2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

Tatlım ben erken normal doğum yaptım. Oğlum büyümüyordu karnımda 36+6 da suni sancı ile başladık. Suni sancı normal sancıdan daha betermiş. Yani herkesi bilemem tabi ama benim su patladı öğlen gibi sonrası çok zordu. SU patlaması öncesi ağır bir adet ağrısı gibiydi. Su patladıktan sonra çok zor oldu ama günün sonunda bitecek geçecek diye telkin ettim kendimi hep. Bir de benim sıkıntım 7 saat oldu açılmam olmadı, rahim duvarı inceliyor ama bir türlü açılma olmuyordu. 7 saat sancı 1 cm açıldı :) Neyse şükür 9 saat sonunda 4 cme ulaştık, dayanacak gücüm kalmadı epidural yapın dedim, epidural 4 cm öncesi olmuyormuş. Epiduraldan sonra sancı hissim azaldı ama beni hemen doğuma aldılar anında açılmam oldu ne hikmetse. Ben buna da normal doğum istiyorum kesinlikle, çok dikişim olmasına rağmen öyle rahat ettim ki sonrasında. bu arada rabbimin hikmeti sancılar arayla geliyor ya o 30 saniyelik ara bile insana nefes oluyor. Fıtratımız gereği Allah bizi doğum yapacak şekilde yaratmış, o yüzden ben hep bir sorun olmadıkça normal doğum yanlısıydım, geçiyor gidiyor çok şükür.

Canim herkesin bunyesi farkli kimi sanci hissetmeden doguruyo ben oglumda 6 saat sanci cektim öldüm resmen ebe bana ne dese begenirsin cok kolay bi dogum yaptin afferim sana dedi ilk olmasina gore cabuk oldu bumu dedim kolay ama ozamnlar ilk dogumlara epidural yapmiyolardi ikinmayi bilmedigi icin
O yuzden rahat ol hersey olacagina variyo cunkudua et yeterli

Maşallah sana canım, başından beri istiyorum diyorsun, yapacaksın inanıyorum sana
Bir de doula olayını, eşim girebilir mi vs onları konuşmadım henüz. Eğer kendi doulası varsa isteyeceğim. Yoksa da eşimi yanıma istiyorum.
Benim eşim gir desende giremez

Doula olayı çok iyi bir şey yalnız, inanılmaz destek oluyorlarmış doğuma. İnşallah vardır, hem doula hem eşin olsa da süper olur bence.

benim de epidural sonra açılma oldu direk şimdi bikaç kitap okudum doğru nefes almayladaha rahst oluyomuşsun doğum anında ve daha hızlı ilerliyomuş. Suni sancı da doğal sancıya göredaha zor kesinlikle katılıyorum. Ben istemiyoruö suni sancı diye çıkarttırmıştım 12. Saatte bu sefer kesinlikle ikna etmeleri lazım suni sancıya yoksa evet demem

canım ama benim daha vakti gelmemişti. mecburen suni sancı ile başlattılar ve açılmam da olmayınca bütün süreç boyunca elimde serum inleye inleye dolaştım hastaneyi yoksa direkt sezeryana alacaklardı onu hiççç istemiyordum. inşallah bu sefer gerek kalmaz ne diyeyim. ama benim günlerim zor geçiyor eşime kalsa hadi tamam 2 kilo olmuştur doğur da kurtulalım modunda

emziğin üzerinde yazar numarası. tahminimce tek deliktir. öyleyse ilk 3aya uygun. sonra emzikleri değişriteceğim delik sayısı artacak
Canim yani ayni boy biberonu kullanacaksin sonra sadece basligi degistirip delik sayisinimi arttiracaksin bendekide 125 ml di sanirim avent cam
yaa bi arkadas isimli hastane cıkısı yaptırmıs bize o kadar hosuma gitti ki dun de yine bi arkadasım cogzel hastane cıkısı hediye etmisti. cok mtlu oldum.
gelsin hediyelerrrrfoto at bakalim kuzu
esimin is yerine gelmis ay bayıldm. tsekkur ederz teyseziii
Eki Görüntüle 2698793
atmissin zaten gule kullansin bebisin cok minnoş

Canim yani ayni boy biberonu kullanacaksin sonra sadece basligi degistirip delik sayisinimi arttiracaksin bendekide 125 ml di sanirim avent cam

ya cok tsekkurler teyzesi hihihi evt cok sekermis bayıldık.

ewt o şekilde oluyor. biberon sabit. büyüdükçe başlığı değişeceğiz

Kızlar 32. haftada çalışamaz raporu aldım doğum iznine ayrıldım ben. bu ay normal hesabımda maaşımı aldım. ama bundan sonra söylenene göre bir miktarı SGK yatıracakmış bize artık hesaba mı PTT mi bilmiyorum SGK dan yatan kadarı kuruma bildirip maaşımdan kesinti olacakmış. memurlarda işleyiş böyle mi

Memurlarda öyle birşey yok diye biliyorum ben kurum veriyor TAm maaşı

E devlete gir ama uygulamadan deil chrome uzerindn. Orda arama yerine sahis odemeleri yaz cikan yere gir. oraya banka kartini tanimla. Otomatik o kartina gecer para.

Kızlar bu hibor iğnesi beni mahvetti az önce iğneyi sokana kadar çok uğraştım ve ağladım artık iğne karnıma girmedi zorladım ve arı sokmuş gibi şişti ve kanadı. Artık kullanmak istemiyorum bu iğneyi. Bu iğne yerine hap verebilirse öyle isteyeyim. Birde prolutex iğnem var 6da o çok acıtmıyor giriyor hemen ama moratıyor. Kasık ağrısından ölürken bir de bu hibor iğnesi beni mahvetti doldum artık

Anladım canım takip ediyorlarsa sorun yok.

Canım çok vakıf değilim ama benim özel sektörde resmi yatan kismini maaşımın rapor bitince ptt alıyorum elden kisminida iş yerim veriyor. Sizin resmi kurum old için bence direk ptt devletten alırsın e devletine gir ptt gidip uğraşmak istemezsen bazı bankalara yatabiliyor tanımlama yapip ordanda alabilirsin. Kafanda soru işareti varsa 170 bi danış istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…