2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Karnımda maşallah hiçbişi yok ama popom acayip çatladı Allahım inşallah düzelir elveda bikini

Hiç duymamıştım sıra mercanı hemen bende bakayım. Doğa bende çok istiyorum da eşim istemiyor

Kizlar perine masajı yapan var mı?

Kesi olmasın diye bi özel yapı vardı sanki 36. Haftadan sonra öneriyorlardı pilates topu ile birlikte, unuttum ama ilk doğum zamanı ebeler önermişti bana da, şimdi yapmama gerek yok aka
Ilk defa duydum boyle biseyi nasi olcak o anlamadim. Bende bugun aldm 24 kasim 40. Haftam 3 kasima kdr verdi 3 hafta öncesi

Canım örneğin sen çalışabilir raporu aldın ve iznini aktardın, 37. Haftada. 3 hafta doğum öncesi 13 hafta da doğum sonrası iznin oldu. Normal şartlarda 38de doğursan 2 hafta daha aktarılacak 15 hafta olacaktı iznin. Ama sen 40. Hafta oldu doğurmadın. Bu durumda sana 2 hafta daha sürmatür/postmatür izni veriyorlar ki zaten 42. Haftadan daha fazla beklemiyor bebekler. Bu durumda senin aktardığın 13 hafta doğum sonrası izne bişi olmuyor. O 2 haftayı oradan düşmüyorlar yani.

Kizlar sezaryan doğumda pijama takimi dışında gecelik de gerekli oluyor mu acaba

Herşey normal giderse 36.haftada baslıcam ben. Daha yolum var 32 deym
Bebegin gelişimine göremi veriliyor dogum tarihi sizin sezeryanmı olucak
Karnımda maşallah hiçbişi yok ama popom acayip çatladı Allahım inşallah düzelir elveda bikini
Ayy aynen ya benmde karnımda cok kalçamda

Ben de 2 gecelik 1 pijama koycam. Terliğmi ayağma giyip gidicem crocs ekstra terlik gerekir mi?

Ben de 2 gecelik 1 pijama koycam. Terliğmi ayağma giyip gidicem crocs ekstra terlik gerekir mi?
Bence gerek yok, ben 2. Kızımda ayakkabımla gitmiştim, koşturmaca içinde ayakkabıyı mahvetmişim hastane içinde zaten terlik giymeme rağmen. Çıkışta sorun olmayacaksa ki crocsla sorun olmaz bence yeterli.

Benim de ayakkabılarım ayağımı sıkıyor, bende mi terlikle gitsem bak çok mantıklı ya?

Ins kaybolmaz terliğim hengamede cok seviom ajskfmgm

Güzel fikir ya ben de bebek çantasına hazırlayayım el altında olması gereken şeyleri.

İyiye inan bence inşallah iyi olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…