2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
evet bende yasadim aynisini daha once doktor progestan vermisti ve ben sagdan soldan duyduklarima kanip kullanmamistim zararli diyenler oldu yan etkisi var diyenler oldu bende kanamam yok nasilsa dedim ve 9 gun sonra dusuk yaptim. 3 yil sonra binbir zorlukla hamile kaldim simdi ve doktorum progestan fitil kullan hem bebegine zarari yok hemde olacak olumsuzluklari engeller hemde takviye yapmis oluruz dedi ve kullaniyorum cok sukur 2 gunde bir hcg degerim 4 kat yukseliyor doktorunuz dediyse kullanin

Ay canim erkenden bu ne heves derler diye bir aylık bebege hamile kıyafeti ben pek kimseyle paylasmadim hem daha en yakınımdakiler

Bende sitede giymiyorum henüz.
En yakınlarıma bile yeni söylüyorum.
Bugün bunun üstüne hırka giymiştim markete giderken :))
3 aylık olunca giyerim ama o zaman öğrenebilirler :)

Virüsün nasıl bir şey olduğu bilinmiyor ne yazıkki kaldı ki %80 imize bulaşacakmış haliyle korkuyor insan haktan hayırlısı

Onlarca hamile doğum yaptı bebeklerde asla virüs yok.
Anne karnında bulaşma olmuyor.
Kaldı ki bi virüsle bunu düşünmeniz mantıksız.
Bir anda beyin kanaması geçirip felç kalabiliriz
Bi anda inme inebilir.
Herşey bianda bu hayatta.
Öyle olmamış şeyler için karnındaki bebeğin yaşamı hakkında konuşmak hiç mantıklı değil.

Arkadaş korku ve panikle böyle birşey söyleyiverdi diye düşünelim de üstüne gitmeyelim yazık o da hamile sonuçta korkuyla öyle düşünmüştür diyelim
Ben de kesinlikle kendisine katılmamakla birlikte dışlamayalım derim

Mecburum ben kalp atışı duyunca ilaç raporum çıkıcak çünkü bende gerginim ama mecbur ki ben riskli gebelik çok sık gidiyorum bu defa nasıl yapıcam bilmiyorum vallahi Allah ım yardım etsin hepimize... Eşimde yurt dışından geldi bugun13. Gün az kaldı karantinasına gerçekten kabus oldu ama elden gelen bişey yok hergün artıyor

Ben kan verirken kayıt açtırdım.
Haziranda gel dedi banada.
Sağlık ocağında kalp atışı duyma cihazı falan yok ama galiba burda ya.
Hepsinde var mı acaba
Varsa burda giderim duymaya bende. Yarn bi arayım ebeyi
Vardır canım ufacık bişey zaten ebe takibi yapıyorsa vardır muhakkak bakalım artık ozamana çoook var tabi 2 ay 10 gün neredeyse benim

Kızlar makat çatlağı olmuştum ben 2 sene önce.
Yeniden tekrarladı şimdi.
Sancıdan ölücem.
Napıcam buna bdv ye konu açtım belki bilen çıkar diye.
Hastaneye de gidemem ki bu ortamda.
Ağlıyorum ağrıdan

Kuzum bendede bagsur var geçen hafta 3 kere kanama yaptı kabız olmaktan ve aşırı derecede ağrı yapiordu bıçak saplanır gibi bol su içiyorum onun yanında beslenmeme dikkat ettim kabızlık azalınca geçti ama çatlak dediğin ne oluyor tam olarak

İç kısımda çatlak oluyor.
Ben doğumdan sonra olmuştum.
10 kere doğum yapayım ama bu olmasın siye ağlamıştım.
Gerçekten çok beter sancısı

Günaydın kızlar ağrısı olan arkadaşa gecmıs olsun benım de sol kasıgıma kramp ağrıları gırıyor gaz sancıları da oluyor adet olcakmıs gbı agrılar da gırıyor bakalım umarım her şey yolundadır bebeklerımız güzelce saglıkla buyur ıkı defa beta baktırdım 349 ve 744 sonra Bıraktım dört haftalık henüz hastanelere gitmek ıstemıyorum . Haftaya gıderım dıye düşündüm tabı sureklı beta baktırmak ıstıyorum suan 1400 olması gerek mesela acaba olmuş mudur dıye meraktan çatlasam da baktırmıyorum

İç kısımda çatlak oluyor.
Ben doğumdan sonra olmuştum.
10 kere doğum yapayım ama bu olmasın siye ağlamıştım.
Gerçekten çok beter sancısı
Kuzum kabız olmamaya çalış bol bol su iç çorba ye haşlanmış mısır ye çok ii gelio cok fazla katı gıda ile beslenme beyaz ekmek mesela uzak dur kuzum kabızlık geçerse düzeliyor ağrı geçiyor ben 3 gün ağrı kanama çektim cok şükür gecti insallah seninde çabucak iyileşir Rabbim şifa versin

Günaydın canım
Bendede var aynı durumlar canım gaz sanci ara ara kramplar normal mis bunlar bugün doktora gidicem sorarım neden oldugunu
Bende aynı durumdayım kuzu yine beta baktirasim vardı ama 3kere baktirdim yeter dedim ama hala baktirasim var benimde şuan 4100 ustu olmasi lazım beta en az kese için gidiyorum doktora inşallah gorelebilirim❤ insallah kuzum sağlıkla gelsinler kucagimiza inşallah

Canım Allah yardımcın olsun ınsallah dılerım bugun her şey güzel geçer senın ıcın doktordan mutlu dönersin hemen haber ver büze de . Doğum 16 gbı yazıyor sende ben de öyle dört haftalık suan ama benım beta sana göre dusuk sanırım

Amin kuzum insallah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Inşallah döner dönmez yazicam size saat 2 gibi gidicem doktora ❤
Kuzum ben en son 12 martta baktirdim 837.31 di şuan 2 günde 2 katı arttığı için ortalama 4100 ustu olmalı inşallah sağlıkla gelsin bebeklerimiz ❤
Benim ilk kan verdimde adete 2 gün vardı 7 martta 71.01 di 10 martta 316.37 12 martta 837.31 kuzum

Malesef bendede ayni sorun var ve normalde kullanilan ilaclar gebelikte kullanilmiyor kabiz olmayacagiz sut ve kabak bana iyi geliyor sende rahat cikabilecegin yiyecekleri tuket sicak suya oturma iyi geliyor wc de zorlama kendini ikinma gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…