayır orda küçücük bir bebek var nazar değer eder vs hiç mi düşünmüyorsun acımıyorsun yani. Çok sinirlendim ya.

Nazardan bende çok korkuyorum. Bu konuda özellikle kadınların bakışından rahatsız oluyorum. Her dışarı çıktığımda eve gergin bi şekilde dönüyorum. İstisnasız herkes özellikle de kadınlar çok bakıyorlar.Kasa sırası beklerken kasiyer kadının kaç aylık cinsiyeti ne gibi soruları bile oldu. O şekilde dik dik bakanlara ne bakıyorsun demek gerekiyor heralde

Ben rahatsiz olmadım hiç hamileyken bakışlardan. Türkiye'de de burda da sağ olsun insanlar anlayışlı yaklaştı, siradaysam öne geçirdi, oturuyorsa kalkıp yer verdi. Hatta ne güzelmiş böyle hayat dediğim de çok oldu . Hele burda restorant tuvaletlerine girmek zorunda kaldim dışarda yururken, normalde müşteri dışına kapalı buralarda ama lütfen buyrun falan gibi konuşmalarla karşılaştım :)
Bana mı denk geldi hamilelere mi anlayisli insanlar bilmiyorum

Canim benim ya amin rabbim evlatsizlikla kimseyi sinamasin rabbim dileyen usteyen herkese kolaylikla nasip etsin tabiki tedavi surecleri maddi manevi insani cok yipratiyor eşlerimiz bize fazla yansitmasada onlar bizden daha cok uzuluyordur tedaviye baslayacak durumu olmayanlara allahim kendiliginden nasip etsin ne guzel rabbim sanada nasip etmis demekki zamani varmis canim bende senin gibi inan evliliginden bisey anlamamistim
Hep bir kosturmaca hep bir doktor arayislari inanirmisin 5 yildir evliyiz ilk defa gecen yil tatile denize gittik cunku yazin ya ben ameliyat oluyordum yada tup bebek tedavisi goruyordum ablam antalyada onun yanina bile gidemedik ama olsun artik alkahin izniyle bebegimizle gezecegiz tatillere gidecegizsen hamilemisin dogum yaptinmi canim

Canim ben 5 aylik hamileyken esimle aksam yuruyusten geliyorduk komsuyu gordum konsusuyla balkonda oturuyordu esim onden gidiyor ayakustu konustuk diger kadini tanimiyorum bana demezmi cok yurume bebegin düşer ben oan şokne alaka dedim tam tersi aklinda bulunsun dogumu kolaylastiriyor dedim yurudum cahil insan cok malesef
bak o konuda bende memnunum dedim ne guzel yer vermeler falan bi kere hesabima para gecmemis postaneye yatirmislar postanede bi kuyruk sonubelli degil guvenlik hemen buyrun siz gecin dedi allahim dedim bende bakislardanhic rahatsiz olmadim bide kızlar kac aylik cinsiyeti ne yani böyle seyler sorulabilir bende zamaninda bekarken sormusumdur cok hosuma giderdi boyle gelirlerdi musteriler tabi direk sormazdim ben ama sohbet ederken sorardim acaba hormonlardan dolayi biraz alinganlikmi var bilemedim

o kadar haklısın ki, ne deseler yapar insan, ben ilk kez duydum deve etini merak ettim, Allah kimseyi evladıyla sınamasın, isteyen herkesinde kucağını doldursun inşallah, sende sağlıkla kucağına al yavrunu

Günaydın canım bende gördüm bu sayfayı yorumlarda iyi gerçekten alınabilir aslında çok süslü flexi isimliler falan istiyordum eşim yiyen kabını atacak ne gerek var dedi
Aslında mantıklı eşin doğrusunu demiş ama işte ilk çocuk ya herseye hevesleniyor insan ben hiç başlarda böyle şeyler düşünmezdim şimdi de acaba almakta geç mi kaldım kapı süsü hediyelik isimli tulumlar ...vs hepsini yetiştirme telaşına girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…