2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Cevaplarıniz için sağ olun arkadaşlar. Sanırım eğer normal doğum olursa epiduralsiz deneyeceğim. Normal doğum önceliğim. Sezeryan olursam da spinal tercih ettiğimi söylerim hastaneye. Zaten tercihe bağlı değil burada. Normal olacakmış gibi düşünülüyor ama son anda bebek hala dönmez ya da bir aksilik gelişirse sezaryana aliyorlar. Hepimize kolay doğumlar dilerim malum süreç yaklaşıyor artık. Ekim anneleri yavaş yavaş doğuruyor sıra bize gelir iki üç haftaya

Cevaplarıniz için sağ olun arkadaşlar. Sanırım eğer normal doğum olursa epiduralsiz deneyeceğim. Normal doğum önceliğim. Sezeryan olursam da spinal tercih ettiğimi söyledim hastaneye. Zaten tercihe bağlı değil burada. Normal olacakmış gibi düşünülüyor ama son anda bebek hala dönmez ya da bir aksilik gelişirse sezaryana aliyorlar. Hepimize kolay doğumlar dilerim malum süreç yaklaşıyor artık. Ekim anneleri yavaş yavaş doğuruyor sıra bize gelir iki üç haftaya

Kızlar merhaba, bi haftadır sürekli başım agriyo ve tüm gün gecmiyo . Sizde de böyle bir durum var mi ne yapsam geçmedi. Kafamı kaldıramıyorum
Bi tansiyon ve d vitamini baktıran iyi olablr. Benkm de.gecen sene hic geçmeyen baş ağrısı vardi aklima.cok korkunc seyler geliyordu cok şiddetli bi ağriydi d vit 3 e dusms

canım memurlarda öyle bir uygulama yok diye biliyorum ben. normal maaşın yatıyor hesabına.o tarz işlemler işçilerde geçerli

Saol canım bende olayı tam anlamadım bana böyle yapacaksın diye kurumdan bi arkadaş aradı o da tam bilmiyor nasıl olacağını

canım memurlarda öyle bir uygulama yok diye biliyorum ben. normal maaşın yatıyor hesabına.o tarz işlemler işçilerde geçerli
canım ben SGKlıyım sözleşmeli memurda da böyle bir uygulama var galiba. kurumumda tam bilmiyor olayı

sgklıysan farklıdır o zaman. 170i arasana. rn doğru bilgiyi ordan alırsın

Bi tansiyon ve d vitamini baktıran iyi olablr. Benkm de.gecen sene hic geçmeyen baş ağrısı vardi aklima.cok korkunc seyler geliyordu cok şiddetli bi ağriydi d vit 3 e dusms
Olmazsa yarın bi baktırayım. Öyle böyle bi agrimiyo çünkü isi gücü bıraktım yatıyorum

Olmazsa yarın bi baktırayım. Öyle böyle bi agrimiyo çünkü isi gücü bıraktım yatıyorum
Canim benimde 1 haftadir agriyo gozkapaklarimin ustu beynime kan gittigini hissediyorum resmen tansiyonum normal sıksık bakiyorum bende sonra bi kac kiside daha oldu mevsimsel sonbahar agrisi olabilir

Bende bu konuyu merak ediyorum pek fazla bi fikrim yok arkadslara bi sorayim ne diyecekler

Ben de poziyifken vurulmaz diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…