- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Teşekkür ederim canım. Nasıl memnun kaldin mi ne dedi .Işinin ehli sakin insanı strese sokmayan bir doktor gereksiz işlere pek girmiyorCanım cok gecmis olsunn iyi olmana cok sevindimrabbim emeklerimizi boşa vermesin bende çok sık girmek zodunda kaldım ultrasona insallah bir sey olmaz..senin dediğin perinatologa gittim medipoldaki adam gerçekten çok bilgili
Maşallah canım hareketli olmak iyi ama cama falan girişme bence. ben yemek yaparken bile nefesim yetmiyor. süpürgeyle halılara bile gücüm yetmiyor işler eşime kalıyorBen bugun perdeleri yıkadım camlari sildim evi sildim supurdum toz aldim camasir yikadim ev mis gibi ama ben pert oldum belim kopacak gibi. Ama kasima kolaylik oldu bencr kabasini aldim en azindn :)
Yani okurken içim açıldı ama çok zorlama derim annem bana hamileyken cam sildiği gün suyu gelmişBen bugun perdeleri yıkadım camlari sildim evi sildim supurdum toz aldim camasir yikadim ev mis gibi ama ben pert oldum belim kopacak gibi. Ama kasima kolaylik oldu bencr kabasini aldim en azindn :)
Canım senin İndirect test pozitif çıktıysa vücudunda antikor oluşturmuş demek iğne yapıyorlar o durumda testi tekrarlat bence. benim negatif çıktı doğumda yapacaz iğneyi dedi pozitif çkısa 28 de yapacaktıHiç bir fikrim yok yarın sabah gidicem bakalım ne yapıcaklar dün kendi doktorumda baktı damarlarda ödem yok etkilenmemiş gözüküyor dedi ama sen perinatologada git yinede dedi. Yarın önce usg ile bakıp etkilenmemii görürse test ister belki ona görede iğneyi yaparlar inşAllah
ertesi gün taktırdı doktorum hastaneden çıkarken.Evet bu alttan çıt çıtlısı da var iyi sarıyor karnı falan demişler almadım ben daha hiç korse kullanmadım ikisi de beni bunaltabilir diye düşünüyorum. Sezeryandan kaç gün sonra takmaya başlıyorsun
Sagol canim cok moral oldun bana .bende anlamadim valla kafam karisti moralim bozuldu.bi de diyet yapiuorum seker yuzunden.acaba az mi yedim bebegim kilo alamadi diye kendi mi yedim vallaHayır az değil 34 hafta sonunda 2200 olacak bak takvimlerimizde de yazıyor hem bir hafta geri felan diye konuşan dr a hayret ediyorum ben ya biri doğurur 3750 biri doğurur 3500 biri 3250 kimi 3000 neye göre geri ileri diyor daha en az 1 ayın var ve bebeğin en çok kilo alacağı 1 ay bu ay en az 1 kilo daha alacak 3 kilo doğacak desek 3 kilo doğmuş bebeğe eksik kiloyla doğdu mu diyecek üstelik 2500 4000 aralığı normal kabul edilirken 33 haftada 2 kiloyu geçmiş bebeğe nasıl kilosu geri diyebilir
Maşallah canım hareketli olmak iyi ama cama falan girişme bence. ben yemek yaparken bile nefesim yetmiyor. süpürgeyle halılara bile gücüm yetmiyor işler eşime kalıyor
Yani okurken içim açıldı ama çok zorlama derim annem bana hamileyken cam sildiği gün suyu gelmiş
Diyet yapiyorum diye cogu sey yasak c1 hafta sorun değil ki canım kendini üzme. Biraz süte muza cevize kaşar a ağırlık ver gününu yakalarsın inşallah
Diyet yapiyorum diye cogu sey yasak canim inan ne yiyecegimi sasirdim .sagsalim bi kucagimiza alaydik bebelerimizi bi1 hafta sorun değil ki canım kendini üzme. Biraz süte muza cevize kaşar a ağırlık ver gününu yakalarsın inşallah
Canim benim kan pihtilasmam yok hikayem cok uzun 5 dusugum var 8.gebeligim kullandim dustu yine o yuzden dr onlem olarak kullandirtiyo cok riskleri var ama bisey olur diyede birakamiyorum Rabbim hakkimizda hayirlisini versinSenin hangi genlerde sıkıntı var kuzum evet banada öyle dedi bir hafta once kesecek .kanama riski olur diye
Canim bir an once hastanede eve saglicakla donmeyi nasip etsin900 gram oldu 725e düşmüştü ödemi vs gidince şimdi toplamaya başladı inşallah
Ay ben de bugün eşimle mutfak dolaplarını sildim tam tezgahın altında ki dolabın kapağını kapatırken orda ki zeytinyağını döktümFena yoruldum ama daha da silmem kis geldi ztnbundn sonra vileda supurge devam
Amaann sil sil çıkmazAy ben de bugün eşimle mutfak dolaplarını sildim tam tezgahın altında ki dolabın kapağını kapatırken orda ki zeytinyağını döktümşişe kırıldı , dolabın altı makinenin altı her yer yağ oldu ... kabus gibiydi
Maşallah canim, demek ki minnosa yedikleri yarıyor ne güzel. Rabbim.bi an önce rahata erdirsin ins canimmm900 gram oldu 725e düşmüştü ödemi vs gidince şimdi toplamaya başladı inşallah
Dikiş yerini acıtmıyor mu hemen takılınca ondan çekiniyorumertesi gün taktırdı doktorum hastaneden çıkarken.
Kız doğurcan ne yaptınKizlar bnm boy 180 oldugu icin cok zorlamio beni cam silmek durdugum yerden silebiliyorum sadece bi koseye uzanamiorm o da kalio valla napim
Beni asil yoran ev supurmek egilmem gerektigi icin süpürgenin sapi kisa kaliyo tam bi iskence ev supurmek cam silmk daha kolay inanin
Ustune gittim bide yuruyus yaptim 5.kattayim asansor yok dusunun ama su an yattigim yerdn kalkamiorm bel agrisindan
herhangi bir sorun yaşamadım aksine daha rahat ettim sanki.Dikiş yerini acıtmıyor mu hemen takılınca ondan çekiniyorum
normal doğum hakkında bilgim yok. sezeryanda spinali öneririm. hem daha hızlı normale dönüyorsun işlem sonrası hem se daha az ilaç bebeğe geçmiş oluyor.Daha önce doğum yapmis olan arkadaşlar epidural mi yoksa normal sancı cekmeyi mi önerirsiniz normal doğumda? Sancı çok mu dayanılmaz birşey? Epiduralin riskleri oluyor mu? Bir de sezeryan olunursa genel anestezi mi daha rahat yoksa spinal mi?
Yok kuzum yapmıyorlar 3-4 doktora sordum zaten eğitim araştırma hastanesine gidiyorum test pozitif çıkınca iğne yapılmıyor maalesef daha önce düşükler sebebi ile vurulduğum rhogamlar var zaten perinatolog takibi gerekiyor bende ona gidiyorum. Yarın tekrar test isteyebilir bende bilmiyorum ama acıbademdeki doktorum amerikandaki doktorum okmeydanı eah daki doktor birde eski tüp bebek merkezimdeki doktor iğne vurulamayacağını söledi test pozitif olduğu için.Canım senin İndirect test pozitif çıktıysa vücudunda antikor oluşturmuş demek iğne yapıyorlar o durumda testi tekrarlat bence. benim negatif çıktı doğumda yapacaz iğneyi dedi pozitif çkısa 28 de yapacaktı
Alttan parmakmialttan parmağını sokup ölçğm yapıyır. saniyelik birşey
bende 33+3 de gittigimde kilomuz 2050 ydi fakat bizimki en basindan beri bir hafta geriden geliyor onu kiloya degilde mide ölcumune bakarak geriligi soyluyorlar bizimkine sorun degil onemli olan arayi acmamasi dedi cok sukur oylede oldu bi git bakalim belki yakalar son aylarda yakalayabiliyorlarKizlar bugun kontrol vardi 33+2 2053 gram dedi az kilo almis dedi.sizin kacti bu haftada
canim cam falan silim deme sakın cok tehlikeliymis bu aylarda hatta mutfaktan bisey alirken bile ayaga kaldirip uzanmak bile cok tehlikeli rahim kasılıyor allah korusun erken dogum riski yuksek oluyormus doktorum soylemisti birde bende arastirmistimBenim kızım hiç fırsat vermiyor ya, birine kakalamam lazım ki bir günlüğüne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?