2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aynen kuzum çok şükür inşallah inşallah kuzum ❤ insallah kuzum Aminnn❤ sendende bekliyorum guzel haberler insallah hepimiz duyariz kalplerini

Yani sıkıntı varmı dedi normal mi dedi şuan kese görünmesi normal ama bebiş daha gözükmeyebilir
Adetm 12 ocak ve 8haftalık olması gerekiyor içi boş çok belli 2 dr da aynı şeyi söyledi hiç umudum yok
Cok uzuldum kuzum nedim hayirlisi olsun Rabbim birdaha yasatmasin
Teşekkür ederim amin
Gözün aydın canm çok sevindim maşallah

Sewindim canm senin adina gozun aydn darisi kalp atislarina insalahh. Saglikli bi sekilde ilerler canm canm sen normalde 4+3 muydu haftan

Yok cnm iki kesede boş durmuş ztn gelişim kan sonucu 1802 çıktı düşüyor sanırım 20 gün önce 456 çıkmıştı
İnşallah Rabbim saglıklı gebelik ler nasip etsin üzüldüm ne olursa olsun insan hemen hamilelik moduna giriyor üzülüyor. Rabbim ailenize saglık sıhhat huzur versin inşallah

İnşallah Rabbim saglıklı gebelik ler nasip etsin üzüldüm ne olursa olsun insan hemen hamilelik moduna giriyor üzülüyor. Rabbim ailenize saglık sıhhat huzur versin inşallah ❣
Teşekkür ederim amin

Adetm 12 ocak ve 8haftalık olması gerekiyor içi boş çok belli 2 dr da aynı şeyi söyledi hiç umudum yok

Teşekkür ederim amin

Gözün aydın canm çok sevindim maşallah
Rabbim seni ve eşini bağışlasın canım Allah büyük vardır Bi bildiği inşallah dilerim en yakın zamanda sağlıklı sıhhatli yavruların olur....

Sewindim canm senin adina gozun aydn darisi kalp atislarina insalahh. Saglikli bi sekilde ilerler canm canm sen normalde 4+3 muydu haftan
Cok sagol kuzum ❤ amin kuzum inşallah❤ yok kuzum sat a gore 5+1 ultrasonda 4+3 cıktı karından baktı hcg ye gore uyumlu dedi 30 martta gidicem tekrar

Masallah minnaga
teşekkürler kuzum
senin adına çok sevindim inşallah hep güzel haberlerimizi yazarız buraya her birimiz

Cok sagol kuzum ❤ amin kuzum inşallah❤ yok kuzum sat a gore 5+1 ultrasonda 4+3 cıktı karından baktı hcg ye gore uyumlu dedi 30 martta gidicem tekrar
Anladimm canm. Herseyin yolunda gtmesine sewindm ay bn ne zamn gtsem bilemiyorm . Beklesemmi yoksa bu hafta gtsemmi bilemedim

Anladimm canm. Herseyin yolunda gtmesine sewindm ay bn ne zamn gtsem bilemiyorm . Beklesemmi yoksa bu hafta gtsemmi bilemedim
Cok Sagol kuzum ❤ kuzum aslında geç gitmek Daha ii ama sabretmek zor şimdi 30 martı bekliycem
Git kuzum bi görmüş ol keseyi falan için rahat eder

Cuma gitsem 5+5 olr .acaba ozman bebekte gorunur mu
Kuzum hcg değerine bağlı gözükmeye bilir bana 10 gün sonra gel dedi ama ben ucretsiz muayene oldugu icin 2. Gidişim 13.gün gitmek istedim bebegide kalp atisinida görme şansım olsun diye ozelde 15 gün içinde 2. Gidiş ücretsiz

Cok Sagol kuzum ❤ kuzum aslında geç gitmek Daha ii ama sabretmek zor şimdi 30 martı bekliycem
Git kuzum bi görmüş ol keseyi falan için rahat eder
gozun aydin cnm insallah kalp atisini da hep birlikte görürüz cnm.devlete mi özele mi gittin hastahane de durum nasil yani malum salgindan dolayi doktorlar cok tahammülsüz gibi

Anladm cnm . Ben en iyisi cuma gdeyim. Keseyi gorurum en azindan . Cuma gunu bhcg 1950 di .cumaya kadr dha da yukselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…