Cevaplarıniz için sağ olun arkadaşlar. Sanırım eğer normal doğum olursa epiduralsiz deneyeceğim. Normal doğum önceliğim. Sezeryan olursam da spinal tercih ettiğimi söylerim hastaneye. Zaten tercihe bağlı değil burada. Normal olacakmış gibi düşünülüyor ama son anda bebek hala dönmez ya da bir aksilik gelişirse sezaryana aliyorlar. Hepimize kolay doğumlar dilerim malum süreç yaklaşıyor artık. Ekim anneleri yavaş yavaş doğuruyor sıra bize gelir iki üç haftaya
Cevaplarıniz için sağ olun arkadaşlar. Sanırım eğer normal doğum olursa epiduralsiz deneyeceğim. Normal doğum önceliğim. Sezeryan olursam da spinal tercih ettiğimi söyledim hastaneye. Zaten tercihe bağlı değil burada. Normal olacakmış gibi düşünülüyor ama son anda bebek hala dönmez ya da bir aksilik gelişirse sezaryana aliyorlar. Hepimize kolay doğumlar dilerim malum süreç yaklaşıyor artık. Ekim anneleri yavaş yavaş doğuruyor sıra bize gelir iki üç haftaya
Bi tansiyon ve d vitamini baktıran iyi olablr. Benkm de.gecen sene hic geçmeyen baş ağrısı vardi aklima.cok korkunc seyler geliyordu cok şiddetli bi ağriydi d vit 3 e dusms
Kızlar 32. haftada çalışamaz raporu aldım doğum iznine ayrıldım ben. bu ay normal hesabımda maaşımı aldım. ama bundan sonra söylenene göre bir miktarı SGK yatıracakmış bize artık hesaba mı PTT mi bilmiyorum SGK dan yatan kadarı kuruma bildirip maaşımdan kesinti olacakmış. memurlarda işleyiş böyle mi
E devlete gir ama uygulamadan deil chrome uzerindn. Orda arama yerine sahis odemeleri yaz cikan yere gir. oraya banka kartini tanimla. Otomatik o kartina gecer para.
Canım çok vakıf değilim ama benim özel sektörde resmi yatan kismini maaşımın rapor bitince ptt alıyorum elden kisminida iş yerim veriyor. Sizin resmi kurum old için bence direk ptt devletten alırsın e devletine gir ptt gidip uğraşmak istemezsen bazı bankalara yatabiliyor tanımlama yapip ordanda alabilirsin. Kafanda soru işareti varsa 170 bi danış istersen
Bi tansiyon ve d vitamini baktıran iyi olablr. Benkm de.gecen sene hic geçmeyen baş ağrısı vardi aklima.cok korkunc seyler geliyordu cok şiddetli bi ağriydi d vit 3 e dusms
Canim benimde 1 haftadir agriyo gozkapaklarimin ustu beynime kan gittigini hissediyorum resmen tansiyonum normal sıksık bakiyorum bende sonra bi kac kiside daha oldu mevsimsel sonbahar agrisi olabilir
Kızlar 32. haftada çalışamaz raporu aldım doğum iznine ayrıldım ben. bu ay normal hesabımda maaşımı aldım. ama bundan sonra söylenene göre bir miktarı SGK yatıracakmış bize artık hesaba mı PTT mi bilmiyorum SGK dan yatan kadarı kuruma bildirip maaşımdan kesinti olacakmış. memurlarda işleyiş böyle mi
Yok kuzum yapmıyorlar 3-4 doktora sordum zaten eğitim araştırma hastanesine gidiyorum test pozitif çıkınca iğne yapılmıyor maalesef daha önce düşükler sebebi ile vurulduğum rhogamlar var zaten perinatolog takibi gerekiyor bende ona gidiyorum. Yarın tekrar test isteyebilir bende bilmiyorum ama acıbademdeki doktorum amerikandaki doktorum okmeydanı eah daki doktor birde eski tüp bebek merkezimdeki doktor iğne vurulamayacağını söledi test pozitif olduğu için.