- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Amin canım Rabbim sağ Salim kucağına almayıda nasip eder bu yaşadığın her zorluğu anı olarak hatırlarsın inş.Yok canim suan hic cocugum yok sorunlu giden bir hamilelik yaşıyorum. Inşallah bu acilar biter ve mutlu sona ulaşırız .aynen canim bende tup bebek tedavisi asilama tedaviler.herkesin neden neden diye sormaları inan saçlarım bembeyaz oldu arkami dönüp baktigimda o kadar yorgun kırgın hissediyorum ki birde acimasiz insanlar tabi var neden yok sorun sende mi kocandami ah allahim aralıkta tam on yıl oluyor hasretle beklenen on yılrabbim herkese kucağına hayirlisiyla aldırsın yazarken bile gozlerim doluyor yaşadıklarim geliyor gozumun önüne. Herkese hayirli dogumlar diliyorum rabbim hic bir anneyi evladından ayırmasın olmayanlarada nasip etsin cok aratmadan
aşırı şıkmış , magnet herlde dmi , bakym bende bari .. Allah saglkla kucagimiza almayi nasip etsn ins❤Bu sayfada böyle kutulu tane 5,5 tl dediler. Yaptıracaktım ama Ekim sonu Kasım başı teslimat dedi bana çok geç geldi tarih o yüzden başka sayfayla anlaştım yine bu modeli yapacaklar. Tüllü olarak 40 tane ve üzeri olursa tanesi 5 TL. Sayfa bu tüllü bir magnetin fotosunu da atayım. Bu modelide çok beğendim ben
Eki Görüntüle 2694941
Cok saol Allah razı olsun canım benim insallah evladını sana bağışlasın rabbim saglikla gelsin yavrunAmin canım Rabbim sağ Salim kucağına almayıda nasip eder bu yaşadığın her zorluğu anı olarak hatırlarsın inş.
Cok ama cok uzgunum dualarimiz seninle olacak eminimki diger hamile arkadaslarimda senin icin dua edecek rabbim sanada biran once saglikli bir hamilelik nasip etsin sende buralara insallah yazarsin beni haberdar et olurmu binjac kisi daha vardi onlardan msj almaya guzel haberler almaya basladim ben inaniyorumki ssndende guzel haberler gelecek cevreyede kesinlikle kulagini tika ben gurbetteyim evlilikten dokayi isten cikmistim buraya gelince cocugumda olmuyordu cok kafaya takiyordum ama 3 yilin sonunda işe girdim belki kafami dagitmam rahat olmaminda bunda pozitif etkisi oldu ki calisirken de bu tedavide akisina biraktim k.k hic girmedim arastirmadim etrafa kulagini kapa umursama duam senin ve senin gibi caba gosterenle herzaman cunku cok iyi biliyorum bu ugurda yasanilanlariYok canim suan hic cocugum yok sorunlu giden bir hamilelik yaşıyorum. Inşallah bu acilar biter ve mutlu sona ulaşırız .aynen canim bende tup bebek tedavisi asilama tedaviler.herkesin neden neden diye sormaları inan saçlarım bembeyaz oldu arkami dönüp baktigimda o kadar yorgun kırgın hissediyorum ki birde acimasiz insanlar tabi var neden yok sorun sende mi kocandami ah allahim aralıkta tam on yıl oluyor hasretle beklenen on yılrabbim herkese kucağına hayirlisiyla aldırsın yazarken bile gozlerim doluyor yaşadıklarim geliyor gozumun önüne. Herkese hayirli dogumlar diliyorum rabbim hic bir anneyi evladından ayırmasın olmayanlarada nasip etsin cok aratmadan
Evet ben de çok beğendim magnet arkasında 5 tane mıknatıs var.amin hepimizin inşallahaşırı şıkmış , magnet herlde dmi , bakym bende bari .. Allah saglkla kucagimiza almayi nasip etsn ins❤
Çok lüzumsuz insan var çok, terbiyesiz kadın.Ben hamile kaldığım ay annemin komşusuyla kavga ettim o zaman hamile olduğumu bilmiodum onun gelinininde çocuğu olmuodu tüp bebeğe başlıcakken hamile kaldı kendiliğinden yani ne demek olduğunu bildikleri halde bi gün çekti beni senin nie çocuğun olmuo dedi bana ne bilim yenge dedim ee git tedavi gör o zaman 10 sene oldu evleneli bu ne diye çıkıştı bana dedim zaten görüorum tedavi git tüp bebek yap dedi dedimki 2 kere yaptım yenge biri tek biri ikizdi düştü dedim bilmeden insan yargılamak ne kadar kolay hala pişkin pişkin bana dioki bi daha yap tüp bebek dedim param kalmadı varsa sen bana ver gidiö bi daha yapım bu insanlar gerçekten çok acımasız şimdide anneme tripli hamileliğimi o zaman ona nie sölememişim diye laf sokuo dedim ki ben hamile olduğumu bilmiodum o zaman sölemedim senin kızın doğum yaptı o zaman öğrendik hamileliğini sen nie sakladın dedim artık valla canıma tak ettirdi kadın
Ne kadar ayip gunah ya yaziklar olsun bir kadının bir kadına bunu yapmasi cana cani veren allah bizim suçumuz ne olmuyorsa ..seni o kadar iyi anlıyorum ki canim bana da aynisi oldu başıma kalktılar insanlar bilmiyorki yaptığını yasamadan olmez bir insan kendi olmassa cocugundan bulur uzerime hamilelik giymeye utanıyorum belki isteyen vardir üzülür diye cunki on yil imtihan oldum bende .koruyucu aile için basvuracktik bizde umut bittiği anda rabbim bir mucize yasatti . Sende insallah sağ salim kucağına alirsin butun yaşadıklarımıza merhem olcak hayirli evlat nasip etsin allahım kimsenin kucağıni boşta kalmasin herkse nasip etsin insallahBen hamile kaldığım ay annemin komşusuyla kavga ettim o zaman hamile olduğumu bilmiodum onun gelinininde çocuğu olmuodu tüp bebeğe başlıcakken hamile kaldı kendiliğinden yani ne demek olduğunu bildikleri halde bi gün çekti beni senin nie çocuğun olmuo dedi bana ne bilim yenge dedim ee git tedavi gör o zaman 10 sene oldu evleneli bu ne diye çıkıştı bana dedim zaten görüorum tedavi git tüp bebek yap dedi dedimki 2 kere yaptım yenge biri tek biri ikizdi düştü dedim bilmeden insan yargılamak ne kadar kolay hala pişkin pişkin bana dioki bi daha yap tüp bebek dedim param kalmadı varsa sen bana ver gidiö bi daha yapım bu insanlar gerçekten çok acımasız şimdide anneme tripli hamileliğimi o zaman ona nie sölememişim diye laf sokuo dedim ki ben hamile olduğumu bilmiodum o zaman sölemedim senin kızın doğum yaptı o zaman öğrendik hamileliğini sen nie sakladın dedim artık valla canıma tak ettirdi kadın
Canım allah razı olsun rabbim senin de yavrunu sana bağışlasın hayırlı bir evlat olsun insallah . Insallah canim birgun bende bütün yasadiklarimi umut olsun diye burdan yazabilirim. Yuz yuze tanimasam bile guzel yurekli insanlar tadinim burdan cook teşekkür ederim tekradan allah razı olsunCok ama cok uzgunum dualarimiz seninle olacak eminimki diger hamile arkadaslarimda senin icin dua edecek rabbim sanada biran once saglikli bir hamilelik nasip etsin sende buralara insallah yazarsin beni haberdar et olurmu binjac kisi daha vardi onlardan msj almaya guzel haberler almaya basladim ben inaniyorumki ssndende guzel haberler gelecek cevreyede kesinlikle kulagini tika ben gurbetteyim evlilikten dokayi isten cikmistim buraya gelince cocugumda olmuyordu cok kafaya takiyordum ama 3 yilin sonunda işe girdim belki kafami dagitmam rahat olmaminda bunda pozitif etkisi oldu ki calisirken de bu tedavide akisina biraktim k.k hic girmedim arastirmadim etrafa kulagini kapa umursama duam senin ve senin gibi caba gosterenle herzaman cunku cok iyi biliyorum bu ugurda yasanilanlari
Amin kuzum amin ne güzel dua ettin öyle Allah düşmanımı evlatla sınamasınNe kadar ayip gunah ya yaziklar olsun bir kadının bir kadına bunu yapmasi cana cani veren allah bizim suçumuz ne olmuyorsa ..seni o kadar iyi anlıyorum ki canim bana da aynisi oldu başıma kalktılar insanlar bilmiyorki yaptığını yasamadan olmez bir insan kendi olmassa cocugundan bulur uzerime hamilelik giymeye utanıyorum belki isteyen vardir üzülür diye cunki on yil imtihan oldum bende .koruyucu aile için basvuracktik bizde umut bittiği anda rabbim bir mucize yasatti . Sende insallah sağ salim kucağına alirsin butun yaşadıklarımıza merhem olcak hayirli evlat nasip etsin allahım kimsenin kucağıni boşta kalmasin herkse nasip etsin insallah
Kolay gelsin canımSağol canım bugün anca girebildim tüm gün canlı ders anlatmakla geçti
Ben manuel aldim canim mochi..elektrikle uğraşmak istemedim.cok araştırdım yüzde 99 başarılı bir ürünmüs.arkdsim emzirirken diğer memenin sütü boş gitmesin diye kullanıyorum sütüm hiç boşa gitmedi dedi.Selam kızlar, daha önceden konuşuldu mu bilmiyorum ama, emzirmek için pompa vs alan oldu mu?
Ben almayı düşünmüyorum ama doktorum kesin al vs. dedi.
Size bir sormak istedim. Alan var mı? Alan varsa elektirikli mi manuel mi aldı?
Amin canim iyi dileklerin icin allah razi olsun rabbim elbet görüyordur dualarin kabul olsun biran onceCanım allah razı olsun rabbim senin de yavrunu sana bağışlasın hayırlı bir evlat olsun insallah . Insallah canim birgun bende bütün yasadiklarimi umut olsun diye burdan yazabilirim. Yuz yuze tanimasam bile guzel yurekli insanlar tadinim burdan cook teşekkür ederim tekradan allah razı olsun
Canim bende mochiyi dusunuyorum cekimi nasil caliscagim icin sut depolamam gerekecekkızımdan lansinoh elektrikli pompam var. ilave olarak mochi aldım. mochiyi emzirirken diğer göğüsten gelen sütü toplasın diye aldım.
elektrikliyi göğüste kalan sütü sağmak için kullanıyorum ihtiyaç olduğunda işe başlayınca da sağım yapıyorum işyerinde.
Canim insallah kucagina alirsin evladini kac haftaliksinCok saol Allah razı olsun canım benim insallah evladını sana bağışlasın rabbim saglikla gelsin yavrun
Rabbim hepimizden saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin evlat sinavi cok baska bu surec icerisinde sukur ben il disindaydim memlekete gitmek istemiyodum herkesin agzinda bir laf dusuk yaptigima bile inanmiyolardi guya hamile kalamiyomusum oylesine soyluyomusum bebegin yokmu diye soranlar nefret ediyorum o insanlardan hepside canimi acitmak icin soyluyodu Rabbim isteyince veriyo ben isteyince degilki umusuzluklar hayal kiriklari sabaha kadar aglamalar aman Allahim simdi donup bakiyorumda ne zor gunlermis ama bebeginizi kucaginiza alinca hersey unutuluyo cok sukur ilk bebegimde uyaninca dr bebegim yasiyomu dogru soyleyin bana diye aglaya aglaya uyanmisim simdi 3.mucizeme hamileyim col sukur hwrkesede dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin insallahNe kadar ayip gunah ya yaziklar olsun bir kadının bir kadına bunu yapmasi cana cani veren allah bizim suçumuz ne olmuyorsa ..seni o kadar iyi anlıyorum ki canim bana da aynisi oldu başıma kalktılar insanlar bilmiyorki yaptığını yasamadan olmez bir insan kendi olmassa cocugundan bulur uzerime hamilelik giymeye utanıyorum belki isteyen vardir üzülür diye cunki on yil imtihan oldum bende .koruyucu aile için basvuracktik bizde umut bittiği anda rabbim bir mucize yasatti . Sende insallah sağ salim kucağına alirsin butun yaşadıklarımıza merhem olcak hayirli evlat nasip etsin allahım kimsenin kucağıni boşta kalmasin herkse nasip etsin insallah
Böylesini de hiç duymadım ne patavatsız insanmış. Çok can sıkıcıBen hamile kaldığım ay annemin komşusuyla kavga ettim o zaman hamile olduğumu bilmiodum onun gelinininde çocuğu olmuodu tüp bebeğe başlıcakken hamile kaldı kendiliğinden yani ne demek olduğunu bildikleri halde bi gün çekti beni senin nie çocuğun olmuo dedi bana ne bilim yenge dedim ee git tedavi gör o zaman 10 sene oldu evleneli bu ne diye çıkıştı bana dedim zaten görüorum tedavi git tüp bebek yap dedi dedimki 2 kere yaptım yenge biri tek biri ikizdi düştü dedim bilmeden insan yargılamak ne kadar kolay hala pişkin pişkin bana dioki bi daha yap tüp bebek dedim param kalmadı varsa sen bana ver gidiö bi daha yapım bu insanlar gerçekten çok acımasız şimdide anneme tripli hamileliğimi o zaman ona nie sölememişim diye laf sokuo dedim ki ben hamile olduğumu bilmiodum o zaman sölemedim senin kızın doğum yaptı o zaman öğrendik hamileliğini sen nie sakladın dedim artık valla canıma tak ettirdi kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?