- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Aramıza hoşgeldin canım ben devletin normal muayenesine gittim kana bakmadılar normalde de en ufak bişey için gitsem kan alırlarMerhaba kızlar ben de araniza katildim14 martta hamile olduğumu öğrendim fakat sağlık ocağına gittim ve korona virüs nedeniyle yoğunluk olmasın diye kan tahlili yapmadılar devletin acilinde yaparlar mı acaba
Her yerde mi öyle acabaAramıza hoşgeldin canım ben devletin normal muayenesine gittim kana bakmadılar normalde de en ufak bişey için gitsem kan alırlar
Hoş bulduk canımAramıza hoşgeldin canım ben devletin normal muayenesine gittim kana bakmadılar normalde de en ufak bişey için gitsem kan alırlar
Amin inşallah canım.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin etsin canım hayırlı evlat olsun inşallah
Arkdaşlar bugün bütün evi temizledim ve tuvalete gittiğimde gördüm ki kahverengi su gibi akıntı gelmiş. İlk gebeliğimde yerleşme kanaması yaşadım ama gene de ürküttü tabi beni.. Bu yerl
Hoşgeldin arkadaşım, bebeklerimiz aynı gün gelecek insallah bir aksilik olmazsa. Nasılsın, nasıl gidiyor hamileliğinMerhaba hanımlar bende aranıza katıldım 18 Kasım 2020 bekliyorum bebegimi
Yok cnm iki kesede boş durmuş ztn gelişim kan sonucu 1802 çıktı düşüyor sanırım 20 gün önce 456 çıkmıştıSelam canim iyiyim çok şükür sen nasilsin
Kuzum inşallah hayırlı haberlerle gel sonucu bekliyoruz ikizmi yani ikizse belki ondan görülmemiştir kuzu beta fazla artıyor ya hafta olarak aslinda ufak oluyor
Günaydın canım ❤
Hayır canım normal bu haftalarda sadece kese görünür
Yani sıkıntı varmı dedi normal mi dedi şuan kese görünmesi normal ama bebiş daha gözükmeyebilirSlm kızlar nasılsınız
Bugun başka dra gittim ama aynı şeyleri söyledi 6haftalıkta kalmış çift kese varmış
1hafta bekleyelim dedi kan istedi verdim 12.30da çıkacakmış
Kalp atışı dinletmedi ama ultrasonda gördük kalp atışınıKalp atisi duyuldu mu canm . Yada bebegi gordun mu doktr
Teşekkür ederim insAllah öyledirBoyle seyler cok oluyor Canım sonradan haftasını yakalıyor bazen ilerleyen haftalarda gidiyorsun 14 haftalıkken mesela öne gecmis oluyor 15 16 görünüyor bu bir haftalık onde arkada olma meselesi takılacak bir şey değil inşaallah normal
Kullanıyorum günde 1 tane alıyorum fitil olarak 2 hafta sonra kontrole gideceğim bakalım umarım güzel şeyler duyarızevet bende yasadim aynisini daha once doktor progestan vermisti ve ben sagdan soldan duyduklarima kanip kullanmamistim zararli diyenler oldu yan etkisi var diyenler oldu bende kanamam yok nasilsa dedim ve 9 gun sonra dusuk yaptim. 3 yil sonra binbir zorlukla hamile kaldim simdi ve doktorum progestan fitil kullan hem bebegine zarari yok hemde olacak olumsuzluklari engeller hemde takviye yapmis oluruz dedi ve kullaniyorum cok sukur 2 gunde bir hcg degerim 4 kat yukseliyordoktorunuz dediyse kullanin
Hamilelikte böyle oldu kuzu normalde 11 e kadar uyuşuyordum şimdi uyuyamiyorumYa sen nasıl bu kadar erken uyanabilyosunbi saattir uyanığım hala gözüm kayıyo kendimi bıraksam olduğum yerde uyuyacam çok halsizlik var bende ya
geçen hafta çarşamba gittim sanırım 4+5 ti ☺
Cok uzuldum kuzum nedim hayirlisi olsun Rabbim birdaha yasatmasinYok cnm iki kesede boş durmuş ztn gelişim kan sonucu 1802 çıktı düşüyor sanırım 20 gün önce 456 çıkmıştı
Etiketledim kuzum
Aynı anda yazmısız sanırımEtiketledim kuzum
Canım çok sevındım bende yarın gıdıcem dörtte umarım senın gbı güzel haberlerle gelırımKızlar ben gittim doktora geldim❤
Keseyi gördük karından çok minnak doktor hcg ye gore haftası uyumlu dedi 4+3 cıktı ultrasonda yani 5.haftadayız 10 gün sonra tekrar gel dedi ama ben 13.gün gidicem tam 7 hafta oluyo sat a gore 30 martta gidicem yani Inşallah ozamana güzel haberlerle gelirim❤
Chennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?