2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hiç duymamıştım sıra mercanı hemen bende bakayım. Doğa bende çok istiyorum da eşim istemiyor
Canım benim eşim de istemedi baştan sonra duygusal bir anda çok güzel kizimin adi dedi...liste yaptım bu isimleri koymak istiyorum sen de yap konuşalım dedim.yanlarina da anlamlarını yazdım.sonra kendi dedi Doğa çok güzel diye

Allah Allah ne acayip insanlar ya. Bizim de halılar geldi beşik filanda yarın gelecekmiş çok şükür.

Aynen öyle benim kızımda iri idi..
Canom yapacagın en güzel sey takmamak oalcak... Allah harici kim bilebilir,kimse...
Bos yere kendini üzme strese sokma...
İçini ferah tut bu yazdıklarımı unutma

Kızlar çalışabilir raporu alıp canlı derslere başlayan var mı ?
Haftaya 32 oluyorum burda ki ilçe napıcağını bilmio
Ben bugün aldım daha önce müdürüme sormustum ilceyede sormuştum . Sorun yok alabilirsin dediler.
Ilk defa duydum boyle biseyi nasi olcak o anlamadim. Bende bugun aldm 24 kasim 40. Haftam 3 kasima kdr verdi 3 hafta öncesi
Seninle günümüz aynı sanırım benimde 3 kasımda iznim baslıyor. Dogum 24 kasım görünüyor. Bakalım prenses ne zaman gelmek isteyecek

Canım kafana takma doktor sana verdıyse demekki daha onceki gebelernde de oyle problem oldugunda vermıstır. Birşey olmadıgını gordugu için sanada vermıstır . Onlar cok vaka goruyorlar. Detaylı ultrason falan onar temızmıydı nasıldı

Herşey normal giderse 36.haftada baslıcam ben. Daha yolum var 32 deym

Bebegin gelişimine göremi veriliyor dogum tarihi sizin sezeryanmı olucak

Ayy aynen ya benmde karnımda cok kalçamda
Normal dusunuyorum erkende olabılır geçte ama simdiki tarih böyle dedi şaka maka kızlar hepimizin az kaldı kasım anneleriiiii

Yok cok sukur detaylida skintimiz sadece gebelik sekerim var onun dsinda iyi gidiyor her şey. Biraz rahatladm aslinda baska kullanan arkdslar da olms demek ki yazilan bi ilac. Su an iyiym cok sukur.

Sadece duygusal olarak cok durup drurken sebepsiz ağlayasm geliyor ağliyom da.

İyi akşamlar, ben bebeğim için yastık araştırıyorum. Önerebileceğiniz bir marka var mı?

Aynen öyle benim kızımda iri idi..
Canom yapacagın en güzel sey takmamak oalcak... Allah harici kim bilebilir,kimse...
Bos yere kendini üzme strese sokma...
İçini ferah tut bu yazdıklarımı unutma
Biraz daha toparladım dün geceki ağlama krizlerimden sonra. Sana da mide cebi küçük demişler miydi ?

Biraz daha toparladım dün geceki ağlama krizlerimden sonra. Sana da mide cebi küçük demişler miydi ?
Öyle değil ama mide usg foto verip midesi küçük duruyor doğumdan sonra baktır demişlerdi. Hiç bşr sey yaptrmadık

1yaşa kadar yastık önerilmiyor. benim annem normal yastığı incecik yapmıştı. onu emzirirken kullanıyordum sadece. 1yaş sonrası english homeden aldım.
Aldığınız Reflü yastığı mı? Eşimin annanesi yün yastık yaptırmış benim yeni haberim oldu. Yün yastık kullanılır mı?

Evt bnm de 24 kasim gorunuyo ayniyz o zmn. Bnm ki hala ters sanmam o zamana kalsn sezeryn olck muhtemelen dedi doktor da hayirlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…