Ahhh bacııımm yapmadığım kalmıyor sabah uyanır uyanmaz pencerenin önüne yatıyorum kreker ile gözümü açıyorum. Salatalık biraz iyi geliyor ama ağzıma yemeğe dair bi şey sürmedim günlerdir. Elden ayaktan düştüm
Sabahları midem yanıyor bnmde bişi yiyesim gelmiyor biraz su içiyorum sonra rahat yemek yiyorum heleki televizyondada müge anlı varsa ohooo deymeyin keyfime
Simdi sirasi deil gelmesin dikkat et doktor bana dusuk tehlikesi olmadigi halde cok sukur herseyi yasakladi ani haraket agir kaldirma yorulmak sinir sitres fazla is yapmak yasak dedi
Sabahları midem yanıyor bnmde bişi yiyesim gelmiyor biraz su içiyorum sonra rahat yemek yiyorum heleki televizyondada müge anlı varsa ohooo deymeyin keyfime
Oğlumun ayağına tahta düştü Bi fırladım öyle böyle değil karnıma ağrılar giriyor şuan oğlumunda ayak parmakları ağrıyor dua edin geçsin de hastaneye gitmeye gerek kalmasın valla bu virüs bizi mahvetti
Kuzum hcg değerine bağlı gözükmeye bilir bana 10 gün sonra gel dedi ama ben ucretsiz muayene oldugu icin 2. Gidişim 13.gün gitmek istedim bebegide kalp atisinida görme şansım olsun diye ozelde 15 gün içinde 2. Gidiş ücretsiz
Ay kardeş hiç sorma bağımlısıyım bu televizyonun sabah 10 da başlıyo 12:45te bitiyo müge, sonra 1 dede kuaförüm sensin saat 4 de kadarda onu izliyom kalkamıyom önünden bence hiçç bulaşma sende bütün gün işim gücüm kalıyo reklam aralarında yemek yiyip biraz işimi yapıyom, nasıl kurtaracam kendimi bu illetten bilmiyom
Ay kardeş hiç sorma bağımlısıyım bu televizyonun sabah 10 da başlıyo 12:45te bitiyo müge, sonra 1 dede kuaförüm sensin saat 4 de kadarda onu izliyom kalkamıyom önünden bence hiçç bulaşma sende bütün gün işim gücüm kalıyo reklam aralarında yemek yiyip biraz işimi yapıyom, nasıl kurtaracam kendimi bu illetten bilmiyom
Bende öyleydim bi ara ben öğrenci olduğum için hafta içi eve gelince yemek yaparken falan o gün ki bölümü açıyordum internetten bi yandan iş yapıp bi yandan izliyordum bayadır bıraktım yoksa bende bağımlısıydım