Karnımda maşallah hiçbişi yok ama popom acayip çatladıAblamın doğum anında bastırırlar ken çatlamıştı ondan önce hiç yoktu biraz fazla bastırınca çatlamış benim 32 34 den sonra çatladı ilk çocukta az ama çok çok ince ve hic kırmızılık yoktu şimdi yeni bir çatlak yok o çatlaklar kadar karnim büyüyor yeniden doğurunca toplaniyor ikinci oğlumda da yeni çatlak oluşmadı bunda da eskiler yetiyor genişlemeye ama kötü bir görüntü hiç olmuyor benim
Geçmiş olsun CanımKasıntı ile başladı avuç içi ayak tabanı, düşmeye başladı bakalım nasıl olacak
Hiç duymamıştım sıra mercanı hemen bende bakayım. Doğa bende çok istiyorum da eşim istemiyorCanım isim önemli, seslenince sana da iyi gelmeli...ben Sıra Mercan 'ın videolarını izledim.Doğa koyacağım kizimin adını anlamına baktım,enerjisine baktım kimde Doğa ismi var araştırdım... Iki isim koyacağım, Bu çocuklar geleceği degistirecek ve bir den fazla meslekleri olacakmis o yüzden diğer ismi de bu hafta koyacağım,araştırarak...tavsiye edebilirim videoları izlemeni...Bilge,serra,bensu,nilsu,melisa,,,,
Teşekkür ederim canımMiray, İdil, İpek, Serra, meyra, Reyyan, meva, Hüma gibi isimlerde anlam olarak da güzel canım
Kizlar perine masajı yapan var mı?
Ilk defa duydum boyle biseyi nasi olcak o anlamadim. Bende bugun aldm 24 kasim 40. Haftam 3 kasima kdr verdi 3 hafta öncesi
Herşey normal giderse 36.haftada baslıcam ben. Daha yolum var 32 deympimpirikliym iste dr bin kere bir sey olmaz dedi ama ben illa takiorrum benimkinde 7 tane vardi galiba. Demek ki çoğu dr yaziyor demek ki gerçekten bi zrari yok oyleyse cok sukur rahatladm.
wendy değismemstr de soraym ben ne olur ne olmaz ayın 10 unda kontrol.
Kizlar perine masajı yapan var mı?
Bebegin gelişimine göremi veriliyor dogum tarihi sizin sezeryanmı olucakKızlar nasılsınızbugun doktora gittim normalde 35. Haftadayım doktor 37. Haftadasın dedi onden gidiyormus. Şaşırdım 23 ekim dogum tarıhı daha erkende olabılır dedi ayy az kaldı heyxanlandım daha gecelık bile almadım hastane cantam hazır degil suankı kılosu 2950 boyu 49 cm dedi. Bakalım doğarken kaç olucak sizin bebısler nasıl kızlar nst ye de girdimbuarada hersey normal dedi cok sukur
Ayy aynen ya benmde karnımda cok kalçamdaKarnımda maşallah hiçbişi yok ama popom acayip çatladıAllahım inşallah düzelir elveda bikini
kimisi gecelikle kimisi pijamayla rahat ediyor. ben hem gecelik hem pijama koydum.Kizlar sezaryan doğumda pijama takimi dışında gecelik de gerekli oluyor mu acaba
Bencede canim her ikisi de daha mantiklikimisi gecelikle kimisi pijamayla rahat ediyor. ben hem gecelik hem pijama koydum.
Kizlar sezaryan doğumda pijama takimi dışında gecelik de gerekli oluyor mu acaba
Haklisin canim ya bencede ne bulursan atacanBu konu çok karışık, geceliğe hiç ihtiyaç duymayan arkadaşlar da var ben şahsen ihtiyaç duymuştum o yüzden ne buldun koy çantaya işte
Ayy kuzum sorma yaaa bende ısırıcam yeminleSeninle günlerimiz aynı bebişlerde aynı gidiyor masallah canımsorma o ayakları çıksın ısırcam mafetti direnirken beni
Bence gerek yok, ben 2. Kızımda ayakkabımla gitmiştim, koşturmaca içinde ayakkabıyı mahvetmişim hastane içinde zaten terlik giymeme rağmen. Çıkışta sorun olmayacaksa ki crocsla sorun olmaz bence yeterli.Ben de 2 gecelik 1 pijama koycam. Terliğmi ayağma giyip gidicem crocs ekstra terlik gerekir mi?
Ins kaybolmaz terliğim hengamede cok seviom ajskfmgmBence gerek yok, ben 2. Kızımda ayakkabımla gitmiştim, koşturmaca içinde ayakkabıyı mahvetmişim hastane içinde zaten terlik giymeme rağmen. Çıkışta sorun olmayacaksa ki crocsla sorun olmaz bence yeterli.
Benim de ayakkabılarım ayağımı sıkıyor, bende mi terlikle gitsem bak çok mantıklı ya?
Ahahah yok artık yaaa, terliğin niye kaybolsunIns kaybolmaz terliğim hengamede cok seviom ajskfmgm
OlablrAhahah yok artık yaaa, terliğin niye kaybolsuniçine sinmiyorsa çakma crocs götür bari
Güzel fikir ya ben de bebek çantasına hazırlayayım el altında olması gereken şeyleri.Serinn
dimlendiginde geciyorsa normaldir gecmiyorsa doktorunla gorus canim bide yürüyüş yapma belki oda yoruyordur seni ben biraktim yuruyuşu
rabbim dermansiz dert vermezmis moralini bizma suan ihtimallerle konusuyor oyle bile olsa caresi var evet anne yuregi işte uzulme desemde uzuleceksin ama boş yere bebegin etkilenecek sen bence dogumunu daha kapsamli bir hastanede yap iyice arastir cocuk doktoruylada gorusmelere baslayin bakalim o ne diyecek zaten dogumda da cocuk doktoruda girer dogumuna
bende 4 koydum zorlada olsa herseyi sigdirdim tabi bakim urunlerini bezleri falan bebek cantasina koydum yoksa mumkun degil sigmazdi sende oyle yapabilirsin canim
Ayri ayri posetlersen hic bisey olmaz killanmadihini tertemiz geri koyarsin ben hemsireye verecegimi valiz organizere koydum diger yedekleri çitcitli buzdolabi posetlerine koydum daha pratik olur hemde temiz kalir diye dusundum birde benim ablamda 2 gece kalmisti 5 takim bile yetmemisti cunku cok kusmuştu bazi bebekler cok kusuyor onu dikkate almak gerek bende 1 gece kalacam 4 takim koydum ne olur ne olmaz diye birde ben 1 gecede kalsam sık sık uzerini degistirttecem malum virusten dolayi
evet yaa oyleymis o yuzden bende isimliyi hastaneden cikarken giydirecem foto cekimi olurken cok samimi arkadasim cekim yapacak
10 lu hastane cikislarinda yedek zaten oluyor 2 tane 10 lu hastane cikisi koyacaksan o zaman ekstra takim koymana gerek yok fazladan iclik eldiven sapka koyabilirsin
elma sirkesiyle suyu karistir o bolgeyi onunla yika durulama pecetehle iyice kurula birde camasirini nemli tur
İyiye inan bence inşallah iyi olucak.Bugün daha önce gitmediğim farklı bir doktora daha gittim. Durumu anlattım mideyi gördüğünü absürt bi durum görmediğini söyledi. Suyumun sınırda fazla olduğunu aşırı fazlalık olmadığını söyledi. Sıkıntı varsa bile yemek borusunda tamamen bi tıkanıklık olduğunu sanmıyorum darlık olabilir dedi. Özofagus atrezisi daha erken haftalarda fark edilir genelde dedi. Bebeğin kilo olarak biraz iri olduğunu su fazlalığına bununda sebep olabileceğini söyledi.
Doktorların hepsinden farklı bir şey duyuyorum kafam çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?