2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben ilk doğumda 7 cm ile sezaryen oldum, o ana kadar bence çok acı verici bi durum yok. Epidural çok önermiyorlar genelde ama sen bilirsin.
Sezaryen için de bence spinal ya da epidural iste. Genel daha ağır çünkü uyanma aşaması acılı oluyormuş. Spinalde acı yok Rocky Çünkü yavaş yavaş anca açılıyor. O zamana kadar da zaten ağrı kesiciyi dayamış oluyorlar.

Yok canım cam sileceğim yok annem gelir ona, zaten sadece evi düzene oturtmaya çalışıyorum ben. Çünkü evi uzun zamandır kullanmıyoruz biz hep köydeyiz. Saçma sapan bir hal almış ev elim üzerinde olmayınca.

Haklısın canım onun vicdan azabı da var ama işte evi kullanmıyorduk uzun zamandır, saçma sapan bi hal almış düzen kalmamış hiç. Göçebe gibiydik. Bu sefer daha çok yprulacağım bebek gelince.

Evet canım sakin bir adam memnun kaldım gerçekten biraz pahalı ama el mahkum olunca..ben normalde aspirin kullanıyodum kes dedi plasenta yerleşimiyle alakalı bir sorun var kanama yapar doğumda dedi korka korka kestim;(

Canim bende kullandim aspirin ve oksapar asprin26.haftada oksapar 33.haftada kesildi bende her ikisinide biraktigimda cok korktum endiselendim ama cok sukur 37ye yaklastim artik rabbim korusun bebeklerimizi sonucta doktorlara guvenmek zorundayiz

Haklısın canım onun vicdan azabı da var ama işte evi kullanmıyorduk uzun zamandır, saçma sapan bi hal almış düzen kalmamış hiç. Göçebe gibiydik. Bu sefer daha çok yprulacağım bebek gelince.
Kuzum oda oda bi düzen kurmaya çalış, minimal yaşam beni o konuda o kadar rahatlattı ki, evim inanılmaz kolay yerleşiyor, hergün bi odayı çekmeceleri dolabı ile yerleştirip düzenle, 1 haftaya kalmaz istediğin düzen olur.

Evet benim de azıcık minimal olmam gerekiyor :) Dediğin gibi yapmaya çalışayım.

Doktorun ssvd için ne diyor sana? Destekleyen bi doktor mu? Sen ne düşünüyorsun şimdi peki?
Evet sırf ssvd destekliyor diye gidiyorum. Son gittiğimde ciddi ciddi konuştuk. Sorun yok Ssvdye engel bir durum şimdilik yok dedi. Önceki ameliyatı yapan doktoru sordu, iyi dedi onun dikişleri sağlam oluyor. Baya yaşlı bir doktorum var düşün annem bile gitmiş hamileleiğinde 2 kere rüptür gelmiş başına onları anlattı. Riskleri söyledi. Riske atmam seni de kendimi de dedi. Normalde ssvd gebelerine eğitim verdiriyormuş ama malesef pandemiden dolayı eğitimleri kapatmışlar. Kendin hazırlan, doğumu aşamaları, ıkınmayı iyice öğren dedi.
Ben de kararlı gibiyim şimdilik ya inşallah başıma iş almam diyorum :)
Zaten ssvd olmasa da sancımı bekleyeceğim için çok fark etmiyor bana şimdilik.

Bir de doula olayını, eşim girebilir mi vs onları konuşmadım henüz. Eğer kendi doulası varsa isteyeceğim. Yoksa da eşimi yanıma istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…