Sana kolay gelsin canim cok sukur benim dipfriz işim onunuzdeki hafta yola cikiyoruz cok heyecanliyimIyi geceler anneler giremedim bugün pek nasılsınız ara ara okuyarak geçtim msjlari şimdi yattim bakınıyorum foruma artık yarından itibaren dipfriz e hazırlık yapmaya başlıyorum yer açtım inşallah bebeğime süt olsun bana kolaylık olsun diye güzel şeyler yapicam sevdiğim
bende owli aldim sen kac kilosun canimnormal bedeninin bir üstünü al istersen. markada markaya değişiklik gösterir. ben owli aldım l-xl aldım
gecmis olsun canim neyseki az kaldi doguma az sabir hic kalkma dinlen dikkat et kendineSelam canlar giremedim moral bozukluğundan en son duş alınca yine gelmişti bayağı tekrar gittik herşey yolunda aynı şeyi söyledi doktorum vajinadaki kanama alanindan geliyormuş bu yüzden normal doğumu tercih etmiyor zaten bayağı çok böyle kesecik şeklinde kanama alanlari var doğum esnasında bebek ordan geçerken patlayabilir demişti öncesinde yine aynı şeyi diyor. Ilaclarima devam ediyorum yatıyorum gece uyandığımda yine gelmiş daha gitmedim şimdi de damla damla geliyor kirmizi renkte. Yatıyorum ayağa kalkmiyorum hiç. Bu ara sona yaklastigim için bir kaç kez yere eğildim biraz merdiven çıktım sağlık ocağına gittim o mu tetikledi bilmiyorum. Neyseki oğlum iyi haftaya tekrar gidicem sürekli doktordayım bi zararı olur mu ya geçen hafta kontrolüm vardı dün ondan önceki gün gittim eşim zorla haftaya yine randevu aldırdı
kuzum bende miyom ameliyati olmustum sonra arastirdim bazen yapisiklik olabiliyormus nadirende olsa olabiirmis onun icin histereskopi gerekirmiş neyse ben doktora sordum hisetereskopiye gerek varmi diye olabilir bakalim dedi tabi ben ikinci bir doktora daha sormustum hayir hayir asil tam tersi histereskopide yapisiklik olabilir hic yapmaya gerek yok demisti yani iyiki ilkine guvenipte yaptirmamisim ve ikiside cok iyi prof du keske sende hemen guvenmeseydin ama hakkında hayirlisi buymus cok sukur hamilesin iyi yanlarinida dusunEvet canım onemli olan o ama iş bilmez birine denk gelirsen rahimde yapışıklık da oluşuyor böyle hasarlarda .zamaninda tüp bebek merkezim ve suanki doktorum eşimle bana hiç mi araştırmadınız bu ameliyatı gerçekten gerek var mı diye doktora nasıl güvendiniz diyor. Maalesef güvendik kaç yıl geçti unutamıyorum kadının bana yaptığı herseyde bi hasar bırakmış.
Güzel taktik aslında bende yapayımCanım benim eşim de istemedi baştan sonra duygusal bir anda çok güzel kizimin adi dedi...liste yaptım bu isimleri koymak istiyorum sen de yap konuşalım dedim.yanlarina da anlamlarını yazdım.sonra kendi dedi Doğa çok güzel diye
Çok geçmiş olsun Allah vaktinde ve sağlıklı doğum nasip etsin inşallahSelam canlar giremedim moral bozukluğundan en son duş alınca yine gelmişti bayağı tekrar gittik herşey yolunda aynı şeyi söyledi doktorum vajinadaki kanama alanindan geliyormuş bu yüzden normal doğumu tercih etmiyor zaten bayağı çok böyle kesecik şeklinde kanama alanlari var doğum esnasında bebek ordan geçerken patlayabilir demişti öncesinde yine aynı şeyi diyor. Ilaclarima devam ediyorum yatıyorum gece uyandığımda yine gelmiş daha gitmedim şimdi de damla damla geliyor kirmizi renkte. Yatıyorum ayağa kalkmiyorum hiç. Bu ara sona yaklastigim için bir kaç kez yere eğildim biraz merdiven çıktım sağlık ocağına gittim o mu tetikledi bilmiyorum. Neyseki oğlum iyi haftaya tekrar gidicem sürekli doktordayım bi zararı olur mu ya geçen hafta kontrolüm vardı dün ondan önceki gün gittim eşim zorla haftaya yine randevu aldırdı
Bende dün nst ye girdim kasılma sancı yok. Çatı muayenesi de yapmadılar ama hepsi suyun fazla erken doğum olabilir diyolar anlamadım bu işten bişeyKızlar kontrolden geldim çatı kontrolü yaptı normal doğuma uygun dedi nst girdim kasılma çıktı doğuma hazırlık dedi. Artık her hafta nst giricem 2 haftada bir de muayene olcak baya bi yaklaştı ☺
Canım sen düşünmemeye çalış bazen bazı doktorlar gerçekten küçücük şeyleri abartabiliyorlar inan yaptığın stres bebişine de sana da zararBende dün nst ye girdim kasılma sancı yok. Çatı muayenesi de yapmadılar ama hepsi suyun fazla erken doğum olabilir diyolar anlamadım bu işten bişey
Evet öyle günde 6-7 defa tutuyor benim yakaladığım belki daha fazla hıçkırıyor ne güzel büyüyorlarKızlar bebeğimi sık sık hıçkırık tutuyor. Hıçkırması birkaç dakika sürüyor. Sizdede öyle mi ?
Teşekkürler canımP Pelinimben canım iyi olmanıza çok sevindim geçmis olsun
Jaylah Ohh valla ne güzel haberler gözünaydın canım
Gerçekten psikoloji bırakmadılar bende...Canım sen düşünmemeye çalış bazen bazı doktorlar gerçekten küçücük şeyleri abartabiliyorlar inan yaptığın stres bebişine de sana da zarar
Evet valla hastane yakınlığı önemli. Sen bu konuda baya sıkıntı yaşadın tüp bebek hastanende epey uzaktı sana kısmet böyleymiş neyse sonu iyi olsun. Sağlıkla zamanında bir doğum yapalım hepsini unutucaz inşAllahSağol arkadaşım Allah razı olsun hepinizden beni düşündüğünüz için ben aslında yine gitmiycektim eşim işteydi banyodan çıkamadım bacaklarından sızıyordu dondum kaldım ne yapicam şaşırdım kimsede yok yanımda sonra eşim resim at deyince görünce çıkıp gelmiş tekrar gittik. Şunu anladım hamile kadının hastanesi evine yakın olacakmış ben yakınımdakilere güvenemedim ama hast evime uzaklığı çok zorladı bizi
Sağol canım daha belli değıl geçen hafta gittiğimde 32.haftada bir sonraki randevuda konuşalım demişti 35.haftamda çağırdı ama erken gidicem haftaya o zaman konuşuruz canimP Pelinimben geçmiş olsun canım. Az kaldı . Dr sezeryan i kaçıncı haftada yapacak .
Evet canım bi 32 gorsem diyordum şimdi ah bi 35.hafta olsa diyorum ondan sonrada 38 derim heraldeP Pelinimben neyse ki az kaldı canım, sabret yatarak geçir bu son ayı gerekirse, sağ salim 38.i bulalım gelsin kuzular.
ay acımadı miKızlar kontrolden geldim çatı kontrolü yaptı normal doğuma uygun dedi nst girdim kasılma çıktı doğuma hazırlık dedi. Artık her hafta nst giricem 2 haftada bir de muayene olcak baya bi yaklaştı
Tecrübesizlik canım bir anda tüp bebek ameliyat deyince güvendik kendimizi çaresiz hissedip atladık yapan doktorda doçent hast tüp bebek doktoru rahmim komple yapışık son ki operasyonda küçük bi alan acıkabilmiş neyseki bu günleri gördüm şimdi her şeyi sorguluyorum ama ☺Hemde bunaltana kadarSana kolay gelsin canim cok sukur benim dipfriz işim onunuzdeki hafta yola cikiyoruz cok heyecanliyimbirde temizlik isinide bana daha once temizlige gelen kadin ben yokken esimde yanima gelmeden 2 gun once kadin temizleyecek başindada cok sevdigim bir komşu teyzem var o duracak halılarımıda yikattim uzerinede ne nereye serilecek yazdim bi nemze icim rahatladı yoksa cok yorulacaktim tertemiz bir eve gelecem bebegimle ohh missss
bende owli aldim sen kac kilosun canim
gecmis olsun canim neyseki az kaldi doguma az sabir hic kalkma dinlen dikkat et kendine
kuzum bende miyom ameliyati olmustum sonra arastirdim bazen yapisiklik olabiliyormus nadirende olsa olabiirmis onun icin histereskopi gerekirmiş neyse ben doktora sordum hisetereskopiye gerek varmi diye olabilir bakalim dedi tabi ben ikinci bir doktora daha sormustum hayir hayir asil tam tersi histereskopide yapisiklik olabilir hic yapmaya gerek yok demisti yani iyiki ilkine guvenipte yaptirmamisim ve ikiside cok iyi prof du keske sende hemen guvenmeseydin ama hakkında hayirlisi buymus cok sukur hamilesin iyi yanlarinida dusun
P Pelinimben canım iyi olmanıza çok sevindim geçmis olsun
Jaylah Ohh valla ne güzel haberler gözünaydın canım
Çok geçmiş olsun Allah vaktinde ve sağlıklı doğum nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim kızlar.Evet valla hastane yakınlığı önemli. Sen bu konuda baya sıkıntı yaşadın tüp bebek hastanende epey uzaktı sana kısmet böyleymiş neyse sonu iyi olsun. Sağlıkla zamanında bir doğum yapalım hepsini unutucaz inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?