2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba kızlar ben de araniza katildim14 martta hamile olduğumu öğrendim fakat sağlık ocağına gittim ve korona virüs nedeniyle yoğunluk olmasın diye kan tahlili yapmadılar devletin acilinde yaparlar mı acaba
Aramıza hoşgeldin canım ben devletin normal muayenesine gittim kana bakmadılar normalde de en ufak bişey için gitsem kan alırlar

Kızlar benim ağrılarım çok şiddetli olmasada çok rahatsız etmeye başladı beni özellikle geceleri sağıma ya da soluma yatamıyorum hemen ağrı giriyor uyanıyorum hemen tek rahat ettğim pozisyon sırt üstü dizlerimi kendime çekerek yattığım pozisyon normal mi acaba bu. Randevum cuma günü günlerde geçmiyor

Arkdaşlar bugün bütün evi temizledim ve tuvalete gittiğimde gördüm ki kahverengi su gibi akıntı gelmiş. İlk gebeliğimde yerleşme kanaması yaşadım ama gene de ürküttü tabi beni.. Bu yerl
Merhaba hanımlar bende aranıza katıldım 18 Kasım 2020 bekliyorum bebegimi
Hoşgeldin arkadaşım, bebeklerimiz aynı gün gelecek insallah bir aksilik olmazsa. Nasılsın, nasıl gidiyor hamileliğin

Arkadaşlar vajınal ultrasonun hıc bır zararı yok doktorlar da söylüyor sorun yok

Selam canim iyiyim çok şükür sen nasilsin
Kuzum inşallah hayırlı haberlerle gel sonucu bekliyoruz ikizmi yani ikizse belki ondan görülmemiştir kuzu beta fazla artıyor ya hafta olarak aslinda ufak oluyor
Yok cnm iki kesede boş durmuş ztn gelişim kan sonucu 1802 çıktı düşüyor sanırım 20 gün önce 456 çıkmıştı

Günaydın canım ❤
Hayır canım normal bu haftalarda sadece kese görünür
Slm kızlar nasılsınız
Bugun başka dra gittim ama aynı şeyleri söyledi 6haftalıkta kalmış çift kese varmış
1hafta bekleyelim dedi kan istedi verdim 12.30da çıkacakmış
Yani sıkıntı varmı dedi normal mi dedi şuan kese görünmesi normal ama bebiş daha gözükmeyebilir

Teşekkür ederim insAllah öyledir

Kullanıyorum günde 1 tane alıyorum fitil olarak 2 hafta sonra kontrole gideceğim bakalım umarım güzel şeyler duyarız

Ya sen nasıl bu kadar erken uyanabilyosun bi saattir uyanığım hala gözüm kayıyo kendimi bıraksam olduğum yerde uyuyacam çok halsizlik var bende ya
Hamilelikte böyle oldu kuzu normalde 11 e kadar uyuşuyordum şimdi uyuyamiyorum ben oyle aşırı halsiz yorgun deilim ya

Kızlar ben gittim doktora geldim
Keseyi gördük karından çok minnak doktor hcg ye gore haftası uyumlu dedi 4+3 cıktı ultrasonda yani 5.haftadayız 10 gün sonra tekrar gel dedi ama ben 13.gün gidicem tam 7 hafta oluyo sat a gore 30 martta gidicem yani Inşallah ozamana güzel haberlerle gelirim
Chennnnn

Eklentiler

• 20200317_135331.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 39
Canım çok sevındım bende yarın gıdıcem dörtte umarım senın gbı güzel haberlerle gelırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…