Moralini bozma sizin tarafa cektiyse boyu kusa olabilir şekerede dikkat edersen suyun normale donecektir canim gelisimi guzelmis o yuzden stres yapma
hic canini sikma benim arkadasimada bacak boyu kisa bu bebek cuce olabilir dediler kızcağız hepimiz cok uzulmustuk sehirdisina kontrole gitti doktor oyle bisey yok boyu biraz kisa dogduktan sonra uzar gider dedi sikinti yapmayin dedi masallah cok saglikli dogdu suan 4 yasinda icin rahat degilse bi baska doktorada gorun istersen bebegin kilosu bile dogduktan sonra farkli oluyor ultrasonda hic bisey %100 degil icin rahat olsun
Şuan Biran evvel 37.haftaya ulaşıp bebeğimi kucağıma almak istiyorum kapalı bir kutu içindekini Allah biliyor birtek. İnşallah hiçbir sorun yoktur genetik bir durumdur
Ben bulamadim yine kalin ama istedigim kalinlikta olmayinca ben hafif yorganda aldim evin ici sicak olur battaniye orterim karli soguk havalarda gerekirse yorganda kullanirim
Şuan Biran evvel 37.haftaya ulaşıp bebeğimi kucağıma almak istiyorum kapalı bir kutu içindekini Allah biliyor birtek. İnşallah hiçbir sorun yoktur genetik bir durumdur
Ben bulamadim yine kalin ama istedigim kalinlikta olmayinca ben hafif yorganda aldim evin ici sicak olur battaniye orterim karli soguk havalarda gerekirse yorganda kullanirim
Hmmm bizim bebekarabasi da portbebe oluyor da yine de soğuk gecirir tahminimce. Senin dediğin sanirim daha korunakli. Hedef kalın battaniye bulmak. Yoksa yorgana sarıp cikarcam cocugu
Hmmm bizim bebekarabasi da portbebe oluyor da yine de soğuk gecirir tahminimce. Senin dediğin sanirim daha korunakli. Hedef kalın battaniye bulmak. Yoksa yorgana sarıp cikarcam cocugu
Bizim bebek arabasida oluyor ama ben ayriyeten hafif bisey aldim kiş bebekleri icin baya kullanışlı diyor tecrubeli anneler onlar agir oluyor yagmurda camurdada bebek arabasiyla gidilmez ebebekten aldim ben
Kızlar kontrolden geldim biraz moralim bozuldu. Bebeğimin boyu 2 hafta geriden geliyor. Kilosu 2400 gr haftasıyla uyumlu. Doktorum benim ve eşimin boyunu sordu ben 155 falanım eşimde 175 genetik olabilir dedi. Birde suyum çoğalmış tatlıyı azalt dedi. Bugüne kadar hiç sıkıntı yoktu ilk kez olumsuz birşeyler duydum moralim bozuldu. ☹
Bence sorun yapmayın. Benimde en son bel ölçüsü 2 hafta geriydi, zayıf bir bebek olabilir dediler. Buralarda boyu falan hiç söylemiyorlar. Herşey haftasiyla uyumlu diyip gönderiyor doktor ya da ebe. Ben de minik bir bebek olarak doğmuşum annem söyler hep emzirmek için bile tutamıyorum yamuluyuordun hamur gibi ancak yastıkla birlikte tutuluyordun der. 1 ay içinde yiyip toparlamisim doğduktan sonra. Hala minyon bir insanım ama kötü birşey değil bu 37, yaşıma geldim yasimi gostermiyorum hiç. Bence hiç sorun yapmayın. Sağlıkla doğsun, bakılır beslenir büyür minnoş
günaydın kızlar
bişey sormak istiyorum kan sulandırıcı iğne olup spinal anestezi alan varmı?
bana ilk doğumda iğne kullanıyorsan genel anestezi olmalısın demişti doktor ama bu seferki doktorum spinal olabilirsin diyo bende istiyorum ama bir yandan da korkuyorum. tecrübesi olan varsa yazabilirmi lütfen
Kızlar kontrolden geldim biraz moralim bozuldu. Bebeğimin boyu 2 hafta geriden geliyor. Kilosu 2400 gr haftasıyla uyumlu. Doktorum benim ve eşimin boyunu sordu ben 155 falanım eşimde 175 genetik olabilir dedi. Birde suyum çoğalmış tatlıyı azalt dedi. Bugüne kadar hiç sıkıntı yoktu ilk kez olumsuz birşeyler duydum moralim bozuldu. ☹
Allahin izniyle insallah biran once kuvezden cikarda evlerine hemen donerler Erken dogumla ilgili belirtileri varmiydi canim gorumcemde dogum yaptiginda bebegin kilosu 2700 kg di 10 gune yakin kuvezde kaldi sonra cikti bebisin kilosu guzel toparlanir cikar hemen
Allahin izniyle insallah biran once kuvezden cikarda evlerine hemen donerler Erken dogumla ilgili belirtileri varmiydi canim gorumcemde dogum yaptiginda bebegin kilosu 2700 kg di 10 gune yakin kuvezde kaldi sonra cikti bebisin kilosu guzel toparlanir cikar hemen