2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Arkadaşlar bu virüs salgını beni epey tedirgin ediyor. Sonumuzu ön göremediğim için gebeliği sonlandırsam mı sonlandırmasam mı muallakta kaldım
bu konu bu kadar basit bir konu mu? böyle düşünmeniz ayrı, burada yazıp sormanız ayrı saçma geldi bana, lütfen yanlış anlamayın ne diyelim biz, evet sonlandır/hayır sonlandırma mı? böyle bir şeyin kararını biz insanoğlu nasıl verebiliriz... Allah'ın verdiği canı Allah alır.. Her can kaderinde ne varsa onu yaşar, bu kadar kudretli sanmayalım biz insancıklar kendimizi... biz hiçbir şeyiz O'nun kudretinin yanında..

Forumları okuyun, cocuk sahibi olmak icin yanip tutusan insanlari! Empati yapin ! Ben kac yil sonra melegime kavustum, Allahim esirgesin onu.. Siz bu kafayla.. Neyse sinirlenmeyecegim..... Allahim kimseyi imtihan etmesin diyorum sadece !
Cnm bişey sorcam sat ne zaman kan tahlilini ne zaman yaptırdın

Hayır duymadım. Düşük riski olmadan çokta gerek yok sanki ya. Yan etkileri de çok fazla çünkü.
Sen bi başka doktora git bence canım.
Ben pko olmama rağmen vermedi doktorum kanama leke olmazsa gerek yok demişti. Hiç kullanmadım

Arkadaşlar bu virüs salgını beni epey tedirgin ediyor. Sonumuzu ön göremediğim için gebeliği sonlandırsam mı sonlandırmasam mı muallakta kaldım

Allah onu verirken bilmiyor muydu geleceği?
Sakın sakın.
Dünyada milyonlarca hamile var şuan.
Milyonlarcası doğum yapıyor. Ben bunu yazarken bile kaç bin bebek doğmuştur kim bilir.
Şuan 25 hafta olsan sonlandıracak mıydın?
Karnında bi bebek bir insan var. Kalbi atıyor onun.
Başka çocuğun olsa şuan virüs var diye öldürecek misin?
Düşme bu hataya yapma.
At kafandan bunu.

Hayırlı sabahlar kızlar, smdi doktordan geldim 7+4 sat a göre ancak doktorum 1 hafta geriden geliyor 6+5 gözüküyor dedi 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi. Ne yapsam ki bilgis olan?
Boyle seyler cok oluyor Canım sonradan haftasını yakalıyor bazen ilerleyen haftalarda gidiyorsun 14 haftalıkken mesela öne gecmis oluyor 15 16 görünüyor bu bir haftalık onde arkada olma meselesi takılacak bir şey değil inşaallah normal

Hayırlı akşamlar Kızlar ❤
Ben yarın devlete gidicektim ya eşim özele git dedi bana cok yakin olan virüs yuzunden aklim kalicak yoksa dedi ozel daha az kalabalik oldugu icin banada daha mantıklı geldi yanımda kolonya tasicam surekli elime dokerim elimi yikarim hastane giris cikisinda inşallah yarın Keseyide görebilirim ❤ yarin 5+1oluyor hcg de tahmini 4500 civarı görünürmu sizce ❤

evet görünür bence, benim de geçen hafta göründü

Kızlar bende bugün kontrolüm vardı ultrasonda 7+6 haftalik cıktı bebiş kalp atışlarını da duyduk hatta ben biraz evhamlı olduğum icin 2 .kez açtı dinletti kesem güzelmiş cok şükür herşey yolunda dedi Rabbim sizlere de o sesi duymayı nasip etsin inşallah öyle güzel bi duygu ki anlatamam 2.bebeğim ama sanki ilk gibi hissediyor insan ❤❤❤
Rabbim sen bu sıkıntılı zamanlardan en az hasarla kurtulmamız icin bizlere devletimize yardım et aminnnn

Çok sukur masallah ❤ darisi basimiza insallah Aminn
Benimde 2. Ama sanki ilk gibi heyecandan duramıyorum elimde olsa doktordan cikmicam

Maşallah size

Kızlar kiyafet bakmaya başladınız mı pantolon vs en az 14 16 haftaya kadar gerek olmaz da yinede yavas yavaş bakıyorum ben meraktan yani gereklilik olduğundan değil

Banada zaman geçmiyor.
Tam dışarılarda dururum derken bu işler çıktı hepten eve tıkıldım.
4+6 yız.
3 hafta beklemek çok uzun geliyor.
İnşallah bir an önce duyarız bizde

Kızlar kiyafet bakmaya başladınız mı pantolon vs en az 14 16 haftaya kadar gerek olmaz da yinede yavas yavaş bakıyorum ben meraktan yani gereklilik olduğundan değil

Ben aldım bile
Hamiş kıyafetlerine zaafım var.
Ki ben 2 senedir hamile pantolonu giyiyorum zaten çok rahat :)
Totemim vardır bebişi öğrenince hemen kıyafet alırım.
Alabilirsin bence rahat olursun.

Banada zaman geçmiyor.
Tam dışarılarda dururum derken bu işler çıktı hepten eve tıkıldım.
4+6 yız.
3 hafta beklemek çok uzun geliyor.
İnşallah bir an önce duyarız bizde
Cnm ilk ne zmn kan verdin

Kizlar doktorlariniz bu virusle ilgili bisey dedimi ozellikle suna ekstra dikkat et gibi?? Ben henuz hamile degilim ama merak ettim.. benim kuzumda hemencecik gelir insallah

23 subatta regl oldum, 4 mart ovulasyon pik yapti suan adetime 2 gun var canim.. 5 gun varken kan tahlili yaptirdim 16.87 cikti dün tekrar yaptirdim 64 olmustu yarin yine yaptiricam
Anladım cnm bnde 7 gün önce yaptırmıştım çıkmamıştı demek ki erken yapmışım hamilelik belirtileri mde var yarın akşam tekrar vericem sat 18 Şubat bnmde son 2 gün çıkar heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…