Aynen tutamuyorum kendiliğinden akıyor . Çok az üç defa oldu sızıntı olsa sürekli olurdu diye kendimi sakinlestiriyorum iki gün ayrı zamanlarda oldu . Özellikle gece uyanıp gittiğimde oluyor
Hayirdir canim fazla akintinmi var bazen benimde fazla akintim oluyo sık sık ic camasir degistiriyorum turnosol pedi var onla anlasilabilyomus insallah oyle bisey yoktur endiselenme
Hayirdir canim fazla akintinmi var bazen benimde fazla akintim oluyo sık sık ic camasir degistiriyorum turnosol pedi var onla anlasilabilyomus insallah oyle bisey yoktur endiselenme
Ben aldim canim calisacagin yere vatsaptan veya mail yoluyla atabilrmiyim de gittigindede aslini verirsin
Alınıyor canım taşındığım için benim doktorum başka şehirdeydi 32. haftam olunca söyledim çalışamaz diye sisteme girdiler raporları bana whatsaptan gönderdiler
Alınıyor canım taşındığım için benim doktorum başka şehirdeydi 32. haftam olunca söyledim çalışamaz diye sisteme girdiler raporları bana whatsaptan gönderdiler
Pazartesi randevum var .Bugünde sağlık ocağına aşı için gideceğim ordaki ebeye dicem .
Aynen tutamuyorum kendiliğinden akıyor . Çok az üç defa oldu sızıntı olsa sürekli olurdu diye kendimi sakinlestiriyorum iki gün ayrı zamanlarda oldu . Özellikle gece uyanıp gittiğimde oluyor
Canım benimde akıntım çok oluyor bazen su gibi oluyor dediğin gibi doktora sordum suyun gelirse anlık olmaz bacaklarından sızar resmen anlarsın o durumu dedi. Akıntı normal dedi hatta içim rahat etmedi idrar tahlili de verdim hiç birşey çıkmadı
Evet çalıştığım il dışında aldım raporumu doktorum oradaydı. öğretmen değilim kamuda memurum bende ama kamu çalışanı prosedür değişmez alabilirsin sende
Ya hani idrr yolu enfeksiyonu olursun da bi baski sanki hrp tuvaletin varmis gibi gelir ya sabah beri oylryim. Enfk fln yok yeni test yaptrdm daha ztn yanma da yok. Sadece baski hissi. Acaba bebek mi yapiyo