Yaa hemde nasıl hıçkırıyor eşime falan da gösteriyorum iyice hissediyor o da.Kızlar bebeğimi sık sık hıçkırık tutuyor. Hıçkırması birkaç dakika sürüyor. Sizdede öyle mi ?
Hep söylerlerdi ilk kez hıçkırığı bu bebişimde net bi şekilde anladım bende, bayana ritmik bi şekilde pıt pıt atıyor anlamamak imkansız yani.ya nasıl ayırt ediyosunuz hıçkırığını. ben sadece hareketlilik görüyorum. ne yapıyo, tekme mi atıyo yoksa hıçkırıyo mu anlayamıyorum.
Yaa çok sevindim, bizimkilere abla oldu minnoş gördün müÇok şükür iyiye gidiyoruz 900 gram oldu beslenmesi arttıbüyümesini bekliyoruz sabırla sizler nasılsınız
bence yeter. 0-3ay çok kullanılmıyor zaten.Ay kızlar hep konuştunuz aslında ama ben çok dikkat etmemişim 0-3 ay 4-5 takım yeterli oluyodu dimi? Kızların her şeyini verdim ben, 2 tane 10lu hastane çıkışı 1 de 5li takım almayı düşünüyorum, yetmezse alırım gelir hemen dedim ama çok değil dimi? 10lu takımı da battaniyesi çift olsun diye 2 tane alacağım.
Birkaç dakika süren pıt pıtlar sanki karnında kalp atıyor gibi ama dışardanda belli oluyorya nasıl ayırt ediyosunuz hıçkırığını. ben sadece hareketlilik görüyorum. ne yapıyo, tekme mi atıyo yoksa hıçkırıyo mu anlayamıyorum.
Pozisyonuna göre de değişiyor hissetmek genelde elini koyduğunda çok net bir ritim düzeninde pıt pıt küçücük vuruyor gibi bir his fakat hıçkırıyorya nasıl ayırt ediyosunuz hıçkırığını. ben sadece hareketlilik görüyorum. ne yapıyo, tekme mi atıyo yoksa hıçkırıyo mu anlayamıyorum.
Zor değilmiş ben olmak istemiyordum kendimi çok kastım çok da utandım ama adam yüzüme bakarak yaptı muayeneyi , 2 parmağı ile 5 saniye sürdü toplamda . 37den sonraymış ama beni 34te yaptı bebeğin kilosuna da bağlıymış çatı muayenesi . Ben oldum kurtuldumnormal doğum şansın olması çok güzel canımçatı muayenesi zor bişey mi genelde 37 de yapıyorlar
Geçen gece hast kaldirildigimda bende 33+2 ydim canım 2500 kg cıktı ama senin bebekte az değil gibi tam 1 hafta öncesinde yine gitmiştim 2250 ydi 1 haftada 250 gr almış şimdi yine tam 1 hafta sonra gidicem bakalım ne kadar almış olacakKizlar bugun kontrol vardi 33+2 2053 gram dedi az kilo almis dedi.sizin kacti bu haftada
Canım cok gecmis olsunn iyi olmana cok sevindimHepinize teşekkür ederim kızlar hiç tanimadigim yüzünüzü gormedigim halde desteğinizi hissediyorum. Var olun sagsaglim hepimiz yavrularımıza kavuşalım❤
Benim ilk kız ufaktı aslında çok büyümedi, o yüzden az gelmişti takımları. Bu nasıl olur bilemedim ama bunda baya aldım ben. 3-6 ay almadım henüz nasılsa alırım zamanı gelince. Netten sipariş edince 2 güne geliyorAy kızlar hep konuştunuz aslında ama ben çok dikkat etmemişim 0-3 ay 4-5 takım yeterli oluyodu dimi? Kızların her şeyini verdim ben, 2 tane 10lu hastane çıkışı 1 de 5li takım almayı düşünüyorum, yetmezse alırım gelir hemen dedim ama çok değil dimi? 10lu takımı da battaniyesi çift olsun diye 2 tane alacağım.
Bi hafta geride kaliyo dedi canim skildi biraz canimGeçen gece hast kaldirildigimda bende 33+2 ydim canım 2500 kg cıktı ama senin bebekte az değil gibi tam 1 hafta öncesinde yine gitmiştim 2250 ydi 1 haftada 250 gr almış şimdi yine tam 1 hafta sonra gidicem bakalım ne kadar almış olacak
Bende haftaya gidicem tekrar artik her hafta gel dedi bakalimGeçen gece hast kaldirildigimda bende 33+2 ydim canım 2500 kg cıktı ama senin bebekte az değil gibi tam 1 hafta öncesinde yine gitmiştim 2250 ydi 1 haftada 250 gr almış şimdi yine tam 1 hafta sonra gidicem bakalım ne kadar almış olacak
Hayır az değil 34 hafta sonunda 2200 olacak bak takvimlerimizde de yazıyor hem bir hafta geri felan diye konuşan dr a hayret ediyorum ben ya biri doğurur 3750 biri doğurur 3500 biri 3250 kimi 3000 neye göre geri ileri diyor daha en az 1 ayın var ve bebeğin en çok kilo alacağı 1 ay bu ay en az 1 kilo daha alacak 3 kilo doğacak desek 3 kilo doğmuş bebeğe eksik kiloyla doğdu mu diyecek üstelik 2500 4000 aralığı normal kabul edilirken 33 haftada 2 kiloyu geçmiş bebeğe nasıl kilosu geri diyebilirKizlar bugun kontrol vardi 33+2 2053 gram dedi az kilo almis dedi.sizin kacti bu haftada
Canim korkma insallah bisey olmaz aspirini bende 12.haftada falan kesti ivne zaten karsilar diye bende basta korktum sen ne kadar kullanacaksin igneyi 1 hafta once kesiyolar ya iste o zamannkorkuyosun ya bisey olursa diyekan sulandırıcı kullanan arkadaslar dr sizde kestimi aspirini ben bugün mecbur bıraktım plasenta on duvar yerleşimli oldugu için korka korka kestim insallah bir sey olmaz
Canim korkma insallah bisey olmaz aspirini bende 12.haftada falan kesti ivne zaten karsilar diye bende basta korktum sen ne kadar kullanacaksin igneyi 1 hafta once kesiyolar ya iste o zamannkorkuyosun ya bisey olursa diye
Senin hangi genlerde sıkıntı var kuzum evet banada öyle dedi bir hafta once kesecek .kanama riski olur diyeCanim korkma insallah bisey olmaz aspirini bende 12.haftada falan kesti ivne zaten karsilar diye bende basta korktum sen ne kadar kullanacaksin igneyi 1 hafta once kesiyolar ya iste o zamannkorkuyosun ya bisey olursa diye
Maşallah canim, 900 gr mi oldu, 900 gr mi aldı? Beslenmesi arttıysa ne güzel, daha da güzel büyüyecek insÇok şükür iyiye gidiyoruz 900 gram oldu beslenmesi arttıbüyümesini bekliyoruz sabırla sizler nasılsınız
Benim ilk kız ufaktı aslında çok büyümedi, o yüzden az gelmişti takımları. Bu nasıl olur bilemedim ama bunda baya aldım ben. 3-6 ay almadım henüz nasılsa alırım zamanı gelince. Netten sipariş edince 2 güne geliyor
Ya doğurmadan şu evi bi düzene soksaydım valla daralıyorum.
Bir de iki gündür karnım aşırı gergin, alt tarafında ağrı baskı var. Yattım dinlendim hiç bir şey yapamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?