2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar selam ben biraz fazla geç katıldım galiba aranıza. kasım ayında oğlum doğacak inşallah, ilk etapta kaç takım kıyafet hazırladınız? Göründüğüm tüm doktorlar oğlumun biraz büyük olduğunu söyledi, o yüzden elim hiç 0-1 aylıklara gitmedi açıkçası (hastane çıkışı hariç) geri kalanı hep 3-6 ay şeklinde alt üst vs aldım. İnanın ne giydirmem lazım kaç kat giymesi lazım hiçbir fikrim yok anneme kalsa hiç gerek yok çok eşyaya arkadaşlarıma soruyorum bir sürü şey sayıyorlar. Şu an 1-3 ay arası 10 takım kıyafet var biraz daha almalı mıyım? Çocuk büyük gelirse elimde patlasınlar da istemiyorum

hosgeldin sana aldıklarımı yazaym istersen ona gore bi bak belki ben fazla almısmdr.

Kızlar bacaklarınızda varis d
Kizlar catlak durumunuz nedir . Benim kasiklarimin alti kalcam bacagima dogru hep mor mor catladi cok korkuyorum doguma kadar articak diye
Benimde öyle canım iki bacağımında iç tarafı karşılıklı olarak çizik çizik baya bir çatlak oluştu fazla kilo alımınında etkisi olduğunu düşünüyorum

hosgeldin sana aldıklarımı yazaym istersen ona gore bi bak belki ben fazla almısmdr.
Eki Görüntüle 2695195
Eki Görüntüle 2695193
hoşbulduk sen her ay için almışsın maşallah ben de aldım hediye gelenler de oldu 6-9 ay falan ama şu an öncelik olarak 1-3 aylıkları belirlemeye çalışıyorum gerisi nasıl olsa alınır diye. Alt üst 10 takım kıyafetim var şu an 3 aylığa kadar. Atlet almayı unutmuşum 10 tane falan da atlet alayım diyorum

cnım ben daha once kılo verip almıstım o donem catlamıstım 70 in ustune cıktığımda. annem baya uzulmustu catladım diye bend e ilerde gebelikte nasısa catlıcam diye takmıyordum sanırım derim daha once genislediği icin bu sefer sadece o eski catlağım bi tık buyudu mu bbuyumus gibi mi gorunuyor oyle bir sey oldu. bir de bacağm kalınlastı biraz cok hafif de orda var ama bacağmı yağlamayı unutuyorm hep ondan galiba.

lierac aldım ama surmuyorum onun yerine susam yağı badem yağı kakao yağı h. cevizi yğı karıstırdm onu suruyorm.

bence atlete gerek yok kı kzum zıbının icine atlet giyilmıyor diye biliyorum atletleri esim almıs benim hep. 1-3 ayı 1 ay anca gıyıyorlar 36 ayı da 4. ayda giremiyorlar icine diyorlar artık 3 6 almaya basla istersen.

Kışın ev zaten sıcak olacak uyanınca kısa kollu bir örme yelek giydirdim ben hep sırtı ve ayakları sıcak tut.üşümez kat kat giydirip terletmeye gerek yok.terlerse cok cabuk hasta olur üşümesinden ziyade

Ya bu bana mı öýle geliyor sizinde oylemi.göbegim kuculdü gibi geliyor yada büyümüyor artık.bu haftalara özgü birseymi.benim gibi hisseden varmı

Minnosumun ayaklari sağ goğsumun altında hatta kaburgamin disinda sanki oturunca hele cocuk surekli tekmeliyor kalk siğamadm der gibi daha 6 7 hafta var
benim de öyle yaa, sağ tarafım hep kaskatı, ayaklarıyla kaburgamı tepip duruyor. benim daha 9 hafta var şimdiden balon gibiyim, zor hareket ediyorum

Ya bu bana mı öýle geliyor sizinde oylemi.göbegim kuculdü gibi geliyor yada büyümüyor artık.bu haftalara özgü birseymi.benim gibi hisseden varmı
Ben bugün yatakta gözlerimi açtığımda göbeğimi yok gibi hissettim ve korktum. Benimki de küçüldü sanırım biraz. ben de anlamadım ama sıkıntım falan da yok şu anda.

Ben bugün yatakta gözlerimi açtığımda göbeğimi yok gibi hissettim ve korktum. Benimki de küçüldü sanırım biraz. ben de anlamadım ama sıkıntım falan da yok şu anda.
Yalniz degilmişimYok bir sıkıntı şükür.ne biliyim göbegim önceden ben burdayım diye bagiriyordu önden önden gidiyordu sanki.şimdi yok gibibüyüdü büyüdü durdu gibi.bebek dönmüstü kafası asagida belki onunla ilgilidir.

daha önce eklemiştim yine ekleyeyim. yenidoğan diye ayrım yaptığım yer kalıpları küçük olan markalara ait. yoksa yenidoğan hiç birşey almadım. listeye ilave 3-6ay alt üst 3takım aldım. bir de çıtçıtlı zıbın.

Eklentiler

• 16008458938633206708737115104229.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 44
  • 16008459051752604389364746637735.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar ödeminiz gitti ya da kabızlık vs gibi bi durumunuz vardı da geçtiyse bağırsakların rahatlamasından dolayı göbek küçülmüş gibi gelebiliyor insana, stres yapmayın bir sürü değişik sebep olabiliyor buna.

Onlar çok terletir sakın boşuna alma canım. Penye yelek ve ayaklara patik yeterli olur.

Bunu baz alalim o halde. Peki tablodaki sıcaklık degerleri evin sıcaklığı dwgil mi? Dışardaki havanin sıcaklığı degil
Evet öyle odasında termometre tutuyodum uyuyoken çok küçükken terleme olmuyo zaten bunalırlarsa isilik döküyorlar zamanla gözenekleri açılınca terlemeye başlıyolae sonra içgüdüsel olarak ne giydirmen gerek anlamak kolay oluyo zaten

valla benim minnoşum çok hareketli ama daha dönmedi. umarım döner diye dua ediyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…