- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Canım bebiş iyi sen de iyi olacaksın inşallah. Mis kokulunu kucağına alınca zaten inan bunları hep unutacaksın inşallah. Düzlüğe çıkmaya son 2 hafta inşallah.Selam canlar giremedim moral bozukluğundan en son duş alınca yine gelmişti bayağı tekrar gittik herşey yolunda aynı şeyi söyledi doktorum vajinadaki kanama alanindan geliyormuş bu yüzden normal doğumu tercih etmiyor zaten bayağı çok böyle kesecik şeklinde kanama alanlari var doğum esnasında bebek ordan geçerken patlayabilir demişti öncesinde yine aynı şeyi diyor. Ilaclarima devam ediyorum yatıyorum gece uyandığımda yine gelmiş daha gitmedim şimdi de damla damla geliyor kirmizi renkte. Yatıyorum ayağa kalkmiyorum hiç. Bu ara sona yaklastigim için bir kaç kez yere eğildim biraz merdiven çıktım sağlık ocağına gittim o mu tetikledi bilmiyorum. Neyseki oğlum iyi haftaya tekrar gidicem sürekli doktordayım bi zararı olur mu ya geçen hafta kontrolüm vardı dün ondan önceki gün gittim eşim zorla haftaya yine randevu aldırdı
Kızlar kontrolden geldim çatı kontrolü yaptı normal doğuma uygun dedi nst girdim kasılma çıktı doğuma hazırlık dedi. Artık her hafta nst giricem 2 haftada bir de muayene olcak baya bi yaklaştı ☺
alttan parmağını sokup ölçğm yapıyır. saniyelik birşeyŞuan kaç haftalıksınız çatı muaynesi için erken deglmi ya. Birde bu çatı muaynesi nasıl oluyor. Ben alttan muayne olmuştum enfeksiyona bakması için spekulum ile bakmıştı öyle birşeymi
Harika baya rahatladm şuan kaç haftalıkken yapılıyor geneldealttan parmağını sokup ölçğm yapıyır. saniyelik birşey
Kızlar kontrolden geldim çatı kontrolü yaptı normal doğuma uygun dedi nst girdim kasılma çıktı doğuma hazırlık dedi. Artık her hafta nst giricem 2 haftada bir de muayene olcak baya bi yaklaştı
ya nasıl ayırt ediyosunuz hıçkırığını. ben sadece hareketlilik görüyorum. ne yapıyo, tekme mi atıyo yoksa hıçkırıyo mu anlayamıyorum.Evet öyle günde 6-7 defa tutuyor benim yakaladığım belki daha fazla hıçkırıyor ne güzel büyüyorlar
normal doğum şansın olması çok güzel canımKızlar kontrolden geldim çatı kontrolü yaptı normal doğuma uygun dedi nst girdim kasılma çıktı doğuma hazırlık dedi. Artık her hafta nst giricem 2 haftada bir de muayene olcak baya bi yaklaştı ☺
Aynen öyle canım çok hıçkırık tutuyor Net bi şekilde hissediliyor artık. Dr Banu çiftçinin videosunda dinledim haftamıza göre hıçkırık artması bunu hissetmemiz normalmiş. Hatta bebek ilk zamanlarından beri hıçkırırmış büyümediği için biz farketmiyormuşuzKızlar bebeğimi sık sık hıçkırık tutuyor. Hıçkırması birkaç dakika sürüyor. Sizdede öyle mi ?
36-37den sonra doğum şekli normal olanlara yapılıyor. sezeryan olacaklara yapılmıyorHarika baya rahatladm şuan kaç haftalıkken yapılıyor genelde
Kan uyuşmazlıgı testi pozitif çıkınca igne yapmadılar degil miKızlar merhaba benimde doktor kontrolüm bardı bugün 2500 kiloya yakın olmuş 10 gün önde gidiyor ama sıkıntı yok dedi doktor indirect coombs testim pozitif çıkmıştı ödem yok kan uyuşmazlığı etkilememiş dedi. Suyu iyi ama ayakları tam gögsümde başı doğum kanalında nefes almakta bile zorlanıorum artık. Bir sonraki görüşmemiz 2 hafta sonra bakalım
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim kuzunla seni sağsaglim kavuştursun inşallahSelam canlar giremedim moral bozukluğundan en son duş alınca yine gelmişti bayağı tekrar gittik herşey yolunda aynı şeyi söyledi doktorum vajinadaki kanama alanindan geliyormuş bu yüzden normal doğumu tercih etmiyor zaten bayağı çok böyle kesecik şeklinde kanama alanlari var doğum esnasında bebek ordan geçerken patlayabilir demişti öncesinde yine aynı şeyi diyor. Ilaclarima devam ediyorum yatıyorum gece uyandığımda yine gelmiş daha gitmedim şimdi de damla damla geliyor kirmizi renkte. Yatıyorum ayağa kalkmiyorum hiç. Bu ara sona yaklastigim için bir kaç kez yere eğildim biraz merdiven çıktım sağlık ocağına gittim o mu tetikledi bilmiyorum. Neyseki oğlum iyi haftaya tekrar gidicem sürekli doktordayım bi zararı olur mu ya geçen hafta kontrolüm vardı dün ondan önceki gün gittim eşim zorla haftaya yine randevu aldırdı
ritmik ve peşpeşe atma gibi oluyor. hatta şu an benimki hıçkırıyorya nasıl ayırt ediyosunuz hıçkırığını. ben sadece hareketlilik görüyorum. ne yapıyo, tekme mi atıyo yoksa hıçkırıyo mu anlayamıyorum.
Seni cok iyi anliyorum canim Rabbim yardimcin olsun insan caresizlikten inaniyo dr ne yapalim o kadar inceleme yaptilarki bende artik nefret ediyodum o masadan dr Rabbim isinin ehli kisilerle karsilastirsin imdi bumlari dusunme insallah saglicakla bi dogur gerisini dusunmeSezeryan dan sonra belki kanamayla geçebilirmiş yoksa histeroskopiyle sonra bakarız dedi ama ben bir daha ameliyat olmak istemiyorum zaten yapılan ameliyatlardan bu haldeyim her girdigim ameliyat tedavi vucudum da ister istemez bir hasar birakti
Evet normal canim endiselenme bendede oyle oluyoKızlar bebeğimi sık sık hıçkırık tutuyor. Hıçkırması birkaç dakika sürüyor. Sizdede öyle mi ?
Canim kalp atisi gibi oluyo sen farketmiyosundurya nasıl ayırt ediyosunuz hıçkırığını. ben sadece hareketlilik görüyorum. ne yapıyo, tekme mi atıyo yoksa hıçkırıyo mu anlayamıyorum.
Çok şükür iyiye gidiyoruz 900 gram oldu beslenmesi arttı
onlarla bunalıma girerim ben sıcak tutar çok. pantolon gibi giyilenler değil mi? göğüs altına kadar olan. ben owli korse aldım. ilkinde de aynı şekilde kullanmıştım.Kızlar korse için dikişsiz lohusa korsesi diye olanlar var karına sararak değil de giyerek kullanılan onlar nasıl öneriyor musunuz tecrübeli olanlar
aa ben de dans mı ediyonnapıyo diyodum o hareketlereritmik ve peşpeşe atma gibi oluyor. hatta şu an benimki hıçkırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?