2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hamilelikte böyle oldu kuzu normalde 11 e kadar uyuşuyordum şimdi uyuyamiyorum ben oyle aşırı halsiz yorgun deilim ya
Ne güzel keşke bende öle olsam, ama bugün evi çamaşır suyuyla bi temizlemişim sorma hala sırtım ağrıyo bu durum gebelikten kaynaklanıyo sanırım bi çok iyi cin gibiyim her yeri cilalayım diyom, bazende sadece yemek yiyip uzanmak hiçbirşey yapmamak geliyo içimden hayırlısıyla bi doğursaydık yavrularımızı neyse cnm ne kaldıki şunun şurasında (230gün)

gozun aydin cnm insallah kalp atisini da hep birlikte görürüz cnm.devlete mi özele mi gittin hastahane de durum nasil yani malum salgindan dolayi doktorlar cok tahammülsüz gibi
Çok sağol kuzum Amin inşallah
Özele gittim kuzum devlet kalabalik her onune gelen orda diye bide özel bana 5 6dakkalik yol yürüme oyuzden özele gittim bi sürede özelle devam edicem bu salgın geçene kadar ama doktorum çok ilgiliydi telefon verdi whatsaptan ulasiyim diye 10 gun sonra gel dedi kese boyutuna bakalım dedi kalp atışı sonra dedi kuzum once kese sonra boyutu sonra.kalp atışı dedi sırayla gidicez dedi ben 13.gün gidicem ama sat a gore 7 hafta oluo tam belki kalp atışı duyulur die kuzum

Cok sagol kuzum ❤ amin kuzum inşallah❤ yok kuzum sat a gore 5+1 ultrasonda 4+3 cıktı karından baktı hcg ye gore uyumlu dedi 30 martta gidicem tekrar
Oooo maşallah cnm rabbim can sağlığı versin tek avazda doğururuz inşşşş

Kızlarr merhaba bir şey soracağım. Ben 5+4 ken gittim muayeneye keseyi gördük doktor iki hafta sonra gel dedi. Ancak benim mide bulantım falan çok fazla günlerdir ağzıma yemek süremedim. Ne yesem çıkarıyorum herşey kokuyor özellikle evde. Yarın tam 6+4 acaba gitsem kalp atışı duyulurmu belki doktor ilaç yazar bulantı içinde. Onun için erken gitmek istiyorum birde virüsten dolayı

Anladm cnm . Ben en iyisi cuma gdeyim. Keseyi gorurum en azindan . Cuma gunu bhcg 1950 di .cumaya kadr dha da yukselir
Aynen kuzum Daha iyi olur ozaman bayata artar hcg ❤ Keseyi de bebegide görürsün belkide inşallah

Kuzu ben akşama doğru yorgun oluom uykum gelio gün içinde dinlemedigim erken kalktigim için belim hep agrio zaten dinlemiyoruzki doktor agrilar cok normal olması gerek dedi oyuzden içim rahat artık çok şükür
Sen fazla çamaşır suyuyla uğraşma kuzu zararlı normaldede zararlı zaten şuan hic bulaşma
Inşallah kuzum insallah o günlerde gelecek İNŞALLAH amin
Ya ya ne kaldı

sat neydi ki cnm? mide bulantısı iyiye isaret aslinda bence ne kadar gec gidersen o kadar iyi. ya bende hic bi belirti yok tedirgin oldum ayin 25 ini nasil beklicem bilmem

Valla bacım ben virüsten dolayı kapının önüne bile çıkmaya korkuyorum bu ayın sonuna randevum var hala gıtmekte kararsızım bence 7.haftana girince git bulantılar içinde evini sürekli havalandır elma, salatalık, çerez vs şeyler yefırsat buldukça, benim kusmalarım baslamadı sadece yola çıkınca kusuyorum buna bi çare bulursan banada haber ver

aslinda özel en mantiklisi simdilik .en anindan yoğunluk yoktur. varmi belirtilerin.benim hic yok ya

sat neydi ki cnm? mide bulantısı iyiye isaret aslinda bence ne kadar gec gidersen o kadar iyi. ya bende hic bi belirti yok tedirgin oldum ayin 25 ini nasil beklicem bilmem
Sat 1 şubat kuzum. Senin neydi. İnan şükret bende diyordum aaa hiç belirtim yok bi anda basladı basladığı gibi de perişan etti beni. Bende normalde 25inde falan gidecektim o zaman 7+5 oluyor ama çok kötüyüm

aslinda özel en mantiklisi simdilik .en anindan yoğunluk yoktur. varmi belirtilerin.benim hic yok ya
Aynen kuzum özel daha boş sakin oyuzden bir süre özele gidicem mecbur
Var kuzum benim göğüsler 80 bedenden 85 e cıktı aşırı açıyor uçları bel agrım var arada kasık ağrısı hafif çok çok çok fazla çise gidiom bide

Ahhh bacııımm yapmadığım kalmıyor sabah uyanır uyanmaz pencerenin önüne yatıyorum kreker ile gözümü açıyorum. Salatalık biraz iyi geliyor ama ağzıma yemeğe dair bi şey sürmedim günlerdir. Elden ayaktan düştüm

Sat 1 şubat kuzum. Senin neydi. İnan şükret bende diyordum aaa hiç belirtim yok bi anda basladı basladığı gibi de perişan etti beni. Bende normalde 25inde falan gidecektim o zaman 7+5 oluyor ama çok kötüyüm
benimde sat 8 subatti.cnm .haklisin belirtiler zor olsa da en azindan aklin rahat eder iyi diye

onlar bende de var.mide bulantısı yok sadece acaba hamilemiyim diyorum bazen

benimde sat 8 subatti.cnm .haklisin belirtiler zor olsa da en azindan aklin rahat eder iyi diye
Tam bir hafta var aramızda yani inşallah senin basına gelmez bu bulantı kusma olayı ama bende bir hafta önce belirtisizdim. İlk gebelikmi?

Yok kız öle çok temizlik hastası değilim arada bi ilham geliyo sadece

Yok kız öle çok temizlik hastası değilim arada bi ilham geliyo sadece
Simdi sirasi deil gelmesin dikkat et doktor bana dusuk tehlikesi olmadigi halde cok sukur herseyi yasakladi ani haraket agir kaldirma yorulmak sinir sitres fazla is yapmak yasak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…