2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sana kolay gelsin canim cok sukur benim dipfriz işim onunuzdeki hafta yola cikiyoruz cok heyecanliyimbirde temizlik isinide bana daha once temizlige gelen kadin ben yokken esimde yanima gelmeden 2 gun once kadin temizleyecek başindada cok sevdigim bir komşu teyzem var o duracak halılarımıda yikattim uzerinede ne nereye serilecek yazdim bi nemze icim rahatladı yoksa cok yorulacaktim tertemiz bir eve gelecem bebegimle ohh missss
normal bedeninin bir üstünü al istersen. markada markaya değişiklik gösterir. ben owli aldım l-xl aldım
bende owli aldim sen kac kilosun canim
gecmis olsun canim neyseki az kaldi doguma az sabir hic kalkma dinlen dikkat et kendine
kuzum bende miyom ameliyati olmustum sonra arastirdim bazen yapisiklik olabiliyormus nadirende olsa olabiirmis onun icin histereskopi gerekirmiş neyse ben doktora sordum hisetereskopiye gerek varmi diye olabilir bakalim dedi tabi ben ikinci bir doktora daha sormustum hayir hayir asil tam tersi histereskopide yapisiklik olabilir hic yapmaya gerek yok demisti yani iyiki ilkine guvenipte yaptirmamisim ve ikiside cok iyi prof du keske sende hemen guvenmeseydin ama hakkında hayirlisi buymus cok sukur hamilesin iyi yanlarinida dusun

Güzel taktik aslında bende yapayım

Çok geçmiş olsun Allah vaktinde ve sağlıklı doğum nasip etsin inşallah

Kızlar kontrolden geldim çatı kontrolü yaptı normal doğuma uygun dedi nst girdim kasılma çıktı doğuma hazırlık dedi. Artık her hafta nst giricem 2 haftada bir de muayene olcak baya bi yaklaştı ☺
Bende dün nst ye girdim kasılma sancı yok. Çatı muayenesi de yapmadılar ama hepsi suyun fazla erken doğum olabilir diyolar anlamadım bu işten bişey

Bende dün nst ye girdim kasılma sancı yok. Çatı muayenesi de yapmadılar ama hepsi suyun fazla erken doğum olabilir diyolar anlamadım bu işten bişey
Canım sen düşünmemeye çalış bazen bazı doktorlar gerçekten küçücük şeyleri abartabiliyorlar inan yaptığın stres bebişine de sana da zarar

Evet valla hastane yakınlığı önemli. Sen bu konuda baya sıkıntı yaşadın tüp bebek hastanende epey uzaktı sana kısmet böyleymiş neyse sonu iyi olsun. Sağlıkla zamanında bir doğum yapalım hepsini unutucaz inşAllah

Tecrübesizlik canım bir anda tüp bebek ameliyat deyince güvendik kendimizi çaresiz hissedip atladık yapan doktorda doçent hast tüp bebek doktoru rahmim komple yapışık son ki operasyonda küçük bi alan acıkabilmiş neyseki bu günleri gördüm şimdi her şeyi sorguluyorum ama ☺Hemde bunaltana kadar

P Pelinimben canım iyi olmanıza çok sevindim geçmis olsun

Jaylah Ohh valla ne güzel haberler gözünaydın canım
Çok geçmiş olsun Allah vaktinde ve sağlıklı doğum nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim kızlar. akademi1994 Maalesef canım mesafe konusunda bayaği uzak yerleri buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…