2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım bebiş iyi sen de iyi olacaksın inşallah. Mis kokulunu kucağına alınca zaten inan bunları hep unutacaksın inşallah. Düzlüğe çıkmaya son 2 hafta inşallah.

Kızlar kontrolden geldim çatı kontrolü yaptı normal doğuma uygun dedi nst girdim kasılma çıktı doğuma hazırlık dedi. Artık her hafta nst giricem 2 haftada bir de muayene olcak baya bi yaklaştı ☺

Şuan kaç haftalıksınız çatı muaynesi için erken deglmi ya. Birde bu çatı muaynesi nasıl oluyor. Ben alttan muayne olmuştum enfeksiyona bakması için spekulum ile bakmıştı öyle birşeymi

Kızlar kontrolden geldim çatı kontrolü yaptı normal doğuma uygun dedi nst girdim kasılma çıktı doğuma hazırlık dedi. Artık her hafta nst giricem 2 haftada bir de muayene olcak baya bi yaklaştı

hayırlı olsun canım haberdar et bizi

Kızlar kontrolden geldim çatı kontrolü yaptı normal doğuma uygun dedi nst girdim kasılma çıktı doğuma hazırlık dedi. Artık her hafta nst giricem 2 haftada bir de muayene olcak baya bi yaklaştı ☺
normal doğum şansın olması çok güzel canım çatı muayenesi zor bişey mi genelde 37 de yapıyorlar

Kızlar bebeğimi sık sık hıçkırık tutuyor. Hıçkırması birkaç dakika sürüyor. Sizdede öyle mi ?
Aynen öyle canım çok hıçkırık tutuyor Net bi şekilde hissediliyor artık. Dr Banu çiftçinin videosunda dinledim haftamıza göre hıçkırık artması bunu hissetmemiz normalmiş. Hatta bebek ilk zamanlarından beri hıçkırırmış büyümediği için biz farketmiyormuşuz

Kan uyuşmazlıgı testi pozitif çıkınca igne yapmadılar degil mi
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim kuzunla seni sağsaglim kavuştursun inşallah

Kızlar korse için dikişsiz lohusa korsesi diye olanlar var karına sararak değil de giyerek kullanılan onlar nasıl öneriyor musunuz tecrübeli olanlar

Meraba kizlar bugun dr kontrolum vardi suyum ust sinirin usteydi yine fazlaymis ama o kadar degil plesenta yapisikligina bakti alttan o da normal cikti cok sukur stejer dr yuzunden kac hafta uzuldum raporu yanlismi islemis heralde bebegin kilosu diger dr farkli bu dr farkli cikti makibeden dolayi heralde bide benim vajina dudagimin biri aldi basini gidiyor sunnet cocugu gibiyim ayagi kalkinca baskidan dolayi acayip sisiyodu yuruyemiyodum dr farketti bende soyledim adam sok oldu ilk defa boyle bisey goruyorum dedi dogumdan sonra gecmezse gel ayrintili bi bakalim dedi ntsde bebegin kalp atislari cok fazla cikti tekrer girdim normallesti dr bisey yok dedi insallah hepimizde zamaninida bebisleri kucagimiza aliriz
Seni cok iyi anliyorum canim Rabbim yardimcin olsun insan caresizlikten inaniyo dr ne yapalim o kadar inceleme yaptilarki bende artik nefret ediyodum o masadan dr Rabbim isinin ehli kisilerle karsilastirsin imdi bumlari dusunme insallah saglicakla bi dogur gerisini dusunme

Kızlar bebeğimi sık sık hıçkırık tutuyor. Hıçkırması birkaç dakika sürüyor. Sizdede öyle mi ?
Evet normal canim endiselenme bendede oyle oluyo

ya nasıl ayırt ediyosunuz hıçkırığını. ben sadece hareketlilik görüyorum. ne yapıyo, tekme mi atıyo yoksa hıçkırıyo mu anlayamıyorum.
Canim kalp atisi gibi oluyo sen farketmiyosundur

Kızlar korse için dikişsiz lohusa korsesi diye olanlar var karına sararak değil de giyerek kullanılan onlar nasıl öneriyor musunuz tecrübeli olanlar
onlarla bunalıma girerim ben sıcak tutar çok. pantolon gibi giyilenler değil mi? göğüs altına kadar olan. ben owli korse aldım. ilkinde de aynı şekilde kullanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…