Canım benim eşim de istemedi baştan sonra duygusal bir anda çok güzel kizimin adi dedi...liste yaptım bu isimleri koymak istiyorum sen de yap konuşalım dedim.yanlarina da anlamlarını yazdım.sonra kendi dedi Doğa çok güzel diye
Geldi çok şükür ama yalan söylüyorlar eksik kargo var konyada diyip durdular. Heryere şikayet yazdım 2 gün sonra kargom geldi. Ve ben şook konyada dedikleri kargo aslında oturduğum ildeymiş. Arabayla ben bile alırmışım.
Bugün daha önce gitmediğim farklı bir doktora daha gittim. Durumu anlattım mideyi gördüğünü absürt bi durum görmediğini söyledi. Suyumun sınırda fazla olduğunu aşırı fazlalık olmadığını söyledi. Sıkıntı varsa bile yemek borusunda tamamen bi tıkanıklık olduğunu sanmıyorum darlık olabilir dedi. Özofagus atrezisi daha erken haftalarda fark edilir genelde dedi. Bebeğin kilo olarak biraz iri olduğunu su fazlalığına bununda sebep olabileceğini söyledi.
Doktorların hepsinden farklı bir şey duyuyorum kafam çok karıştı
Aynen öyle benim kızımda iri idi..
Canom yapacagın en güzel sey takmamak oalcak... Allah harici kim bilebilir,kimse...
Bos yere kendini üzme strese sokma...
İçini ferah tut bu yazdıklarımı unutma
Ya benim de pazardan beri hiç tadım yok kizlar. Hamilelğn 7. Haftasında doktoruma hafif akıntı var kasinti koku yok dedim rengi de krem gibi kurursa sari oluyordu ama ben dr a sarımsı dedm bunu söyledim fitil yazmisti gynomax. Ilk 3 ay yasak normalde. Sonra doktorjmu arayıp hocam bu 7. Haftada yasak benim bir şikayetim de yok kullanmiyim demistim o da yok yok kullan hiçbir sey olmaz dedi. Kadin doğumcu arkadaşım kültür yapalım bence dedi de hoca bir sey olmaz koy deyince koydum ya enfeksion varsa die. Hatta sonraki kontrollerde hocaya sordum o fitilden bisi olur mu diye olmaz dedi cok rahattı. Ama ben hala kafama cok takıyorum o fitili. Pazardan beri forum forum geziyor baska kullanan olmus mu diye. Yazan dr da var ilk 3 ay yazmayan da var. Kullanan var kullanmayan var ne bilim kafayı takmak bisi bulamadm bunu taktim simdi de. Uff yani. Allah korusun bir sey olsa simdiye çıkardı dedi esim iyidir demi kizlar ya.
Canım kafana takma doktor sana verdıyse demekki daha onceki gebelernde de oyle problem oldugunda vermıstır. Birşey olmadıgını gordugu için sanada vermıstır . Onlar cok vaka goruyorlar. Detaylı ultrason falan onar temızmıydı nasıldı
Canım kafana takma doktor sana verdıyse demekki daha onceki gebelernde de oyle problem oldugunda vermıstır. Birşey olmadıgını gordugu için sanada vermıstır . Onlar cok vaka goruyorlar. Detaylı ultrason falan onar temızmıydı nasıldı
Yok cok sukur detaylida skintimiz sadece gebelik sekerim var onun dsinda iyi gidiyor her şey. Biraz rahatladm aslinda baska kullanan arkdslar da olms demek ki yazilan bi ilac. Su an iyiym cok sukur.
Sadece duygusal olarak cok durup drurken sebepsiz ağlayasm geliyor ağliyom da.
Aynen öyle benim kızımda iri idi..
Canom yapacagın en güzel sey takmamak oalcak... Allah harici kim bilebilir,kimse...
Bos yere kendini üzme strese sokma...
İçini ferah tut bu yazdıklarımı unutma
Iyi geceler anneler giremedim bugün pek nasılsınız ara ara okuyarak geçtim msjlari şimdi yattim bakınıyorum foruma artık yarından itibaren dipfriz e hazırlık yapmaya başlıyorum yer açtım inşallah bebeğime süt olsun bana kolaylık olsun diye güzel şeyler yapicam sevdiğim