2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Onu hastanede doktor anlar boylembi suphen varsa en kosa zmanda git gunjnj bekleme
Pazartesi randevum var .Bugünde sağlık ocağına aşı için gideceğim ordaki ebeye dicem .
Su gelmesini sen tutamıyorsun yani gelişine engel olamıyorsun birde akıntıdan daha sıvı oluyormuş bildiğin su gibi

Aynen tutamuyorum kendiliğinden akıyor . Çok az üç defa oldu sızıntı olsa sürekli olurdu diye kendimi sakinlestiriyorum iki gün ayrı zamanlarda oldu . Özellikle gece uyanıp gittiğimde oluyor

Kizlar bana bir akıl verin bebeğin suyunun sizdirdigini nasıl anlarım .
Hayirdir canim fazla akintinmi var bazen benimde fazla akintim oluyo sık sık ic camasir degistiriyorum turnosol pedi var onla anlasilabilyomus insallah oyle bisey yoktur endiselenme

Doğum öncesi izin için rapor alan var mı kızlar il dışından alamıyoruz değil mi
Ben aldim canim calisacagin yere vatsaptan veya mail yoluyla atabilrmiyim de gittigindede aslini verirsin

Kizlar ben seker yukleme testi yaptirmadim fakat açlık kan sekeri baktim 110 cikti fazla gibi geldi bana

İl dışından mı aldınız yani kamuda mısınız acaba

Doğum öncesi izin için rapor alan var mı kızlar il dışından alamıyoruz değil mi
Alınıyor canım taşındığım için benim doktorum başka şehirdeydi 32. haftam olunca söyledim çalışamaz diye sisteme girdiler raporları bana whatsaptan gönderdiler

Canım benimde akıntım çok oluyor bazen su gibi oluyor dediğin gibi doktora sordum suyun gelirse anlık olmaz bacaklarından sızar resmen anlarsın o durumu dedi. Akıntı normal dedi hatta içim rahat etmedi idrar tahlili de verdim hiç birşey çıkmadı

Ya hani idrr yolu enfeksiyonu olursun da bi baski sanki hrp tuvaletin varmis gibi gelir ya sabah beri oylryim. Enfk fln yok yeni test yaptrdm daha ztn yanma da yok. Sadece baski hissi. Acaba bebek mi yapiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…