Bugün daha önce gitmediğim farklı bir doktora daha gittim. Durumu anlattım mideyi gördüğünü absürt bi durum görmediğini söyledi. Suyumun sınırda fazla olduğunu aşırı fazlalık olmadığını söyledi. Sıkıntı varsa bile yemek borusunda tamamen bi tıkanıklık olduğunu sanmıyorum darlık olabilir dedi. Özofagus atrezisi daha erken haftalarda fark edilir genelde dedi. Bebeğin kilo olarak biraz iri olduğunu su fazlalığına bununda sebep olabileceğini söyledi.Başka Dr daha git ve aklından sil.. Sana diyorum aynısı denildi kızıma takmadım bile...
Sen de metanetli ol. Baska dr mi yok ikinci görüş al..
Kzum bence bu dr en mantikli konusan olmus. Tikanklk olsa şimdiye cikmaz miydi çıkardı su sınırda olmaz cok fazla olurdu. Darlık belki bir ihtimal olablr ama onjn da olduğunu sanmıyorum. Olsa da dermansz dert değil. Biliyorum cok moral bozucu cok yıpratıcı kafayı tkmamak imkansz ama muhtemeln hiçbir seyi yok. Bence artık hep iyi seyleri dusunelm cok az kaldi allahin izniyle.Bugün daha önce gitmediğim farklı bir doktora daha gittim. Durumu anlattım mideyi gördüğünü absürt bi durum görmediğini söyledi. Suyumun sınırda fazla olduğunu aşırı fazlalık olmadığını söyledi. Sıkıntı varsa bile yemek borusunda tamamen bi tıkanıklık olduğunu sanmıyorum darlık olabilir dedi. Özofagus atrezisi daha erken haftalarda fark edilir genelde dedi. Bebeğin kilo olarak biraz iri olduğunu su fazlalığına bununda sebep olabileceğini söyledi.
Doktorların hepsinden farklı bir şey duyuyorum kafam çok karıştı
2 gündür hayatımda yaşadığım tüm üzüntüler kadar çok üzülmüşümdür heralde. Sabaha kadar uyumadım gözümde yaşta kalmadı. Doğumumu özelde yapmak istiyorum hala çünkü tıp fakültesinde ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum. Doğuma gelipte prof un kendisi girmez asistan girer ya da sadece hemşireler girer. Ben yine özelde doğum yapıcam sanırım eğer bebekte sorun çıkarsa tıp a sevk edecekler zaten.Kzum bence bu dr en mantikli konusan olmus. Tikanklk olsa şimdiye cikmaz miydi çıkardı su sınırda olmaz cok fazla olurdu. Darlık belki bir ihtimal olablr ama onjn da olduğunu sanmıyorum. Olsa da dermansz dert değil. Biliyorum cok moral bozucu cok yıpratıcı kafayı tkmamak imkansz ama muhtemeln hiçbir seyi yok. Bence artık hep iyi seyleri dusunelm cok az kaldi allahin izniyle.
Bence hic birini dinleme su an yapicak bisey yok ne varsa dogdugunda belli olacak zaten. Sıkma canını bana da 3lu testte oyle oldu cok ii anliyorum seni ama elimizden bise gelmiyor su anBugün daha önce gitmediğim farklı bir doktora daha gittim. Durumu anlattım mideyi gördüğünü absürt bi durum görmediğini söyledi. Suyumun sınırda fazla olduğunu aşırı fazlalık olmadığını söyledi. Sıkıntı varsa bile yemek borusunda tamamen bi tıkanıklık olduğunu sanmıyorum darlık olabilir dedi. Özofagus atrezisi daha erken haftalarda fark edilir genelde dedi. Bebeğin kilo olarak biraz iri olduğunu su fazlalığına bununda sebep olabileceğini söyledi.
Doktorların hepsinden farklı bir şey duyuyorum kafam çok karıştı
sikinti olmaz gerekirse yonlendriirler bence de. Artik iyl seyler dusunelim. Cok sukur yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik.2 gündür hayatımda yaşadığım tüm üzüntüler kadar çok üzülmüşümdür heralde. Sabaha kadar uyumadım gözümde yaşta kalmadı. Doğumumu özelde yapmak istiyorum hala çünkü tıp fakültesinde ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum. Doğuma gelipte prof un kendisi girmez asistan girer ya da sadece hemşireler girer. Ben yine özelde doğum yapıcam sanırım eğer bebekte sorun çıkarsa tıp a sevk edecekler zaten.
ben cumaertesi alacağım izni
Ben veriyorum canlı ders
idari izindeyim buhaftaDirek çalışabilir raporunu verdiniz idare ona göre programınızı yaptı dimi
İlçeye sordum kabul ediledebilir de edilmeyedebilir dedi İstanbul’dayım ben.Hangi
İldeydiniz siz ?
Ben canım doktorum uzaktan eğitim dediğim icin verdi olurda okul baslarsa gitme hemen çalışamaz raporu verebilirim dediKızlar çalışabilir raporu alıp canlı derslere başlayan var mı ?
Haftaya 32 oluyorum burda ki ilçe napıcağını bilmio
dimlendiginde geciyorsa normaldir gecmiyorsa doktorunla gorus canim bide yürüyüş yapma belki oda yoruyordur seni ben biraktim yuruyuşuBenimle aynı haftada olup bel ve kalça ağrısı çekenler var mı? Gecen hafta yoktu bunlar, yeni basladi. Erken doğumlu yapacağım acaba diye düşünüyorum bazenyoksa normal mi bu ağrılar. Daha çok akşamları oliyor, yürüyüşten sonra oluyor. Gece yatarken mesela soluma yatamiyorum sol kalcam ağrıyor. Doğum sancısı gelmesi için çok erken de o da belden geliyor diyorlar kafam karışıyor.
rabbim dermansiz dert vermezmis moralini bizma suan ihtimallerle konusuyor oyle bile olsa caresi var evet anne yuregi işte uzulme desemde uzuleceksin ama boş yere bebegin etkilenecek sen bence dogumunu daha kapsamli bir hastanede yap iyice arastir cocuk doktoruylada gorusmelere baslayin bakalim o ne diyecek zaten dogumda da cocuk doktoruda girer dogumunaKızlar sürekli ağlıyorum kendimi durduramıyorum çok üzgünüm bebeğimin midesinin küçük olduğunu suyumunda çok olduğunu yazmıştım. Bu durum bebeğin yemek borusunun tıkalı olmasından ya da yemek borusunun olmamasından kaynaklanabilirmiş. Doktorum bu ihtimalin olduğunu söyledi. Eğer böyleyse doğumdan hemen sonra ameliyat olması gerekecek...
bende 4 koydum zorlada olsa herseyi sigdirdim tabi bakim urunlerini bezleri falan bebek cantasina koydum yoksa mumkun degil sigmazdi sende oyle yapabilirsin canimBugün ben biraz bavul hazırladım hastane için ama sığmadı kabin boya
4 takım koydum kıyafet bebeğe az mı sizce? 5 yapayım mı?
Ayri ayri posetlersen hic bisey olmaz killanmadihini tertemiz geri koyarsin ben hemsireye verecegimi valiz organizere koydum diger yedekleri çitcitli buzdolabi posetlerine koydum daha pratik olur hemde temiz kalir diye dusundum birde benim ablamda 2 gece kalmisti 5 takim bile yetmemisti cunku cok kusmuştu bazi bebekler cok kusuyor onu dikkate almak gerek bende 1 gece kalacam 4 takim koydum ne olur ne olmaz diye birde ben 1 gecede kalsam sık sık uzerini degistirttecem malum virusten dolayiof 1 gecede ne yapacak bebeler o kadar kıyafeti. Koronadan dolayi ne kadar az sey götürürsem o kadar iyi diye düşünüyordum ben de
evet yaa oyleymis o yuzden bende isimliyi hastaneden cikarken giydirecem foto cekimi olurken cok samimi arkadasim cekim yapacakcanım adı üstünde bebek. bir kere ilk kıyafetini yıkamadan giydiriyorlar. kan vs kalırsa vücudundan sürülüyor. mesela özenip yaptırdığınız isimli vs takımlarınız varsa ilk onu vermeyin derim. bebeğiniz kusup kirletebilir. yani 2 kesinlikle yetmez.
10 lu hastane cikislarinda yedek zaten oluyor 2 tane 10 lu hastane cikisi koyacaksan o zaman ekstra takim koymana gerek yok fazladan iclik eldiven sapka koyabilirsinHadi yaaa sağ ol madem aklimizda bulunsun. Ben de 2 tame 10lu hastane cikisi almistim onu vereyim diyordum. Yanina ekstra da koyayim madem
elma sirkesiyle suyu karistir o bolgeyi onunla yika durulama pecetehle iyice kurula birde camasirini nemli turKızlar bende yoğun akıntı vardı bazen su gibi 3 hafta önce doktora gitmiştim mantarmış fitil verdi. Fitil bitti hala devam aşırı oluyor napmalıyım ya
Doktor değiştirdim Doğumumla ilgili henüz net bişe söylenmedi normali bekler miyiz bilemiyorum. Ben perine masajı yapmayı düşünüyorum ama normal olmayacaksa gerekli değil. 34-36. haftalarda yapılması öneriliyorpimpirikliym iste dr bin kere bir sey olmaz dedi ama ben illa takiorrum benimkinde 7 tane vardi galiba. Demek ki çoğu dr yaziyor demek ki gerçekten bi zrari yok oyleyse cok sukur rahatladm.
wendy değismemstr de soraym ben ne olur ne olmaz ayın 10 unda kontrol.
Kizlar perine masajı yapan var mı?
O ne kiDoktor değiştirdim Doğumumla ilgili henüz net bişe söylenmedi normali bekler miyiz bilemiyorum. Ben perine masajı yapmayı düşünüyorum ama normal olmayacaksa gerekli değil. 34-36. haftalarda yapılması öneriliyor
Benim bacak kol kalçadan bir insan daha çıkargöbekle kalca yarışıyor resmen.oglum sımo güreşcisi gibi oldun diyor
Karan,Bulut,Eren,Kuzey,Çağatay,Sarbay,Gökalp,GökberkBizde isim bulamayanlardaniz fikilerinizi duymak isterim asaf düşünüyoruz yanina da bir isim yada daha farklı bir isim kararsiziz biraz
Asaf yağızKaran,Bulut,Eren,Kuzey,Çağatay,Sarbay,Gökalp,Gökberk
Normal doğumu kolaylaştıran bi masaj canım vajinanın alt kısmındaki bölgeye perine bölgesi deniyor bu masajla ordaki kasları yumuşatıp gevşetmiş oluyorsun ama doktora sormak lazım masaj yapmanda fayda olur mu diyeO ne ki
Geldi çok şükür ama yalan söylüyorlar eksik kargo var konyada diyip durdular. Heryere şikayet yazdım 2 gün sonra kargom geldi. Ve ben şook konyada dedikleri kargo aslında oturduğum ildeymiş. Arabayla ben bile alırmışım.Aynen ya halıları vermiştim bugün gelecekti gelmedi. Beşik ve konsol 15 gün sonra gelecek. Şu ev bi otursada doğum öncesi bende görsem.
Zaten herşeye bunalıyoruz doğum yaklaştıkça haftasonu eşimle kayınpederim kuracak inşallah Bi sıkıntı çıkmazüzülme canım aynını yaşadım. çok iyi anlıyorum seni. vivenseden ranza sipariş ettim. oğlan üstte yatmak istedi, bebiş de büyüyünce alta geçer dedim. neyse geldi ranza. kurduk. yatakların yerleşeceği suntalar kısa çıktı. yataklar kaldı ortada. evim zaten küçücük.o suntaları geri gönder yenisi gelsin derken belki 15 kere aradım, artık sinirden ağlıyordum. dün geldi şükür kalktı her şey ortadan. ama şimdi de ranzadan çocugun dolabı açılmıyor sıkışık kaldı. ona çözüm arıyorum.
Mağaza da görüp de aldım bakalım haftasonu kurucaz sürpriz yumurta ne bekliyor biziOff vivense bas belası ürünleri modelleri sahane ama hizmet kalitesi cok vasat benimde ayakkabiligimin haline bakar misiniz kapakları yamuk aleni sekildeki bu maragozun düzeltmis hali elli tane mail tlf gorusmesi cozum sifir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?