2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Teşekkür ederim canım. Nasıl memnun kaldin mi ne dedi .Işinin ehli sakin insanı strese sokmayan bir doktor gereksiz işlere pek girmiyor
Evet canım sakin bir adam memnun kaldım gerçekten biraz pahalı ama el mahkum olunca..ben normalde aspirin kullanıyodum kes dedi plasenta yerleşimiyle alakalı bir sorun var kanama yapar doğumda dedi korka korka kestim;(

ah canım biliyorum insan nasıl evladını riske atabilir ki rabbim sag salim kucagimiza aldırsın bunlar vesile aslında ol deyince hersey oluveriyor rabbim..hayırlı doğumlar olur inşallah hepimiz için

Ekim anneleri bile patir patir doğurmusss masallh sıra bize geliyor. Normal doğum korkusu tüm hucrelerkmde.

Kizlar ben 125 ml avent pp natural biberon almistim bi kac ay önce onun ağzına yenidoğan icin ayri bir emme kismi almama gerek var mi?

üzerinde ayı yazar kutunun 0+ yazması lazım.2-3ayından sonra 1 numaraya geçiliyor

ben epiduralle normal doğurdum aslında bilinçsizlikten epidural yaptırdım. Çekilmeyecek bir ağrı yoktu ama doğum ilerlemiyodu çok uzun sürdü ben güçsüz kalıp doğuramam diye korktum. Epidural yapılınca hızlı ilerledi eğer ilerlemeseydi boşu boşuna yaptırmış olucaktım.

Kızlar perine masajı yapan var mı
Ben yapacam ama başlamadım videosunu izliyip bakmam lazım nasi yapiliyor bilmiyorum.

Ya bana yürü yürü diyorlar da ben markete giderken nefese nefese kaliyorm bir de kasiklarm ağriyor 5 dk ayakta kalınca. Yemek yaparken kac kere oturup dinleniyorum bilmem.

Herkes de yürümezsen normal doğuramazsn parcalanirsn falan diyo ağlicam ha.

ben de ilk doğumda fazla yürüyemmemiştim ama çok büyük bi sıkıntı olmadı ama5 dakika da olsa yürümeye çalış kan hareket ettikçe her türlü bebeğe de sana da faydalı olur

Ah canım ya kıyamam pilates topu ile ve evde de egzersiz yapsan faydası olur aslında

Kızlar bomba bir soru ile geliyorum. Doğum fotoğrafçısı ayarladınız mı özellikle istanbuldakiler fiyatlar ne alemde bilen var mı
Kuzum ben düsünüyordum ama pandemiden dolayı hastaneler ameliyathaneye kesinlikle almıyorlar odada cekimleride biz yaparız diye vazgectim sen görüstün mü alıyorlarmıymış

Evet canım sakin bir adam memnun kaldım gerçekten biraz pahalı ama el mahkum olunca..ben normalde aspirin kullanıyodum kes dedi plasenta yerleşimiyle alakalı bir sorun var kanama yapar doğumda dedi korka korka kestim;(
Gereksiz ilaç kullanmaya karşı bana ilk tüp bebek mrk kan sulandırıcı iğne ve coraspin vermişti o sırf eczaneden prim aldın diye vermediği ilaç kalmıyordu zaten aylarca vurdum sonra memorial başladım hiç gerek yok başlama dedi benim heterozigot 677 di genetik doktoru da gerek yok 10 kişiden belki 7 sinde olabilecek bisey demişti sonra hamilelikten sonra bir kaç kez medicana bi doktora gittim o hemen başka dedi yine kullandım bu doktora geldim güldü boşuna kullanıyorsun dedi yanınada bi tane daha perinatolog vardı hatta p da onayladı çok şükür bisey olmadi. Bebeklerimiz iyi olsunda artık ödediğimiz rakamı görmüyoruz belki bir gün karşılaşiriz seninle

İyi yapıyorsun ya, ödem de çok ağrı yapıyor bilmiyorum sende de oldu mu
Olmaz mı, bugün inmiş ayaklarım ellerim, biraz dikkat edeyim bakalım gün içinde mi ödem tutuyorum.
Benim kızım hiç fırsat vermiyor ya, birine kakalamam lazım ki bir günlüğüne yapayım
Kuzum 1 ay sonra bebiş gelince istesende çok ilgilenemeyeceksin, günah çocuğumuza boşver işi onunla ilgilen.
Ayy gerçekten kabus resmen yaaaa, geçmiş olsun canım, nazar oradan çıkmış diyelim.

Inatcikisilik kız sen ne kadar uzunmuşsun meğer

Yalnız iyi hissediyorum falan derken gerçekten doğumu tetikleyecek şeyler yapıyorsun, iş alma başına Allah korusun.

Kızlar bomba bir soru ile geliyorum. Doğum fotoğrafçısı ayarladınız mı özellikle istanbuldakiler fiyatlar ne alemde bilen var mı
Canım ben doğum fotoğrafçısı istemiyorum kendimi az çok bildiğim için doğumdan sonra muhtemelen kendimde olmiycam yani hazırlanacak gücüm olmaz o yüzden 15 gün sonrasına yenidoğan çekimi yaptırmak istiyorum. Ist bir kaç yerden fiyat aldim ama hepsi çok abartılı mesela 1.000 tl paket içinde sadece 10 resim veriyor 15/10 ebatında o kadar ne büyük resim ne albüm bunları istersen hep ilave rakam 750 tl lik paketler zaten bomboş dvd atıyormuş napiyim ben dvd resimleri elimde hatıra olmadiktan sonra.Ist da olup fiyat alan arkadaşlar varsa bana da yardımcı olursa sevinirim

Anladım canım Daha önce vuruldugun iğneler olduğu için yapmayıp takibe almışlar. Daha önceki gebeliğinle antikor oluşmuş galiba ondan pozitif çıkıyordur. İğnelerin koruculuğu devam ediyodur. Benim negatif doğumda yapılacak iğne ama bende de artık doğumda antikor oluşacağı için sonra ikinci bebek için yapılmış iğne olacak

ben erkenden aldım ındırım varken 6 ayda erimez dolapta heralde bebek arabasını zmanında almadığma pismanım 1000 di 2000 oldu. bari ufak tefek seyleri kacırmıyım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…