2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar bebegi emzirirkenbiriktirdigimiz diger sutu biberonla verirsek bebek meme reddi yasamazmi
Her bebek yaşamayabilir canım. Benim ilk 2 ay sütüm azdı hem emzirdim hem sağdığım sütü verdim hem de mama verdim biberonla, hiç meme reddi yaşamadık şükür memeyi de alıyordu biberonu da. Yeter ki aç olsun

Kizlar catlak durumunuz nedir . Benim kasiklarimin alti kalcam bacagima dogru hep mor mor catladi cok korkuyorum doguma kadar articak diye
Ben çatlıyorum ilk gebeliğimde hiç olmamıştı ne güzel, ama bu gebelikte sezaryen kesisinin hemen üstünden başladı kırmızı mor gibi

Canim şu anda sen de hamilesin değil mi ? Daha önce kan sulandırıcı iğne ile.ilgili sormuştun. Kullanıyor musun?

Iyi geceler kizlar gobegimin yan tarafi aciyo sanki icerden yirtiliyo gibi korkuyorum bebek kendi cikcak diye niye boyle oldu bilmem diger gebeliklerimde olmamisti hersey farkli ilerliyo

Benimkide vajinayı tepikliyo aşağıdan ayağı çıkıvercek gibi sanki acıtıyor bide.
Benim kızımda çok yapardı oğlumda çok yapıyor.. Mesane vajina kalmadı sayelerinde
Bugun bir de öyle bir ayagını bastırdı ki yukarı doğru kule resmen derim yukarı sündü

Bu da bizim yatağımız, bugün geldi. Kurunca çok büyük geldi gözüme ama sanırım 2 yaşına kadar yatar bu yatakta.
Gule gule kullan canim saglikla ne 2si 5 yasinda bile kullanir bunu ben diger evlatlari yer darligindan dolayi bunda buyuttum simdi buyuyen besik aldim yerim var hevesim var diye

Ben de mochi düşünüyordum ama ilk günler için bebeğin daha çok çekemediği zamanlarda göğsü boşaltmak için çok da işe yaramaz dediler kafam karıştı ya. Zaten hep evde olacağım elektrikli alsam en fazla bir ay kullanırım

Canim bende mochiyi dusunuyorum cekimi nasil caliscagim icin sut depolamam gerekecek
mochi bence normal sağım için iyi olmaz. manuel birşey çünkü vakumlu. eğer çalışacaksan kesinlikle elektrikli bir model al. en iyi verimi onlarla sağlarsın. ben 6ay sağım yaptım lansinohla.

Kızlar bebegi emzirirkenbiriktirdigimiz diger sutu biberonla verirsek bebek meme reddi yasamazmi
bu şans işi biraz. her bebekte olmuyor. ben bu sefer medela biberon aldım. diğer biberonlar gibi değil ağız kısmı kesik ve bebeğin çekmesi gerekiyor gelmesi için. fiyatı aşırı uçuk ama ben kullanılmamış ürün olarak buldum 2.el sitesinden 105tl ye aldım.

günaydın kızlar

çatlaklar benim ilk gebeliğimden göbek deliği çevresinde var. bunda henüz olmadı yeni çatlak ama olursa bundan sonra olacaktır zaten. ben ne kadar yağlansamda kremlensemde oluyor irsi olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…