2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Günaydın Hanımlar,

Nasılsınız? Ya burayı okumak inanın çok iyi geliyor. Dün ben de e-bebek'e gittim almam gereken hiçbir şeyi almadan çıktım resmen çok komiktim. Benim bu ikinci, abimiz 7 yaşında ama her şeyi unutmuşum. Ya bu çocuğun küveti neredeydi, birine verdim mi? evde tırnak makası var mıydı vs derken çıktım mağazadan. Oğlum doğduğunda yaşça küçüktüm, her şeyi, tüm hazırlığı kayınvalidemle yaptık, o da ilk torun diye çok hevesliydi benden önce halletti sağ olsun. Şu an kayınvalimdem yok yanımda, hazırlık aşaması gözümde büyüyor. Toplayamadım kafamı bir yandan çalışıyorum. Yazdıklarınızı okuyunca aaa şu da eksik, bu da eksik oluyorum :) Allah herkese kolaylık versin, gönlüne göre versin inşallah

Kizlar catlak durumunuz nedir . Benim kasiklarimin alti kalcam bacagima dogru hep mor mor catladi cok korkuyorum doguma kadar articak diye
Benim bacaklarım yanlarım göbeğin altı birazda göğüsler çatladı. Lierac da sürüyordum halbuki duştan sonra bebeyağıda sürdüm ama yapıyla alakalı diyorlardı çok doru bence bitince bi daha kreme o kadar para vermeyeceğim şimdi kırmızı oldukları için çok rahatsız ediyor sonra beyaza dönüyormuşbu kadar derin görünmüyormuş

Aynen benim doğum sonrası göbek inip kilo verince o çatlaklar hiç gözüme görünmemişti, şimdi gerilince yine farkedilir oldu ama olsun, onlar da gebelik hatıralarımız napalım

Bana da tam tersi dediler cnm ,elektrik aramakla geçirme vaktini mochiyi kucakta emzirirken diğerine takipta dolanırsın evde bile dediler

günaydın kızlar
bişey sormak istiyorum kan sulandırıcı iğne olup spinal anestezi alan varmı?
bana ilk doğumda iğne kullanıyorsan genel anestezi olmalısın demişti doktor ama bu seferki doktorum spinal olabilirsin diyo bende istiyorum ama bir yandan da korkuyorum. tecrübesi olan varsa yazabilirmi lütfen

Bana da tam tersi dediler cnm ,elektrik aramakla geçirme vaktini mochiyi kucakta emzirirken diğerine takipta dolanırsın evde bile dediler
Günaydın.valla elektrikliyi tek gecerim ilk cocukta uzunca bir sure elektrikli kullandım acayip pratik.birgun bozuldu manuel kullanmak zorunda kaldım ellerim agridi gögüslerim acayip acıdı perisan olmustum ogün.ertesi gün makinamı hemen yaptirdım.

Kızlar günaydın. Cok endişeliyim ilk bebegim olacakve kış bebeği olacak. Nasıl giydirecegiz bu bebekleri. 2li 3lü takimlar aldim ancak inceler. Böyle yünlü dolgulu seyler mi almamız lazım? Kisa kollu atlet üzerine uzun kollu 2li takim aldim hep. Baska neler almam gerekir

sen nasıl giyiniyorsan 1 kat fazlası olacak bebekte. yün peluş vs bebekleri rahatsız ediyor. huzursuz olabiliyorlar. şu tablo işine yarayabilir.

Eklentiler

• Screenshot_20200603_122725.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 51
sen nasıl giyiniyorsan 1 kat fazlası olacak bebekte. yün peluş vs bebekleri rahatsız ediyor. huzursuz olabiliyorlar. şu tablo işine yarayabilir.
Bu oda sıcaklığı mi yoksa dışarı sıcaklığı mi? Ev kaloriferli o sebepten soguk olacağını düşünmüyorum

Ay ben de bunun cevabini bekliyorm. Uzun kollu citcitli ve ustune de tulumlar aldim 2 li takim cok almadm bir de uyku tulumu alcam nerden almam lazım kac tog almaliym falan cevabini bekliym surda o tulumlar bodyler hep ince geldi sanki yaz bebeği.

Bana da oyle geldi. Ben de kisa kollu citcitli uzerine 2li takim aldım hep. Dedigin gibi inceler . Yenidoğan icin tulum almistim o da ince. Simdi 0-3 ay tulum alcam sanirsam 2li takimlarin üzerine giydirmek için lcwda 1.8 tog ve 2.7 tog var ben de napsam bilemedim

tablo süper gerçekten ben kızımı tabloya göre giydirdim hep hiç terleme olmadı terleme olmayınca üşüme de olmuyo doğal olarak. Bi de 1,5 yaşında woolnat tulum aldım o da hem ısıtıyo hemterletmiyo

Bunu baz alalim o halde. Peki tablodaki sıcaklık degerleri evin sıcaklığı dwgil mi? Dışardaki havanin sıcaklığı degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…