2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ay kurban olurum verene ya kardeş kardeş yatıyorlar karnında nasi sıkışıklar kimbilir inşallah sende 35 i bitirirsin canım hiç bir risk olmadan alıp eve gelirsin inşallah
Amin inşallah hepimiz için inşallah sıkışıyolar ya sürekli popoları dışarda karnımın bi tarafında kocaman çıkıntı oluyo bi anda

Birde bebek arabaları indirime girse hayırlı uğurlu sağlıkla kullansın şimdiden

Birazcik uzun kalıyor ama kabin boylarla olctm 5 parmk kdr fln fark oluyor yukseklikleri kapaninca. Hafifligi o dezavantajini goz ardi etmeme sebep oldu :)

Butcede sikintin yokaa bunu tavsiye ederim kendi kendine kapaniyor aciliyor bir tusla. Bi kac arkadsm kullaniyor ve cok memnunlar. Oylenasiri agir da deil 6 kilo fln

Eklentiler

• Screenshot_20200926_143201_trendyol.com.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 31
Bi yaşima daha girdim kizlar size bisey anlatacam esimin kuzenin bir oglu var henuz 10 aylik o kadar tatli guzel bir erkek bebekki masallah gozleri mavi birde kilolu bir bebek işin ilginc kismi şurda meger kilolu olmasi annesi bebeğe pirinc unu yediriyormus kilolu olsun diye o kadar şasirdimki şuan boyle bir moda var inanamiyorum sirf bebek kilolu olsun diye pirinc unu gibi zararli birseyi yedirmek be kadar dogru bilemedim çok şaşkinim vede kizginsizler duydunuzmu boyle birseyi

Canım güle güle kullan, kesinlikle parasını sonuna kadar hakeden bir ürün, bende çok istiyordum ama nuna leaf almıştım ikisi birbirine muadilmiş eve kalabalık olmasın diye durduruyorum kendimi

Tuhaf bisey noluyomus kilolu olunca acaba. Yedirmesi bise degil bizde onlarla buyuduk de sirf kilo alsin die de sacmalamis

pirinç unu fos kilo. ne gerek var. onu vereceğine çorba vs yedirsin. formül mamaya devam etsin.

Şu an ilk bebeğim olsaydı kesinlikle 4moms anakucağı alırdım ben, fiyatı çok yüksek ama o da sonuna kadar parasını hakeden annenin hayatını kolaylaştıran bir ürün, şimdi 3. Olunca almadım artık, ama ondan da memnun kalmayan yok.

Adi ne cnjm bunun

Canım güle güle kullan, kesinlikle parasını sonuna kadar hakeden bir ürün, bende çok istiyordum ama nuna leaf almıştım ikisi birbirine muadilmiş eve kalabalık olmasın diye durduruyorum kendimi
Onu da cok öneren olmuştu ins memnun kalirz hepimz

Onu da cok öneren olmuştu ins memnun kalirz hepimz
Biz 1,5 yıldır kullanıyoruz zaten, inanılmaz memnunuz, zaten 50 kg’a kadar taşıyor, büyük kızımda kullandığından ay kırılır mı kıskanır mı derdimiz olmadı, şimdi de küçük beye kullanacağız inşallah ablalardan sıra gelirse babybjörn de 13kg a kadar taşıyomuş baya 2 yaşa kadar kullanılır o da.

Tuhaf bisey noluyomus kilolu olunca acaba. Yedirmesi bise degil bizde onlarla buyuduk de sirf kilo alsin die de sacmalamis
Aslında zararli ama eskiden mecburiyetten veriliyordu simdi olanak cokken zararli biseyin v
pirinç unu fos kilo. ne gerek var. onu vereceğine çorba vs yedirsin. formül mamaya devam etsin.
fos kilo tabi canim merak etme ondanda veriyordur ve bilincli bir aile bayada zenginler kız anaokulu ogretmeni yalniz kayinvalidesi ogrenmis kizmis bebegi suan diyete sokmuslar

Üzüldüm ben de cocuk icin. Cocuğun tombjl olması her zman sağlikli olması demek değildr ama anneler boğum boğum olsn istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…