2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
.
Ya doğurmadan şu evi bi düzene soksaydım valla daralıyorum.
Bir de iki gündür karnım aşırı gergin, alt tarafında ağrı baskı var. Yattım dinlendim hiç bir şey yapamadım.
Aynen öyle valla bir yemek yapıyorum sanki halı yıkamış gibi yorgun hissediyorum sırt ağrısı cabası

Aynen canım alırsın ne olacak valla artık her şeyin kolayı var.

Dinlendim aynen bel ağrısı da vurunca doğuruyorum sandım. Ağrılarım var bakalım çok yoruyorum kendimi galiba. Daha sakin olacağım.

İyi akşamlar kızlar,

P Pelinimben çook geçmiş olsun canım, hep tetikteyiz. Allah yardımcımız olsun zamanında gelsinler sağlıkla.
Ben de bugün aşırı düşük moddayım. Oğlumun okulundan bir öğretmen vefat etmiş koronadan, hamileymiş bir de. Yahu bari benim olduğum gruba yazmayın. Tam hikayesi nedir bilmiyorum ama etkiledi işte. Allah rahmet eylesin. Zaten her an ağlayacak moddayım. Bir de kayınvalidem ameliyat oldu yemek yaptım götürecektim, kasıklarım ağrımaya başladı, bebiş baş aşağıydı döndü kafa yukarı ayaklar aşağı indi. Başladı tekme atmaya aşağıya. İyice gerildim. Zaten bebek öncesi anksiyetem vardı ilacı bıraktım hamileyim diye. Artık hepsi üst üste geldi. Şimdi de migrenim tuttu. Yatıyorum moralsiz.

Amiiin canım inşallah

Aynen canım alırsın ne olacak valla artık her şeyin kolayı var.

Dinlendim aynen bel ağrısı da vurunca doğuruyorum sandım. Ağrılarım var bakalım çok yoruyorum kendimi galiba. Daha sakin olacağım.

Benim de ağrım oluyor yine ama ödem geçmek bilmiyor yaa, ayaklarım ellerim şiş, dinlene dinlene yapıyorum ama ev işi falan değil, evi topla, yemek yap mutfağı topla sadece bu kadar.

Kizlar benim doktorum sürekli hareket etmemi söyledi . Ters bir durum olmadıkça . Doğumda çoğu hastam yataktan kalkıp yurumedigi için rahim azı sert oluyor mecbur sezaryen yapıyorum dedi. Kendiside anne doğuran kadar hiç bırakmamış işi çok rahat doğurmuş . O yüzden ısrarla bana yürü hareket et sürekli diyor gözü kararttim tombiklesen ayaklarıma sürekli yürüyorum hareket etmeye çalışıyorum

Ben bugun perdeleri yıkadım camlari sildim evi sildim supurdum toz aldim camasir yikadim ev mis gibi ama ben pert oldum belim kopacak gibi. Ama kasima kolaylik oldu bencr kabasini aldim en azindn :)
hay maşallahh. bence o kadar yorma kendini. ne olacağı belli olmaz. heleki cam falan silmek baya yorar.

Ya onlara göre ne varki
Hiç hamileymişiz... Ne var ki...
Benim de ağrım oluyor yine ama ödem geçmek bilmiyor yaa, ayaklarım ellerim şiş, dinlene dinlene yapıyorum ama ev işi falan değil, evi topla, yemek yap mutfağı topla sadece bu kadar.
İyi yapıyorsun ya, ödem de çok ağrı yapıyor bilmiyorum sende de oldu mu
İyi yapıyorsun canım :) Hareket etmek önemli cidden.
Ben bugun perdeleri yıkadım camlari sildim evi sildim supurdum toz aldim camasir yikadim ev mis gibi ama ben pert oldum belim kopacak gibi. Ama kasima kolaylik oldu bencr kabasini aldim en azindn :)
Maşallah bana da yolla enerji.

onlarla bunalıma girerim ben sıcak tutar çok. pantolon gibi giyilenler değil mi? göğüs altına kadar olan. ben owli korse aldım. ilkinde de aynı şekilde kullanmıştım.
Evet bu alttan çıt çıtlısı da var iyi sarıyor karnı falan demişler almadım ben daha hiç korse kullanmadım ikisi de beni bunaltabilir diye düşünüyorum. Sezeryandan kaç gün sonra takmaya başlıyorsun

Olumsuz durumları düşünme canım birde sana olumsuz bir olay anlattıklarında direk belirt bana sezeryanla ilgili bisey deyince tersliyorum kimsenin modumu düşürmesine izin vermiyorum. Ara ara bend3 de oluyor o bunalım ılık duş alıp sevdiğim müzikleri dinliyorum bebegime hatıra yazıyorum rahatlatıyor beni .sende sana iyi gelen ne ise onu yapabilirsin canim

Anladım canım tekrarlayacaklar mı testi
Hiç bir fikrim yok yarın sabah gidicem bakalım ne yapıcaklar dün kendi doktorumda baktı damarlarda ödem yok etkilenmemiş gözüküyor dedi ama sen perinatologada git yinede dedi. Yarın önce usg ile bakıp etkilenmemii görürse test ister belki ona görede iğneyi yaparlar inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…