Her bebek yaşamayabilir canım. Benim ilk 2 ay sütüm azdı hem emzirdim hem sağdığım sütü verdim hem de mama verdim biberonla, hiç meme reddi yaşamadık şükür memeyi de alıyordu biberonu da. Yeter ki aç olsun
Canım allah razı olsun rabbim senin de yavrunu sana bağışlasın hayırlı bir evlat olsun insallah . Insallah canim birgun bende bütün yasadiklarimi umut olsun diye burdan yazabilirim. Yuz yuze tanimasam bile guzel yurekli insanlar tadinim burdan cook teşekkür ederim tekradan allah razı olsun
Iyi geceler kizlar gobegimin yan tarafi aciyo sanki icerden yirtiliyo gibi korkuyorum bebek kendi cikcak diye niye boyle oldu bilmem diger gebeliklerimde olmamisti hersey farkli ilerliyo
Iyi geceler kizlar gobegimin yan tarafi aciyo sanki icerden yirtiliyo gibi korkuyorum bebek kendi cikcak diye niye boyle oldu bilmem diger gebeliklerimde olmamisti hersey farkli ilerliyo
Benim kızımda çok yapardı oğlumda çok yapıyor.. Mesane vajina kalmadı sayelerinde
Bugun bir de öyle bir ayagını bastırdı ki yukarı doğru kule resmen derim yukarı sündü
Gule gule kullan canim saglikla ne 2si 5 yasinda bile kullanir bunu ben diger evlatlari yer darligindan dolayi bunda buyuttum simdi buyuyen besik aldim yerim var hevesim var diye
bence su içmeyi ihmal etmezsen şişmez ki. yani ben öyle düşünüyorum. ben de şişmedim daha ama bence bundan sonra da çok ödem falan olacağını sanmıyorum hiç.
Ben manuel aldim canim mochi..elektrikle uğraşmak istemedim.cok araştırdım yüzde 99 başarılı bir ürünmüs.arkdsim emzirirken diğer memenin sütü boş gitmesin diye kullanıyorum sütüm hiç boşa gitmedi dedi.
Ben de mochi düşünüyordum ama ilk günler için bebeğin daha çok çekemediği zamanlarda göğsü boşaltmak için çok da işe yaramaz dediler kafam karıştı ya. Zaten hep evde olacağım elektrikli alsam en fazla bir ay kullanırım
mochi bence normal sağım için iyi olmaz. manuel birşey çünkü vakumlu. eğer çalışacaksan kesinlikle elektrikli bir model al. en iyi verimi onlarla sağlarsın. ben 6ay sağım yaptım lansinohla.
bu şans işi biraz. her bebekte olmuyor. ben bu sefer medela biberon aldım. diğer biberonlar gibi değil ağız kısmı kesik ve bebeğin çekmesi gerekiyor gelmesi için. fiyatı aşırı uçuk ama ben kullanılmamış ürün olarak buldum 2.el sitesinden 105tl ye aldım.
çatlaklar benim ilk gebeliğimden göbek deliği çevresinde var. bunda henüz olmadı yeni çatlak ama olursa bundan sonra olacaktır zaten. ben ne kadar yağlansamda kremlensemde oluyor irsi olsa gerek.