2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bu söylemlerden dolayı izne ayrıldım bende bi haftadır evde sıkıntıdan patlıyorum oyalanacak bilimler buluyorum hemen sonrasında yine sıkılıyorum eşim tek maaşla nasıl yapacak onu da bilmiyorum gerçi bebek nasibiyle gelir ama yine de düşünüyor insan

Evet eşim haklı o konuda çok süslü çikolata almak abartı olacak ama normal isim yazan çikolata şeklinde alacam bende ilk çocuk olduğu için hevesleniyorum kimseler gelip göremeyecek olsa bile. Geç sayılmaz aslında bazı İnstagram sayfalarında iki haftaya geliyor

Canim bol su ic tuzu cok tuketme bir de ayaklarda oluyorsa otururken havaya dik benim cok sukur odemim olmadi

Bende doğum iznine ayrıldım ama evde daha iyi beslenebilmek için birde lavabo falan kullanımı dışarda beni zorluyor evde rahat geçsin istedim. Bende sıkılıyorum evde ama bişe yapmak için enerjimde yok hiç.

Selam kızlar, daha önceden konuşuldu mu bilmiyorum ama, emzirmek için pompa vs alan oldu mu?

Ben almayı düşünmüyorum ama doktorum kesin al vs. dedi.
Size bir sormak istedim. Alan var mı? Alan varsa elektirikli mi manuel mi aldı?

Yok canim suan hic cocugum yok sorunlu giden bir hamilelik yaşıyorum. Inşallah bu acilar biter ve mutlu sona ulaşırız .aynen canim bende tup bebek tedavisi asilama tedaviler.herkesin neden neden diye sormaları inan saçlarım bembeyaz oldu arkami dönüp baktigimda o kadar yorgun kırgın hissediyorum ki birde acimasiz insanlar tabi var neden yok sorun sende mi kocandami ah allahim aralıkta tam on yıl oluyor hasretle beklenen on yıl rabbim herkese kucağına hayirlisiyla aldırsın yazarken bile gozlerim doluyor yaşadıklarim geliyor gozumun önüne. Herkese hayirli dogumlar diliyorum rabbim hic bir anneyi evladından ayırmasın olmayanlarada nasip etsin cok aratmadan

insanlar ne kadar kotu kalpli gercekten. hic ayıp nedir bilmiyorlar ozel nedir bilmiyorlar burunlarını her seye sokmazlarsa icleri rahat etmıyor. dedikoducu fitneci pislikler.

kızımdan lansinoh elektrikli pompam var. ilave olarak mochi aldım. mochiyi emzirirken diğer göğüsten gelen sütü toplasın diye aldım.
elektrikliyi göğüste kalan sütü sağmak için kullanıyorum ihtiyaç olduğunda işe başlayınca da sağım yapıyorum işyerinde.

insanlar ne kadar kotu kalpli gercekten. hic ayıp nedir bilmiyorlar ozel nedir bilmiyorlar burunlarını her seye sokmazlarsa icleri rahat etmıyor. dedikoducu fitneci pislikler.
Malesef gercekten oyle canim sonuçta elimizde deilki veren allah olmamasi bizim suc deilki ama insanlar kotu rabbim kimseyi imtihan etmesin cok zor bir durum

Malesef gercekten oyle canim sonuçta elimizde deilki veren allah olmamasi bizim suc deilki ama insanlar kotu rabbim kimseyi imtihan etmesin cok zor bir durum
Ben hamile kaldığım ay annemin komşusuyla kavga ettim o zaman hamile olduğumu bilmiodum onun gelinininde çocuğu olmuodu tüp bebeğe başlıcakken hamile kaldı kendiliğinden yani ne demek olduğunu bildikleri halde bi gün çekti beni senin nie çocuğun olmuo dedi bana ne bilim yenge dedim ee git tedavi gör o zaman 10 sene oldu evleneli bu ne diye çıkıştı bana dedim zaten görüorum tedavi git tüp bebek yap dedi dedimki 2 kere yaptım yenge biri tek biri ikizdi düştü dedim bilmeden insan yargılamak ne kadar kolay hala pişkin pişkin bana dioki bi daha yap tüp bebek dedim param kalmadı varsa sen bana ver gidiö bi daha yapım bu insanlar gerçekten çok acımasız şimdide anneme tripli hamileliğimi o zaman ona nie sölememişim diye laf sokuo dedim ki ben hamile olduğumu bilmiodum o zaman sölemedim senin kızın doğum yaptı o zaman öğrendik hamileliğini sen nie sakladın dedim artık valla canıma tak ettirdi kadın

aaa harikaymisss fiyati ne alem?
Bu sayfada böyle kutulu tane 5,5 tl dediler. Yaptıracaktım ama Ekim sonu Kasım başı teslimat dedi bana çok geç geldi tarih o yüzden başka sayfayla anlaştım yine bu modeli yapacaklar. Tüllü olarak 40 tane ve üzeri olursa tanesi 5 TL. Sayfa bu tüllü bir magnetin fotosunu da atayım. Bu modelide çok beğendim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…