- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
Aynen kuzumAynı anda yazmısız sanırımmaşallah herşeyin yolunda olmasına çok sevindim darısı bize artık tekrar gittiğinde de pıt pıt atan kalbini görürsün inşşş ayyy çok heycanlı ya hemen cuma olsada bende gitsem
Cok sagol kuzumCanım çok sevındım bende yarın gıdıcem dörtte umarım senın gbı güzel haberlerle gelırım
Aynen kuzumçok şükür inşallah inşallah kuzum ❤ insallah kuzum Aminnn ❤ sendende bekliyorum guzel haberler insallah hepimiz duyariz kalplerini ❤
Adetm 12 ocak ve 8haftalık olması gerekiyor içi boş çok belli 2 dr da aynı şeyi söyledi hiç umudum yokYani sıkıntı varmı dedi normal mi dedi şuan kese görünmesi normal ama bebiş daha gözükmeyebilir
Teşekkür ederim aminCok uzuldum kuzum nedim hayirlisi olsun Rabbim birdaha yasatmasin
Gözün aydın canm çok sevindim maşallahKızlar ben gittim doktora geldim❤
Keseyi gördük karından çok minnak doktor hcg ye gore haftası uyumlu dedi 4+3 cıktı ultrasonda yani 5.haftadayız 10 gün sonra tekrar gel dedi ama ben 13.gün gidicem tam 7 hafta oluyo sat a gore 30 martta gidicem yani Inşallah ozamana güzel haberlerle gelirim❤
Chennnnn
Sewindim canm senin adina gozun aydnKızlar ben gittim doktora geldim❤
Keseyi gördük karından çok minnak doktor hcg ye gore haftası uyumlu dedi 4+3 cıktı ultrasonda yani 5.haftadayız 10 gün sonra tekrar gel dedi ama ben 13.gün gidicem tam 7 hafta oluyo sat a gore 30 martta gidicem yani Inşallah ozamana güzel haberlerle gelirim❤
Chennnnn
İnşallah Rabbim saglıklı gebelik ler nasip etsinYok cnm iki kesede boş durmuş ztn gelişim kan sonucu 1802 çıktı düşüyor sanırım 20 gün önce 456 çıkmıştı
Teşekkür ederim aminİnşallah Rabbim saglıklı gebelik ler nasip etsinüzüldüm ne olursa olsun insan hemen hamilelik moduna giriyor üzülüyor. Rabbim ailenize saglık sıhhat huzur versin inşallah ❣
Çok Sagol Kuzum Allah ragzi olsunAdetm 12 ocak ve 8haftalık olması gerekiyor içi boş çok belli 2 dr da aynı şeyi söyledi hiç umudum yok
Teşekkür ederim amin
Gözün aydın canm çok sevindim maşallah
Rabbim seni ve eşini bağışlasın canım Allah büyük vardır Bi bildiği inşallah dilerim en yakın zamanda sağlıklı sıhhatli yavruların olur....Adetm 12 ocak ve 8haftalık olması gerekiyor içi boş çok belli 2 dr da aynı şeyi söyledi hiç umudum yok
Teşekkür ederim amin
Gözün aydın canm çok sevindim maşallah
Cok sagol kuzumSewindim canm senin adina gozun aydndarisi kalp atislarina insalahh. Saglikli bi sekilde ilerler canm canm sen normalde 4+3 muydu haftan
Masallah minnaga❤
teşekkürler kuzumKızlar ben gittim doktora geldim❤
Chennnnn
Teşekkür ederim amin bi kızım var şükürler olsun.Rabbim seni ve eşini bağışlasın canım Allah büyük vardır Bi bildiği inşallah dilerim en yakın zamanda sağlıklı sıhhatli yavruların olur....
Anladimm canm. Herseyin yolunda gtmesine sewindmCok sagol kuzum❤ amin kuzum inşallah ❤ yok kuzum sat a gore 5+1 ultrasonda 4+3 cıktı karından baktı hcg ye gore uyumlu dedi 30 martta gidicem tekrar ❤
Çok sağol kuzum ❤teşekkürler kuzum
senin adına çok sevindim inşallah hep güzel haberlerimizi yazarız buraya her birimiz ❤
Cok Sagol kuzumAnladimm canm. Herseyin yolunda gtmesine sewindmay bn ne zamn gtsem bilemiyorm . Beklesemmi yoksa bu hafta gtsemmi bilemedim
Cuma gitsem 5+5 olr .acaba ozman bebekte gorunur muCok Sagol kuzum❤ kuzum aslında geç gitmek Daha ii ama sabretmek zor şimdi 30 martı bekliycem ❤
Git kuzum bi görmüş ol keseyi falan için rahat eder
Kuzum hcg değerine bağlı gözükmeye bilir bana 10 gün sonra gel dedi ama ben ucretsiz muayene oldugu icin 2. Gidişim 13.gün gitmek istedim bebegide kalp atisinida görme şansım olsun diyeCuma gitsem 5+5 olr .acaba ozman bebekte gorunur mu
gozun aydin cnm insallah kalp atisini da hep birlikte görürüz cnm.devlete mi özele mi gittin hastahane de durum nasil yani malum salgindan dolayi doktorlar cok tahammülsüz gibiCok Sagol kuzum❤ kuzum aslında geç gitmek Daha ii ama sabretmek zor şimdi 30 martı bekliycem ❤
Git kuzum bi görmüş ol keseyi falan için rahat eder
Anladm cnm . Ben en iyisi cuma gdeyim. Keseyi gorurum en azindan . Cuma gunu bhcg 1950 di .cumaya kadr dha da yukselirKuzum hcg değerine bağlı gözükmeye bilir bana 10 gün sonra gel dedi ama ben ucretsiz muayene oldugu icin 2. Gidişim 13.gün gitmek istedim bebegide kalp atisinida görme şansım olsun diyeozelde 15 gün içinde 2. Gidiş ücretsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?