2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Teşekkür ederim canım. Nasıl memnun kaldin mi ne dedi .Işinin ehli sakin insanı strese sokmayan bir doktor gereksiz işlere pek girmiyor

Ben bugun perdeleri yıkadım camlari sildim evi sildim supurdum toz aldim camasir yikadim ev mis gibi ama ben pert oldum belim kopacak gibi. Ama kasima kolaylik oldu bencr kabasini aldim en azindn :)
Maşallah canım hareketli olmak iyi ama cama falan girişme bence. ben yemek yaparken bile nefesim yetmiyor. süpürgeyle halılara bile gücüm yetmiyor işler eşime kalıyor

Ben bugun perdeleri yıkadım camlari sildim evi sildim supurdum toz aldim camasir yikadim ev mis gibi ama ben pert oldum belim kopacak gibi. Ama kasima kolaylik oldu bencr kabasini aldim en azindn :)
Yani okurken içim açıldı ama çok zorlama derim annem bana hamileyken cam sildiği gün suyu gelmiş

Canım senin İndirect test pozitif çıktıysa vücudunda antikor oluşturmuş demek iğne yapıyorlar o durumda testi tekrarlat bence. benim negatif çıktı doğumda yapacaz iğneyi dedi pozitif çkısa 28 de yapacaktı

Sagol canim cok moral oldun bana .bende anlamadim valla kafam karisti moralim bozuldu.bi de diyet yapiuorum seker yuzunden.acaba az mi yedim bebegim kilo alamadi diye kendi mi yedim valla

Maşallah canım hareketli olmak iyi ama cama falan girişme bence. ben yemek yaparken bile nefesim yetmiyor. süpürgeyle halılara bile gücüm yetmiyor işler eşime kalıyor
Yani okurken içim açıldı ama çok zorlama derim annem bana hamileyken cam sildiği gün suyu gelmiş

Kizlar bnm boy 180 oldugu icin cok zorlamio beni cam silmek durdugum yerden silebiliyorum sadece bi koseye uzanamiorm o da kalio valla napim

Beni asil yoran ev supurmek egilmem gerektigi icin süpürgenin sapi kisa kaliyo tam bi iskence ev supurmek cam silmk daha kolay inanin

Ustune gittim bide yuruyus yaptim 5.kattayim asansor yok dusunun ama su an yattigim yerdn kalkamiorm bel agrisindan

1 hafta sorun değil ki canım kendini üzme. Biraz süte muza cevize kaşar a ağırlık ver gününu yakalarsın inşallah
Diyet yapiyorum diye cogu sey yasak c
1 hafta sorun değil ki canım kendini üzme. Biraz süte muza cevize kaşar a ağırlık ver gününu yakalarsın inşallah
Diyet yapiyorum diye cogu sey yasak canim inan ne yiyecegimi sasirdim .sagsalim bi kucagimiza alaydik bebelerimizi bi

Senin hangi genlerde sıkıntı var kuzum evet banada öyle dedi bir hafta once kesecek .kanama riski olur diye
Canim benim kan pihtilasmam yok hikayem cok uzun 5 dusugum var 8.gebeligim kullandim dustu yine o yuzden dr onlem olarak kullandirtiyo cok riskleri var ama bisey olur diyede birakamiyorum Rabbim hakkimizda hayirlisini versin
900 gram oldu 725e düşmüştü ödemi vs gidince şimdi toplamaya başladı inşallah
Canim bir an once hastanede eve saglicakla donmeyi nasip etsin

Fena yoruldum ama daha da silmem kis geldi ztn bundn sonra vileda supurge devam
Ay ben de bugün eşimle mutfak dolaplarını sildim tam tezgahın altında ki dolabın kapağını kapatırken orda ki zeytinyağını döktüm şişe kırıldı , dolabın altı makinenin altı her yer yağ oldu ... kabus gibiydi

Amaann sil sil çıkmaz ben mutfak dolaplarini 2 3 hafta once halletmistim. Oda uzun sure idare edr

Daha önce doğum yapmis olan arkadaşlar epidural mi yoksa normal sancı cekmeyi mi önerirsiniz normal doğumda? Sancı çok mu dayanılmaz birşey? Epiduralin riskleri oluyor mu? Bir de sezeryan olunursa genel anestezi mi daha rahat yoksa spinal mi?

Kız doğurcan ne yaptın

normal doğum hakkında bilgim yok. sezeryanda spinali öneririm. hem daha hızlı normale dönüyorsun işlem sonrası hem se daha az ilaç bebeğe geçmiş oluyor.

Yok kuzum yapmıyorlar 3-4 doktora sordum zaten eğitim araştırma hastanesine gidiyorum test pozitif çıkınca iğne yapılmıyor maalesef daha önce düşükler sebebi ile vurulduğum rhogamlar var zaten perinatolog takibi gerekiyor bende ona gidiyorum. Yarın tekrar test isteyebilir bende bilmiyorum ama acıbademdeki doktorum amerikandaki doktorum okmeydanı eah daki doktor birde eski tüp bebek merkezimdeki doktor iğne vurulamayacağını söledi test pozitif olduğu için.

alttan parmağını sokup ölçğm yapıyır. saniyelik birşey
Alttan parmakmişey ben normal alttan muayene saniyordum bu çati muayenesini
Kizlar bugun kontrol vardi 33+2 2053 gram dedi az kilo almis dedi.sizin kacti bu haftada
bende 33+3 de gittigimde kilomuz 2050 ydi fakat bizimki en basindan beri bir hafta geriden geliyor onu kiloya degilde mide ölcumune bakarak geriligi soyluyorlar bizimkine sorun degil onemli olan arayi acmamasi dedi cok sukur oylede oldu bi git bakalim belki yakalar son aylarda yakalayabiliyorlar
Benim kızım hiç fırsat vermiyor ya, birine kakalamam lazım ki bir günlüğüne yapayım
canim cam falan silim deme sakın cok tehlikeliymis bu aylarda hatta mutfaktan bisey alirken bile ayaga kaldirip uzanmak bile cok tehlikeli rahim kasılıyor allah korusun erken dogum riski yuksek oluyormus doktorum soylemisti birde bende arastirmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…