2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

çok sevindim ne güzel için rahatlamış. Son dönemlerde ultrason ölçümleri çok doğru olmadığını duymuştum daha önce de. İnşallah ilerde de yutaktan ötürü sorun olmaz sağlıklı gelir.

Önde gitmesi demek kilomu boymu kafa çapımı acaba. Benim bebişin kafa 2 hafta öndeydi en son kontrolde birdaha cteei gidicem bakalm ne olmuş.

Benim doktorum mine hanım cok kibar cana yakın birisi
Benim normalde 32+0 ken bası 3 hafta karın 3 hafta önde cikti canim

Geçmiş olsun canım bence mide ile de çok ciddi bi problem yoktur gibi geliyor bana. Doktorlar ufak bir şeyi çok büyük bi sorun muş gibi gösteriyorlar mecburen onların da işi bu. Biz soruyoruz onlar söylüyorlar.

Ben en son 32de gittim, benim doktor çok tuhaf ya şu gün gel ya da gelme demiyor hiç. 4 haftada 1 gittim hep. 36. hafta oluyor öyle olursa.

Doktorların dediği de birbirini tutmuyor. Daha önce bugün gittiğim doktor bana yine demişti midesi küçük diye ama kendi takibimi yapan doktor midesinde bi sorun yok dedi. Hepsi farklı şeyler söylüyor. Hemfikir oldukları tek konu suyumun fazla oluşu

Bizim net 35+1de çağırdı haftaya salı başlıcam net ye

Önde gitmesi demek kilomu boymu kafa çapımı acaba. Benim bebişin kafa 2 hafta öndeydi en son kontrolde birdaha cteei gidicem bakalm ne olmuş.

Benim doktorum mine hanım cok kibar cana yakın birisi
Umarim hayirli sekilde dogururuz hepimiz hastane guzel mi peki ben batikenti baya begenmistim doktorum pat diye gidiyorum dedi ortada kaldim

Bebek şu an kapalı kutuda canım inşallah cıkınca kontrollerini yaptırırsın da bir şey çıkmaz.

Canım asıl 36 sonrası her hafta çağırma modlarına giriyorlar merak etme sen.
İlkinde daha sıktı gibi hatırlıyorum da ondan şaşırdım. Bu haftadan sorna mesela 2 haftada bir çağırmıştı. 36dna sonra her hafta gibiydi.

İlkinde daha sıktı gibi hatırlıyorum da ondan şaşırdım. Bu haftadan sorna mesela 2 haftada bir çağırmıştı. 36dna sonra her hafta gibiydi.
İçine sinmiyorsa bi mesaj at doktoruna. Allah korusun benim en korktuğum zamanlar artık yaa, her şeyleri hazır olunca daha bi stres oluyorum.

İçine sinmiyorsa bi mesaj at doktoruna. Allah korusun benim en korktuğum zamanlar artık yaa, her şeyleri hazır olunca daha bi stres oluyorum.
Doktor numarasını vermiyor malesef yaaa Bir sorun yok aslında hareketi filan iyi.

Kontrolden gelen arkadslar gozunuzaydin guzel haberlerle gelmissiniz...
Benim kapi suslerimi falan teyzosumuz alcak sagolsun
Canim sudan dolayi endiselenme insallah benimki siniri gecmisti 24.haftamda cok strese girmistim kavun karpuz gibi seyleri kes 3 dr gidiyorum hepsi farkli seyler soyledi biraz duzene girdi cok sukur carsamba gunu kontrolum var bakalim ne diyecek saglik dogimlarimiz olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…