- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Bebek dönmüş ya da inmiş de olabilir. Benim bebe döndüğünde karnım aşırı rahatladı mesela.Kızlar ödeminiz gitti ya da kabızlık vs gibi bi durumunuz vardı da geçtiyse bağırsakların rahatlamasından dolayı göbek küçülmüş gibi gelebiliyor insana, stres yapmayın bir sürü değişik sebep olabiliyor buna.
o zaman acaba benimki de döndü ki.Bebek dönmüş ya da inmiş de olabilir. Benim bebe döndüğünde karnım aşırı rahatladı mesela.
Ailemde çatlak olmasına rağmen hiç catlagim yok lierac kremle bebek yağı ara ara sürdüm çok düzenli değil buna rağmen hiç oluşmadı. Belki de az kilo aldığım içindirKizlar catlak durumunuz nedir . Benim kasiklarimin alti kalcam bacagima dogru hep mor mor catladi cok korkuyorum doguma kadar articak diye
cnım tam olarak yansıtmıyor zten tahmini değerler soyledkleri. kız mı erkek mi siz de uzun değilsnz zten o yuzden oyledir. stres olma. tatlıyı azaltman iyi olur ama benkestim tmamen suyun artmasnın en buyuk sebebi seker.Kızlar kontrolden geldim biraz moralim bozuldu. Bebeğimin boyu 2 hafta geriden geliyor. Kilosu 2400 gr haftasıyla uyumlu. Doktorum benim ve eşimin boyunu sordu ben 155 falanım eşimde 175 genetik olabilir dedi. Birde suyum çoğalmış tatlıyı azalt dedi. Bugüne kadar hiç sıkıntı yoktu ilk kez olumsuz birşeyler duydum moralim bozuldu. ☹
Bana da oyle geldi. Ben de kisa kollu citcitli uzerine 2li takim aldım hep. Dedigin gibi inceler . Yenidoğan icin tulum almistim o da ince. Simdi 0-3 ay tulum alcam sanirsam 2li takimlarin üzerine giydirmek içinlcwda 1.8 tog ve 2.7 tog var ben de napsam bilemedim
Teşekkür ederim ben de hemen hemen bunları almıştım daha fazla almayayım sonrakileri de büyük alayım 3-6 ay gibidaha önce eklemiştim yine ekleyeyim. yenidoğan diye ayrım yaptığım yer kalıpları küçük olan markalara ait. yoksa yenidoğan hiç birşey almadım. listeye ilave 3-6ay alt üst 3takım aldım. bir de çıtçıtlı zıbın.
Kızlar selam ben biraz fazla geç katıldım galiba aranıza.kasım ayında oğlum doğacak inşallah, ilk etapta kaç takım kıyafet hazırladınız? Göründüğüm tüm doktorlar oğlumun biraz büyük olduğunu söyledi, o yüzden elim hiç 0-1 aylıklara gitmedi açıkçası (hastane çıkışı hariç) geri kalanı hep 3-6 ay şeklinde alt üst vs aldım. İnanın ne giydirmem lazım kaç kat giymesi lazım hiçbir fikrim yok anneme kalsa hiç gerek yok çok eşyaya arkadaşlarıma soruyorum bir sürü şey sayıyorlar. Şu an 1-3 ay arası 10 takım kıyafet var biraz daha almalı mıyım? Çocuk büyük gelirse elimde patlasınlar da istemiyorum
merhaba hoşgeldin. Ben 1-3 ay iki parça alt üst aldım bi de carter’s tulumlardan aldım 2 tane. Bebek kaç kilo gelir belli olmuyo. Kızımda hamileliğim boyunca büyük bebek olcak dediler 3300 doğdu ama doğduktan sonra o kadar hızlı büyüdüki yenidoğan kıafetleri 2 hafra kullanıldı. Şimdi de 1-3 ayları az aldım 3-6lara ağırlık verdim her güne bir alt üst zıbın 2 de ekstra olcak şekilde aldım. Gerektikçe alıcam. Ayakkabı patik zaten doğmadan almayı düşünmüyorum. Kızıma çok hediye geldi hiç ayağına olmadı.
Ben de öyle hissediyorum pozisyon değiştirmişlerdir benceYa bu bana mı öýle geliyor sizinde oylemi.göbegim kuculdü gibi geliyor yada büyümüyor artık.bu haftalara özgü birseymi.benim gibi hisseden varmı
Sanırım çatlak piyango meselesi ben de lierac kullandım ama düzenli değil henüz çatlak yok ama garantisi de yok tabi.Ailemde çatlak olmasına rağmen hiç catlagim yok lierac kremle bebek yağı ara ara sürdüm çok düzenli değil buna rağmen hiç oluşmadı. Belki de az kilo aldığım içindir
Kızlar kontrolden geldim biraz moralim bozuldu. Bebeğimin boyu 2 hafta geriden geliyor. Kilosu 2400 gr haftasıyla uyumlu. Doktorum benim ve eşimin boyunu sordu ben 155 falanım eşimde 175 genetik olabilir dedi. Birde suyum çoğalmış tatlıyı azalt dedi. Bugüne kadar hiç sıkıntı yoktu ilk kez olumsuz birşeyler duydum moralim bozuldu. ☹
Ya ben hiç öyle rahatca yere flan eğilemiyorum göbeğim acayip büyüdü 9 aylık gibiyiö resmen cok zorlanıyorum ayakkabı bağlamak eğilmek kalkmak eziyetya ben hala yere falan cok rahat eğiliyorum zten hamile olduğumu unutup yerde gordğum seylerı alıyorum ayakkabımı bağlıyorum sonra aklıma gelınce acaba bisi olmus mudur diye yarım saat dusunuyorum
Benimde kalçamda basladı henüz karnımda yok yaglanıyorm çok ama olcak gibiKizlar catlak durumunuz nedir . Benim kasiklarimin alti kalcam bacagima dogru hep mor mor catladi cok korkuyorum doguma kadar articak diye
Bende balon gibiyim toplam 10 kg aldım 31+0 ım bugun tam ama karnm davul yabenim de öyle yaa, sağ tarafım hep kaskatı, ayaklarıyla kaburgamı tepip duruyor. benim daha 9 hafta varşimdiden balon gibiyim, zor hareket ediyorum
Cinsiyeti erkek bebeğimin. Şeker yüklemesi testi de yapıldı şekerim normal çıktı. Ama genel olarak hamileliğim boyunca tatlı şeyler aşerdim çok yedim. Bundan sonra tatlıyı kısarım.cnım tam olarak yansıtmıyor zten tahmini değerler soyledkleri. kız mı erkek mi siz de uzun değilsnz zten o yuzden oyledir. stres olma. tatlıyı azaltman iyi olur ama benkestim tmamen suyun artmasnın en buyuk sebebi seker.
İnternettende araştırdım Fl kısalığı ile ilgili bir sürü olumsuz senaryo var down sendromu riski 3-4 kat artıyormuş falan. Bu vakte kadar şeker yüklemesi ikili test ayrıntılı ultrason hepsini yaptırdım hiçbirinde sorun görmediler. 34.haftada böyle bir şey duymak canımı sıktı. Bu ultrason ölçümleri gerçeği yansıtmıyor olabilir dediğin gibi ama insanın içine bir kurt düşüyorCanım bozma moralini detaylı ultrasonda bile doktor hiçbişey %100 değil demişti bana. Çok iyi deseler de önde veya arkada deseler de içerde ne olduğunu Allah bilir inşallah sağlıkla dünyaya gelir sen de boşuna stres yapmışım dersin.
İlk hamileliğimde ilk gittiğim doktor baya baskı yapmıştı kafası büyük genetik test için yurtdışına kan gönder ben olsam merak ederdim filan diye. Allaha şükür bi sorun olmadı. Ola da bilirdi ama üzülmenin strese gitmenin bwbeğe yine de bi faydası yok.
Buna gore bakayim sag ol canim2.7 ev için biraz kalın olabilir
Tatlı suyu arttiriyormu.peki cok su icmek ben bu ara acayip su iciyorum soguk sogukCinsiyeti erkek bebeğimin. Şeker yüklemesi testi de yapıldı şekerim normal çıktı. Ama genel olarak hamileliğim boyunca tatlı şeyler aşerdim çok yedim. Bundan sonra tatlıyı kısarım.
Moralini bozma sizin tarafa cektiyse boyu kusa olabilir şekerede dikkat edersen suyun normale donecektir canim gelisimi guzelmis o yuzden stres yapmaKızlar kontrolden geldim biraz moralim bozuldu. Bebeğimin boyu 2 hafta geriden geliyor. Kilosu 2400 gr haftasıyla uyumlu. Doktorum benim ve eşimin boyunu sordu ben 155 falanım eşimde 175 genetik olabilir dedi. Birde suyum çoğalmış tatlıyı azalt dedi. Bugüne kadar hiç sıkıntı yoktu ilk kez olumsuz birşeyler duydum moralim bozuldu. ☹
hic canini sikma benim arkadasimada bacak boyu kisa bu bebek cuce olabilir dediler kızcağız hepimiz cok uzulmustuk sehirdisina kontrole gitti doktor oyle bisey yok boyu biraz kisa dogduktan sonra uzar gider dedi sikinti yapmayin dedi masallah cok saglikli dogdu suan 4 yasinda icin rahat degilse bi baska doktorada gorun istersen bebegin kilosu bile dogduktan sonra farkli oluyor ultrasonda hic bisey %100 degil icin rahat olsunİnternettende araştırdım Fl kısalığı ile ilgili bir sürü olumsuz senaryo var down sendromu riski 3-4 kat artıyormuş falan. Bu vakte kadar şeker yüklemesi ikili test ayrıntılı ultrason hepsini yaptırdım hiçbirinde sorun görmediler. 34.haftada böyle bir şey duymak canımı sıktı. Bu ultrason ölçümleri gerçeği yansıtmıyor olabilir dediğin gibi ama insanın içine bir kurt düşüyor ☹
Hayirli olsun canim yardim edecek kimse yokmu sana yardimci olsalar sende fazla yormadan dinlene dinlene yapsaydin hamilelikte cok zor ben o yuzden seneye tasiyacam evim 2+1 oldugu icin bende kimsenin icmedigi kadar inanilmaz su ictim iciyorum yinede odem oldu ayakkabi zaten yazin hic giymedim hamilelikten dolayi bunaliyordum buralarda inanilmaz sicak olunca tayt parmak arasi telrlikle yazi gecirdmSelam kizlar . Evimi taşıdım yerleştim sayılır . Çok kötü oldum . Bel ağrım var . Ve hala yerleşmeye çalışıyorum. Kızım dönüyor yavaştan . Ama bazen hızlı dönmeye çalışıyor nefesim kesiliyor . Sanki göbeğim aşağıya indi . Kafası hala yukari kısımlarda ama yavaştan iniyor . Ayaklarım balon oldu görseniz korkarsın iz . Magnezyum kullanıyorum ama oda rahatlatmiyor . Cokk zor geliyor herşey. Bidaha asla taşınmak istemiyorum . Rabbim huzurla yaşamayı nasip etsin bana Bide yatarken boğazımda sanki yumru hissi oluşuyor bide bebek dönerken
Erkek bebekler zaten onde gidermiş bir iki hafta kadar Banada bebeğin onden gidiyor dikkat et dedi seker yüklemesi yapti iyi cıktı o cok şükür beslenemene dikkat et dedi cuma kontrolüm var bakalim ne diyecek umarim herşey yolundadırCinsiyeti erkek bebeğimin. Şeker yüklemesi testi de yapıldı şekerim normal çıktı. Ama genel olarak hamileliğim boyunca tatlı şeyler aşerdim çok yedim. Bundan sonra tatlıyı kısarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?