2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Haklısın canım. İyi yapmışın canım ben sadece sebze koydum daha neler olabilir bilemedim aklıma geldikçe atıyorum bende

Bende cok korkuyorum

İyi akşamlar, ben bebeğim için yastık araştırıyorum. Önerebileceğiniz bir marka var mı?
Uzmanlar 2 yaşına kadar bebeklerin yastıksız yatırılmasını öneriyorlar. 2 yaşa kadar solunum yolunun başlangıcının bulunduğu boynun kısa olması nedeniyle ani bebek ölümleri yaşanabilmektedir. Canım benim saglik odağındaki hemsire katolog vermıştı ve icin DE bu bilgi yazıyordu..sonra araştırdım ve videolarda mevcut youtube a bakabilirsin..

Teşekkür ederim

Kızlar medikal korseler var ya cırtcıtlı olanlar onlarda bedenli satılıyor. Doguma kadar 66 kilo olsam kaç beden almam lazım

Selam canlar giremedim moral bozukluğundan en son duş alınca yine gelmişti bayağı tekrar gittik herşey yolunda aynı şeyi söyledi doktorum vajinadaki kanama alanindan geliyormuş bu yüzden normal doğumu tercih etmiyor zaten bayağı çok böyle kesecik şeklinde kanama alanlari var doğum esnasında bebek ordan geçerken patlayabilir demişti öncesinde yine aynı şeyi diyor. Ilaclarima devam ediyorum yatıyorum gece uyandığımda yine gelmiş daha gitmedim şimdi de damla damla geliyor kirmizi renkte. Yatıyorum ayağa kalkmiyorum hiç. Bu ara sona yaklastigim için bir kaç kez yere eğildim biraz merdiven çıktım sağlık ocağına gittim o mu tetikledi bilmiyorum. Neyseki oğlum iyi haftaya tekrar gidicem sürekli doktordayım bi zararı olur mu ya geçen hafta kontrolüm vardı dün ondan önceki gün gittim eşim zorla haftaya yine randevu aldırdı

Sezeryan dan sonra belki kanamayla geçebilirmiş yoksa histeroskopiyle sonra bakarız dedi ama ben bir daha ameliyat olmak istemiyorum zaten yapılan ameliyatlardan bu haldeyim her girdigim ameliyat tedavi vucudum da ister istemez bir hasar birakti

histeroskopi ameliyat değilki öyle düşünme. rahime iyice bakarlar. sen şimdi onları düşünme. bol bol dinlen. bebek iyi olsun yeterki.

histeroskopi ameliyat değilki öyle düşünme. rahime iyice bakarlar. sen şimdi onları düşünme. bol bol dinlen. bebek iyi olsun yeterki.
Evet canım onemli olan o ama iş bilmez birine denk gelirsen rahimde yapışıklık da oluşuyor böyle hasarlarda .zamaninda tüp bebek merkezim ve suanki doktorum eşimle bana hiç mi araştırmadınız bu ameliyatı gerçekten gerek var mı diye doktora nasıl güvendiniz diyor. Maalesef güvendik kaç yıl geçti unutamıyorum kadının bana yaptığı herseyde bi hasar bırakmış.

P Pelinimben sen şimdi hiçbişiyi düşünme çok şükür sen iyisin oğluşun iyi sen yat dinlen. Önce hayırlısıyla sağ salim doğumunu yap sonrasına bakarsın. Çok sevindim iyi olduğunuza dünden beri aklım sende dedin ya duş aldım küvet kıpkırmızı oldu bide sonra yazmayınca korktum valla. Ama iyisiniz çok şükür

Sağol arkadaşım Allah razı olsun hepinizden beni düşündüğünüz için ben aslında yine gitmiycektim eşim işteydi banyodan çıkamadım bacaklarından sızıyordu dondum kaldım ne yapicam şaşırdım kimsede yok yanımda sonra eşim resim at deyince görünce çıkıp gelmiş tekrar gittik. Şunu anladım hamile kadının hastanesi evine yakın olacakmış ben yakınımdakilere güvenemedim ama hast evime uzaklığı çok zorladı bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…