Ben aldım bile
Hamiş kıyafetlerine zaafım var.
Ki ben 2 senedir hamile pantolonu giyiyorum zaten çok rahat :)
Totemim vardır bebişi öğrenince hemen kıyafet alırım.
Alabilirsin bence rahat olursun.
Ay bende bakıyorum yavas yavas giyemem ben oyle hemen utanırım bıkarım ama 3 4 ayı bitirince bir iki giyerek alıştırırım kendimi tayt kot giyiyorum evde bile daha ben
Cok yakışmış canım yakinda içi de dolar sığmaz olur oğlumda hamile pijamasi almıştım lohusa pijamasi almistim yepyeni giyinilmemis gibi kaldılar bi iki kere giymiştim cok da kaliteli güzeldi utuleyip kaldirmistim simdi onları da çıkarırım arkadaslarimda cok heyecandılar güzel seyler hayal ediyoruz bebek icin
Ilk ögrendigin gün ki şok ve inanamama durumlarını hatırlıyorum da sanki saka gibiydi gercek değil gibi yakin arkadaşlarım bir haftaya şoku atlatir hayaller kurmaya baslarsin demişlerdi gercekten de öyle oldu hamileligimin de bebegimin de tadini çıkarmak istiyorum aklima ne gelirse almak istiyorum icimde kalmasin diye yakın zamanda neler çıktı ne lar var piyasada bilmiyorum da burdan birbirimizden duyar görürüz artık
Sağlık ocağı takibi başlattınızmı kızlar beni eve aradı gel takibi başlayalım dedi bugun gittim başlattık virüs için dışarıya çıkmamaya çalış lütfen dedi beslenmene dikkat et çay kahve çok tüketme 27, mayıs takip kalp atışına da Ogün burda dinlemeye başlarız artık dedi inşallah hayırlısıyla ogünleri görelim hepimiz Bi oynanmaya başlasa bebekler içimiz rahat edecek inşallah
22 ay önce hamileyim biton kıyafetim vardı bebişli aman bidaha mı doğurcam dedim dağıttım ahanda şimdi lastikli donum bile yok geniş herşeyi attım hadi baştan başlıyoruz şimdi, canı sağolsun şalvarda giyerim ben yaaaa...sanada çok yakışmış canım benim içindekine maşallah
Sağlık ocağı takibi başlattınızmı kızlar beni eve aradı gel takibi başlayalım dedi bugun gittim başlattık virüs için dışarıya çıkmamaya çalış lütfen dedi beslenmene dikkat et çay kahve çok tüketme 27, mayıs takip kalp atışına da Ogün burda dinlemeye başlarız artık dedi inşallah hayırlısıyla ogünleri görelim hepimiz Bi oynanmaya başlasa bebekler içimiz rahat edecek inşallah
Canim bende 26 martta randevum vardı iptal etmeyi düşünüyorum ne yapsam bilemedim herkesin yattığı masa ne kadar örtü degisilsede ultrason probu herkese değiyor hastane ortamı giren çıkan hep risk ortamı beni cok gerdi hast gitme fikri gidisatta pek ic acıcı değil tedbirler artıyor yurt disindan gelen insanlar duyarsız kül hakkini düşünmüyorlar 14 gun kuralına vs uyuyorlar mi bilmiyoruz belki çevremizdeler düşüncesizce toplum içerisinde geziyorlar butun bunlar kafami kurcaliyor ve dr beni düşündürüyor
22 ay önce hamileyim biton kıyafetim vardı bebişli aman bidaha mı doğurcam dedim dağıttım ahanda şimdi lastikli donum bile yok geniş herşeyi attım hadi baştan başlıyoruz şimdi, canı sağolsun şalvarda giyerim ben yaaaa...sanada çok yakışmış canım benim içindekine maşallah
Evet benimde çoktu bende ikiden sonra nasilsa artık gerek olmaz diyip verdim o zaman tovbe etmiştim daha yok iki yeter diye olsun rabbim dirlik düzen versin de milletimize yeniden alırız
Ay bende bakıyorum yavas yavas giyemem ben oyle hemen utanırım bıkarım ama 3 4 ayı bitirince bir iki giyerek alıştırırım kendimi tayt kot giyiyorum evde bile daha ben
Ben kan verirken kayıt açtırdım.
Haziranda gel dedi banada.
Sağlık ocağında kalp atışı duyma cihazı falan yok ama galiba burda ya.
Hepsinde var mı acaba
Varsa burda giderim duymaya bende. Yarn bi arayım ebeyi
Hiçbir sıkıntınız yoksa sırf bu salgın yüzünden kıyılırmı cana canım benim... Ölümün nerde neazaman geleceğini bilemiyoruz ki ayriyeten.... Bitkisel hayatta kalıp yavrusunu doğurup can veren anneler var... Ve bir kalp atışı için canını veren insanlar var... Ve benim gibi evladını toprağa koyanda var.... Okadar acıki hergün bidaha gömüyorum yavrumu li benim 3 yavrum daha var sakın kıymayın Allah İn verdiğini sadece Allah alır.... Verdiyse vardır bir hikmeti onunkadar merhametli olan varmı biz ondan daha merhametli değiliz
Çok üzüldüm canım benimki sonunu görememenin vermiş olduğu acizlik aslında yoksa kim bir cana kıymak ister. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah...
Napım şimdi virüs ya banada bulaşırsa diye 4 yıldır isteyip zorlukla sahip olduğum evladımımı aldırım. Neyse ya herkesin kendi düşüncesi ama sizin o aldırmayı aklınızın ucundan geçirdiğiniz bebeğe sahip olmak için ne zorluklar yaşayan insanlar var. Allah hidayet versin