2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sabahları midem yanıyor bnmde bişi yiyesim gelmiyor biraz su içiyorum sonra rahat yemek yiyorum heleki televizyondada müge anlı varsa ohooo deymeyin keyfime

Simdi sirasi deil gelmesin dikkat et doktor bana dusuk tehlikesi olmadigi halde cok sukur herseyi yasakladi ani haraket agir kaldirma yorulmak sinir sitres fazla is yapmak yasak dedi
Yok yok çok şükür öle dikkat ediyorum zaten kendime hiçbişeye elimi sürmüyorum kesinlikle öle ağır şeler taşımam eşim ne güne duruyo

Yok yok çok şükür öle dikkat ediyorum zaten kendime hiçbişeye elimi sürmüyorum kesinlikle öle ağır şeler taşımam eşim ne güne duruyo
Et kuzum et aman boswer işi gücü şimdilik bebisler biraz büyüsün sonra baslariz ufak ufak
Aynen ne güne duruyorlar ise yarasınlar az

Sabahları midem yanıyor bnmde bişi yiyesim gelmiyor biraz su içiyorum sonra rahat yemek yiyorum heleki televizyondada müge anlı varsa ohooo deymeyin keyfime
Oooohhh ne güzel daha müge anlı keyfi bile yapamıyorum

Oğlumun ayağına tahta düştü Bi fırladım öyle böyle değil karnıma ağrılar giriyor şuan oğlumunda ayak parmakları ağrıyor dua edin geçsin de hastaneye gitmeye gerek kalmasın valla bu virüs bizi mahvetti

Aa ben bunu bilmiyordum, tüm özel hastanelerde mi böyle? 15 gün içinde tekrar gidersek tamamen ücretsiz mi muayene

Düştüm kendi derdime
Ay kardeş hiç sorma bağımlısıyım bu televizyonun sabah 10 da başlıyo 12:45te bitiyo müge, sonra 1 dede kuaförüm sensin saat 4 de kadarda onu izliyom kalkamıyom önünden bence hiçç bulaşma sende bütün gün işim gücüm kalıyo reklam aralarında yemek yiyip biraz işimi yapıyom, nasıl kurtaracam kendimi bu illetten bilmiyom

Arkadaslar merhaba bende 6+1 deyim goguslerim bazen cok sis bazende sonuyor boyle olan varmi

Aa ben bunu bilmiyordum, tüm özel hastanelerde mi böyle? 15 gün içinde tekrar gidersek tamamen ücretsiz mi muayene
Evet kuzum 10 15 gün arası deisio her özelde böyle evet kuzum tamamen ücretsiz 1 ücret ödeyip 2 kere gidiyorsun

Kızlar selam ben çok erken öğrendim daha hastalığıma 3 gün var beta 81,65 çıktı normalmi

Bende öyleydim bi ara ben öğrenci olduğum için hafta içi eve gelince yemek yaparken falan o gün ki bölümü açıyordum internetten bi yandan iş yapıp bi yandan izliyordum bayadır bıraktım yoksa bende bağımlısıydım

Kızlar selam ben çok erken öğrendim daha hastalığıma 3 gün var beta 81,65 çıktı normalmi
Gayet normal canım hayırlı olsun şimdiden. Yinede 2 gğn sonra baktır betana yükselmesine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…