2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sandoz krem sür nasıl rahatlıycaksın zaten hamileliğin son aylarında doktor veriyo sen şimdiden al

Sicak suya otur mutlaka ilaçsız sade sıcak su canim birebir birde klasik yeşil tüp arko sür

Slm kızlar nasılsınız
Bugun başka dra gittim ama aynı şeyleri söyledi 6haftalıkta kalmış çift kese varmış
1hafta bekleyelim dedi kan istedi verdim 12.30da çıkacakmış

Eklentiler

• IMG-20200317-WA0005.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 37
Slm kızlar nasılsınız
Bugun başka dra gittim ama aynı şeyleri söyledi 6haftalıkta kalmış çift kese varmış
1hafta bekleyelim dedi kan istedi verdim 12.30da çıkacakmış
Selam canim iyiyim çok şükür sen nasilsin
Kuzum inşallah hayırlı haberlerle gel sonucu bekliyoruz ikizmi yani ikizse belki ondan görülmemiştir kuzu beta fazla artıyor ya hafta olarak aslinda ufak oluyor

Merhaba kızlar. Bat 13 mattı. Bugün kan sonuçlarımı aldım 2079 beta. 5 haftalıkmış bebiş. İnşallah bende Kasım annesi olacağım

Malesef bendede ayni sorun var ve normalde kullanilan ilaclar gebelikte kullanilmiyor kabiz olmayacagiz sut ve kabak bana iyi geliyor sende rahat cikabilecegin yiyecekleri tuket sicak suya oturma iyi geliyor wc de zorlama kendini ikinma gecmis olsun

Aslında kabız olacak şekilde beslenmiyorum. Ekmek yemem sadece zeytinyağı kullanırım.
Çok su içerim.

Arkadaşlar doktorum yarın çağırdı benı tahmını beta 2000 olması lazım yarın bebek de 4hafta 4 günlük yarın vajınal ultrason ile belli olur gel dedı bana dua edin ınsallah görürüm

Arkadaşlar doktorum yarın çağırdı benı tahmını beta 2000 olması lazım yarın bebek de 4hafta 4 günlük yarın vajınal ultrason ile belli olur gel dedı bana dua edin ınsallah görürüm
Vajinal ultrason tehlikesi war mi acaba nedense bn cekiniyorm hamileyken alttan ultrasndan . Beni gcen cmartesi cagrdi doktr ama gtmedim bn alttan bakar diye.suan 5+2 yim bu hafta gtsem karindan gorunur mu acaba

Merhaba kızlar ben de araniza katildim14 martta hamile olduğumu öğrendim fakat sağlık ocağına gittim ve korona virüs nedeniyle yoğunluk olmasın diye kan tahlili yapmadılar devletin acilinde yaparlar mı acaba

İnşallah görürsün canım ama vajinal ultrasonda baktırma derim bi kaç gün dha sabret norml ultrasonda gör

Vajinal ultrason tehlikesi war mi acaba nedense bn cekiniyorm hamileyken alttan ultrasndan . Beni gcen cmartesi cagrdi doktr ama gtmedim bn alttan bakar diye.suan 5+2 yim bu hafta gtsem karindan gorunur mu acaba
Görünür canım bi de ilk beta değerinden ikigğnde bir artışları hesapla bakim şu an tahmini betan kaç olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…